Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с учителите от занималнята?
Какви са предизвикателствата при отписването на детето от занималнята?
Какви са някои методи за стимулиране на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с учителите от занималнята?
-
Какви са предизвикателствата при отписването на детето от занималнята?
Отписването на дете от занималня може да доведе до различни реакции. Някои родители срещат съпротива от страна на учителите, докато други успяват да премахнат децата си, като се позовават на здравословни причини. Въпреки това, има и случаи, в които отписването не се счита за проблем и не са необходими допълнителни обяснения.
-
Какви са някои методи за стимулиране на децата?
-
Какви са ефективните стратегии за преподаване на децата как да се справят с конфликти и агресивни връстници?
-
Какви са някои проблеми в училище, свързани с учениците?

например, ама какво да се измисли, което да го няма в буквара ) или четем по буквара от другото ми дете, който е на Булвест ( и смея да кажа много по-добър от техния), защото там текстовете са други и непознати за него и не ги знае наизуст.
Но аз си събирам периодично листа, жълъди, кутии от чай и други подобни нещица, защото имам опит с щерката. И тя така, вечерта преди въпросния ден ми искаше листа , кутия от бонбони и разни други щуротии
Обяснявам му, че след като може да пише хубаво, а когато пожелае да се постарае, наистина се получава много добре, би трябвало да се стреми навсякъде да пише по един и същ начин. Неговият коментар: "Ами аз вече от доста време пиша ръкописно (доста, доста - от няма и два месеца) и съм започнал да си променям почерка." Това е повлияно от моите думи, как хората с течение на времето си променят почерка и престават да пишат като в първи клас.
. Дано така си продължават нещата