Смешки от форума - 12

• 69 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Цитат
две 2 D ехографии не са ли = на една 4 D

# 227
  • София
Цитат
Joy Поне математиката  владее  Joy

# 228
Цитат
Аз съм на 18,приятелката ми е на 17.Преди 5 дена правихме секс,но свърших далеч от нея.Вчера се оплака,че много силно са я заболели гърдите и корема,а днес била гладна като вълк..за първи път го правим без и както разбирате филма е огромен и нямам никаква представа и идея дали това е възможно за толкова кратък период... Smile Благодаря.
Далеч, далеч ... Колко да е далеч? Явно е недостатъчно далеч.

# 229
 hahaha Ми той в Троян, тя в Елена  Whistling

# 230
  • Бургас
Цитат
Аз съм на 18,приятелката ми е на 17.Преди 5 дена правихме секс,но свърших далеч от нея.Вчера се оплака,че много силно са я заболели гърдите и корема,а днес била гладна като вълк..за първи път го правим без и както разбирате филма е огромен и нямам никаква представа и идея дали това е възможно за толкова кратък период... Smile Благодаря.
Далеч, далеч ... Колко да е далеч? Явно е недостатъчно далеч.

Сигурно е учил в часа по биология за скоростта на сперматозоидите и затова е свършил надалеееече, че да не застигнат невръстната му приятелка  Laughing

# 231
Цитат
Joy Поне математиката  владее  Joy
даже има и промоция -  три 2 D на цената на една 6 D. може да се възползвате  hahaha

# 232
Цитат
Ще дам пример за конкретната ситуация, защото въпроса може да се отнася и до застрашаващи живота неща.
Ние вкъщи например не пием кока кола и на децата не е позволено да пият газирано. Той е почти на 9 - втори клас. Днес излязоха с едни съседчета и са си купили кока кола и чашки...
Още не са се върнали, така че реакцията ми предстои.
Първо се ядосах, после си представих след 10 години, това може и да не е кола, а нещо друго.... и не знам как да реагирам.

Ужас !!! Днес пие кола, а след 10 години?! Фанта може би?  Shocked

# 233
Това е трагично...  ooooh! Да не се случва, ама не искам да си представя какво ще бъде ако детето запали цигарка примерно... Ще вика "Ето, знаех си, от колата тръгна всичко" Grinning

# 234
А как се казва език по майчина линия бе Кас ?  newsm78

Пояснение:
Блудствате с майчиния ми език ли тук, а лошотийки такива Twisted Evil  Simple Smile
За това ли е темата, не мисля Naughty

Бе, майчин ти е като на мен хиндито, ма айде.

# 235
  • София
Цитат
Да, и аз мисля, че таткото трябва да е с пълен член. Ама да не обидим, който прави римите, че да не ни изостави да си пълним сами члена.

# 236
Дали ще бъде същото с рибата по Никулден ?
В момента има сом върху 14лв,а от четвъртък пъстърва на 10лв.

# 237
  • София
Явно е много тарикатско да се говори така. Абсолютно демоде е да се каже "банани по 2 лв", друга работа си е "банани на 2 лв", а най-добре - "банани върху 2 лв"  Crazy

# 238
Явно е много тарикатско да се говори така. Абсолютно демоде е да се каже "банани по 2 лв", друга работа си е "банани на 2 лв", а най-добре - "банани върху 2 лв"  Crazy

Отвратително е, всъщност. А най-странното е, че нямам никакво обяснение откъде дойде тази "мода"  Thinking

# 239
Според мен 'банани на два лева' е съкратен вариант на 'банани на (цена от) два лева'. За 'върху' само мога да гадая, но може би е заместител на 'на'.

Общи условия

Активация на акаунт