Смешки от форума - 12

• 69 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Така се ръчкаме до 8:30,

# 16
  • n/a
Цитат
Мда, някои сутрин си оправят леглата, други мъжовете ... а трети просто косата Mr. Green Кой как се уредил  Joy

# 17
Хахахахахаха, леле момичета...направо с глас се смея! Страхотни попадения има днес Mr. Green

# 18
Цитат
  Кощунство е когато има баба вкъщи, майката да си взема неплатен болничен, пък ако ще от свински грип да умре, изкарахте ги толкова крехки тези баби, все едно половината довчера не са копали нивите до припадък на 40 градуса и не са раждали пак там.

# 19

Това ми напомня за една комшийска война в съседния вход. Комшийката отдолу с дълга летва със забоден пирон чака на пусия комшийката от горе да си провеси и изтупа чергата, за да забоде пирона и издере проклетото прашно нещо...
[/quote]
 Shocked rotfImao

# 20
  • Nova Zagora
  Joy как ме е яд,че чак сега я откривам тази темичка.

# 21
И понеже не отговорих по съществото на темата - не, ученето не води до самота. Важно е дали си красива. Ако жената е красива, може да си позволи да учи на воля.  Mr. Green Няма да страда от липса на партньори, даже да е по-задръстеничка - много ще е харесвана (това от опит го пиша). Но важното е да не се запуска от прекалено учене, все да отдели по няколко минути на ден да се нагласи.  Wink

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

# 22
От темата "Как започва денят ви?"
Събуждаме се едновременно със съпруга ми. Целуваме се страстно, преди да сме си измили зъбите.
      Wink

# 23
  • Варна

Това ми напомня за една комшийска война в съседния вход. Комшийката отдолу с дълга летва със забоден пирон чака на пусия комшийката от горе да си провеси и изтупа чергата, за да забоде пирона и издере проклетото прашно нещо...
Shocked rotfImao

[/quote]

Страаашна идея!
Почвам да я дебна моята отгоре, дето по цял ден тупа. Имам чуството, че ме дебне да простра и тогава да започне да тупа...  #Cussing out
Аз пък започнах да простирам в 22.00 часа...  tooth И сутрин преди работа си прибирам прането...  Mr. Green Кога ли тупа сега...  newsm78

# 24
Стои си неотупана...

# 25
Цитат
Баща ми пък се радва на племенника с думите"Ох на деди нещастийцето, мършичката ми малка". Та тези неща при нас са мили думи

# 26
  • Бургас
Цитат
Баща ми пък се радва на племенника с думите"Ох на деди нещастийцето, мършичката ми малка". Та тези неща при нас са мили думи

Това ме подсети за едно интервю с Катето Евро, която разказваше колко грозен бил сина й като новороден и се извинявала на мъжа си: "Жоре, извинявай, че ти родих този изрод".
А племенниците си наричала "Копелета". Обаче то си било в реда на нещата, "защото родителите им нямали брак"  Crazy

# 27
  • Варна
Цитат

Това ме подсети за едно интервю с Катето Евро, която разказваше колко грозен бил сина й като новороден и се извинявала на мъжа си: "Жоре, извинявай, че ти родих този изрод".
А племенниците си наричала "Копелета". Обаче то си било в реда на нещата, "защото родителите им нямали брак"  Crazy

Joy Joy Joy
Даааа, това и аз го гледааах!  hahaha

# 28
  • София
...
Културно и исторически американците са възпитавани именно в това - всичките им рол моделс са селф мейд хора.
Но не може да се отрече фалшименто подходът им за някои неща.
 Българите също са възпитавани в силата на духа, но по много по друг начин. Малко по-концентрирани върху оцеляване...
Но другото е и разликата в културата - там е прието точно един по-изкуствено нахъсан "хайпър" позитив маниер.
например, виж разните сейлзмени --когато в българия някой се опитва да продава тиган на незнам си каква технология по американски маниер с някакви гръмки грандомански слова, това просто не върви, не се котира.
...
smile3544

# 29
  • Варна
Елица, ко? Не!

Общи условия

Активация на акаунт