Нека се представим и още нещо

• 352 199
  • 997
  •   1
Отговори
# 165
pinit, съжалявам за загубата ти , много ми е мъчно че си станала една от нас  Weary

# 166
Много отдавна не съм писала тук.Вярвах че темата ще изчезне и няма да има покрусени майки,но уви Sadмъчно ми е за всички тук,защото и аз минах през този ад,уж минах,а той е още в сърцето ми!момичета това не се забравя,но вдигнете леко глава и си помислете и помечтайте с мен за най-съкровенното и започнете да се борите за него и в неговото име!!!Не чакайте!  bouquetУспех!

# 167
emsski ,как да се боря като страха е по- силен от мен .Изминаха 9 мес от загубата на моето момченце,  но не сме направили нито един опит да забременея отново. Може би ще го направя, но след консултация с няколко доктори и то само в София .Надявам се да е скоро.

# 168
Ренка, виж тук колко мами има като нас и колко много от тях гушкат здрави бебчета. Преди няколко дни пак препрочетох "Моята мечта се сбъдна, вярвайте" и се изпълних с надежда. Едва ли аз мога да ти вдъхна кураж, защото в първия момент си мислех как ще чакам толкова много време за да опитаме пак (секцио сам), а после като се замисля колко много ще ме е страх............. ooooh! Но определено имам ли зелена светлина от докторите ще пробвам. Имах си една мечта : да гушна най-съвършенното създание за мен на този свят - нашето бебче. Още я имам, предполагам и ти   Hug

# 169
baioly,в началото когато загубих бебето си мислех, че колкото по -рано ми се случи да забременея толкова по- добре ще се чувствам  .Да, но времето минаваше а аз започнах да се страхувам все повече и повече. И така до днес .Понякога като чета колко жени са преминали през нашето състояние и сега са щастливи имам някаква надежда и в следващият момент пак същото -ами ако се случи отново нещо. Аз също искам първо да чуя мнението на лекарите и тогава ще реша . Успех и на теб ! Hug

# 170
Благодаря Рени, разбирам те защото както казах и в мен започна да се прокрадва този страх и докато мине 1 година незнам какво ще мисля. Ако се случи отново ще сме още по-съкрушени, бедна ми е фантазията, но ако не се случи отново..................... newsm32
Пожелавам ти второто!

# 171
Рени, опитай се да мислиш по-малко. Лекарите няма да ти дадат 100% гаранция, на мен всички ми казаха:"Щом толкова искате, може да пробвате пак", което по-скоро звучи обезкуражаващо, но всеки сам решава поема ли риска или не. Това, което със сигурност ще направим следващия път, е да минем през всички възможни специалисти в София и да получим поне някакво успокоение, че няма да се повтори кошмара. Иска се много смелост, така е, но щом Господ е решил да ни изпитва така, може пък и да ни овъзмезди, ако издържим.

# 172
Емски,  Hug
Отдавна не си писала при нас.  Hug

# 173
temir,аз си имам едно наум ,затова че аз съм 0 отр .резус  фактор а съпруга ми 0 полож .И при двете бременностти нямах антитела, но проблема е ,че след първото раждане не ми сложиха ваксината ,дори не бяха изследвали детето за кр .група .При второто ми сложиха ,но не съм сигурна дали беше точно това ,защото инжекцията беше приготвена  ,не я отвориха пред мен  .Изобщо нямам грам доверие вече в Бургаските лекари. Въпреки,че докторите ме убеждаваха, че проблема не е от там все си мисля че може да е дало някакво отражение. Знам ли вече и аз . Та затова искам подробно да  се  информирам и да получа нужните знания и рискове за следваща бременност ,иначе не рискувам.

# 174
А можеш ли да си представиш, че ние и двамата сме +, а бебчето не стига всичко друго, ами беше и с отрицателен резус фактор. Аз вече се моля само да имам късмет, лекарите ги видях какво могат, но София все пак е по за вярване надявам се. Пожелавам ти всичко при теб  да е безпроблемно следващия път, достатъчно ни бяха мъките до тук.

# 175
temir , благодаря ти за пожеланието . Как така бебето е било отр. резус фактор ?Възможно ли е това след като и двамата родители са положит? Аз се съмнявам ,че изобщо ги изследват .При мен и двете деца не бяха изследвани . Пълна безотговорност.

# 176
temir, Рени,  Hug ви милички.
Разбирам колко ви е страх. И мен ме е страх, ...............не знам как ще се реша втори път.

# 177
марморанче,аз май ще си остана с едно дете . Снощи си говорехме с мъжа ми ,че трябва да строим, а той каза горе -долу това ни стига ,като е осигурено детето . Замислих се .И него сигурно го е страх от това което ни се случи, да не би да  се повтори или нещо подобно .Той почти не споменава за нашето ангелче. Понеже много трудно ми беше и той беше човека, който най -много ми помогна с една дума -извади ме от дупката .Неискам да оставам с едно дете .Силно се надявам и се моля да си родя едно живо и здравичко детенце. Толкова силно желая но.................................
И аз ви  Hug и  fingerscrossed

# 178
# 179
Ренка нали знаеш когато много силно искаш нещо то рано или късно се сбъдва   Hug
Марморанче  Hug ще мине време ще се решиш. То страха ще си го има винаги и при всички в нашето положение.

Общи условия

Активация на акаунт