Смешки от форума - 12

• 69 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Точно това е.  Laughing

# 166
  • Бургас
Цитат
Според вас содата показва ли вярно,или да ида пак да си купя тест?
Какво точно си тестват със содата? Нали не е това, което си мисля?  newsm78

Явно след като препикаят жабите ги ръсят със сода  hahaha

# 167
Цитат

А кога се подваряваше урината?  Joy Joy

# 168
Цитат

А кога се подваряваше урината?  Joy Joy
Първата урина сутрин  Naughty  Joy

# 169
# 170
  • София
По повод оставянето на резервен комплект дрехи в детската градина:

Цитат
Аз още нося резервни дрехи.Те само си стоят де.Подменям ги на около 2 седмици да не мухлясат.

То и аз така подменям на две седмици целият си гардероб вкъщи.  Grinning

# 171
Смейте се вие за жабите, но допреди едни там 20-ина години това беше единствения начин за ранно установяване. Не съм сигурна за точния метод, носеше се урина.

# 172
Смейте се вие за жабите, но допреди едни там 20-ина години това беше единствения начин за ранно установяване. Не съм сигурна за точния метод, носеше се урина.

http://mentalfloss.com/article/48655/9-historical-methods-detecting-pregnancy

на английски е.

# 173
В подфоpум Училища и набоpи постоянно излиза pекламата на вид пампpеси.
Мисля, че децата отдавна нямат нужда от тях. А пък за нас, майките е pано.

# 174
Постоянно се върти около мен, със цел да ме прегърне и целуне, а това много ме изнервя. Само си търси поводи, а по този начин не ми оставя свободно пространство и глъдка въздух. Направо се задушавам. Казах му да спре, да ме дебне, защото това ме изнервя, а той се разсърди и изчезна. За мъжа ми става въпрос.  ooooh!

За втори път надникнах в тая тема, изкарах си акъла, че някоя жена я тормозят сексуално на работното място, то каква била работата... doh

# 175
С грим,без грим..Все тая..У фацата мяза на кон захапал ябълка през телена ограда..
А бензин в кръвта съчетан с мозък колкото таблетка витамин Ц, си е направо убийствена комбинация..

# 176
Цитат
И аз чух от акушерка,че след 36 г.с. трябва всеки ден секс,даже каза сутрин,обед и вечер

Yeah, right...  Tired

# 177
Цитат
И аз чух от акушерка,че след 36 г.с. трябва всеки ден секс,даже каза сутрин,обед и вечер

Yeah, right...  Tired

А защо не и по 2 пъти на ден.... Но пък от друга страна, разсъждавайки логично си мисля, какви сперматозоиди трябва да има този мъж - един ден - 3 еякулаци, след това отново по 3.... Ама аз си мисля, че става въпрос за забраменяване, защото има намесена акушерка. Но, ако беше сексолог - направо си е за моята рецепта, пък който колкото може да издържи Sunglasses

# 178
Цитат
Когато родите нормално което го препоръчвам с ДВЕ ръце( - стига сте решавали.кога да ви се ражда детето. Незнам дали знаете че " планирано" секцио не съществува,поради тази причина чух че ще спират законово тази.практика.)
Нищо не разбрах, но има патос.

jfjallen,  какво забременяване, 36 г.с. е малко преди раждането. Laughing

# 179

Не е бил единственият, но е имало разни проблеми ако си омъжена с едно дете и отидеш при лекар.

Общи условия

Активация на акаунт