Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка
Тя нали уж нямаше гадже, а на въпроса за него мълчала.....мълчанието попринцип значи да.

Скрит текст:
Serenay Sarıkaya önceki gün Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından Emirgan’da görüntülendi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin güzel yıldızı Serenay Sarıkaya, Mira karakterini canlandırdığı dizisi reyting rekorları kırarken çekim aralarında arkadaşı ile vakit geçirmeyi tercih etti.

Ayaklıgazete.com’un haberine göre Emirgan’da bir kafede arkadaşı ile başbaşa uzun süre vakit geçiren Serenay Sarıkaya, kafaları karıştırdı.

Dizide Yaman karakterine gönlünü kaptıran Serenay Sarıkaya, mekandan ayrılırken Süper Starlife ekibinin yanındaki erkek arkadaşı hakkındaki soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Ми то няма лошо, че ако е влюбена, може да вземе да вкарва и повече емоции в играта си. В другата тема са постнали снимки с въпросния момък, седнали са на по халба бириШШШка  Crazy
Коя е тази друга тема, че в ПО не видях подобни снимки?!

Наде още тук на първата страница са двете черно- бели снимки-новата тема за ПО. Предполагам, разбираш защо не ги поствам, а давам линк, даже се чудя и него после да го трия ли newsm78
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744444.0

# 136
Ивче, даже и не разбрах, че това е въпросното момче, с което е пила бира, а дали е той въобще..., според мен става навъпрос за друг на въпроса за гаджето й, този според статията и е приятел!?!
Мисля, че не е нужно да махаш линка, защото момичетата от ПО не са дребнави и заядливи.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 15:36 от Neidjal

# 137
  • В света на мечтите... ❤
Вай бе,настигнах ви  running running running

Срещи,мрещи,т'ва онова и накрая пак нищо не се уточнохте  Laughing

Ренка,благодаря за новото крило   bouquet    bouquet    bouquet   За теб  Hug
Скрит текст:

Габи,Ели,Жани,за красивата романтична част  newsm51 newsm51 newsm51 И за вас по нещо за подслаждане  Hug Hug Hug
Скрит текст:

И за всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

И ФЕмир за разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен,слънчев и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 15:48 от *ДанИ*

# 138
А това е ФЕмирския ни свят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
  • Варненска клюкарка
Ивче, даже и не знаех, че това е въпросното момче, с което е пила бира, а дали е той въобще..., според мен става навъпрос за друг на въпроса за гадже, този според статията и е приятел!?!
Мисля, че не е нужно да махаш линка, защото момичетата от ПО не са дребнави и заядливи.

Ми то няма как да сме сигурни, ама като не знаех, че е важно, и аз я срещнах новината в някакъв клюкарски сайт, но кой беше от всичките дето ги прехвърлих newsm78 та с криволевия превод от Чичи излезе, че момъкът е русоляв като нея, а като го гледам на снимките и този е такъв, пък чак толкова на често не са русите турци, а и са в заведение както пише...знам ли newsm78

# 140

# 141
Дани Hug, прекрасни колажи Hug Heart Eyes  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Един младеж отива студент. Но никога не е спал с жена. Там една негова колежка много го харесва, но той не знае какво да прави. Обажда се на баща си.
-Тате, тук имам една мадама, но незнам какво да правя. Как да действам?
-Сине, изведи я на ресторант.
Така и направил. Седнали вечерта, яли, пили, но момчето отива и пак звъни на баща си:
-Тате, ами сега?
-Сега я води в квартирата.
Отишли в квартирата му и той пак звъни:
-Тате, ами сега?
-Прави каквото прави коча на овцата-казал бащата.
Студентът отишъл при девойката и................ прааас една глава............

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
Дани Hug, прекрасни колажи Hug Heart Eyes  bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Един младеж отива студент. Но никога не е спал с жена. Там една негова колежка много го харесва, но той не знае какво да прави. Обажда се на баща си.
-Тате, тук имам една мадама, но незнам какво да правя. Как да действам?
-Сине, изведи я на ресторант.
Така и направил. Седнали вечерта, яли, пили, но момчето отива и пак звъни на баща си:
-Тате, ами сега?
-Сега я води в квартирата.
Отишли в квартирата му и той пак звъни:
-Тате, ами сега?
-Прави каквото прави коча на овцата-казал бащата.
Студентът отишъл при девойката и................ прааас една глава............
Joy Joy Joy Joy Joy

Мерси,миличка  Hug Hug Hug

# 144
Ама как му се откроява веждата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
Sick Ама Хазал как го изигра  Hug, нищо че отсреща не е Ча  Mr. Green
Ирче, ти знаеш вероятно, че Керемчо е близначе  Laughing

# 146
симпатяга  Sick

# 147
# 148