Нека се представим и още нещо

• 352 294
  • 997
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Веси, много съжалявам... Cry Моето момиченце си отиде също така внезапно - за 36 часа от енцефалит. Cry Много боли... Cry
Поля, съжалявам и за твоята загуба. Hug

# 496
Момичета много силно ви Hugи плача с вас
Само се питам ДОКОГА Cry Cry

# 497
Никога ли няма да свършат новите и нови случаи, с които е пълна тази тема?  Cry
Веси, поклон пред болката ти. Поклон пред загасналия по този тежък начин живот на детенцето ти.  Cry Cry Cry
Поля,  Cry.

# 498
  • Варна
Поля, Веси  Hug -ви.

# 499
Поли smile3518никога не намирам думи в такива моменти.Но искам да знаеш ,че тук те разбира всяка от нас.И аз знам как се чувствах  при наи голямата си загуба,и благодарение на момичетата съм отново изпълнена с надежда.
Няма да ти бъде никак лесно,но ние сме до теб винаги когато имаш нужда Hug
Веси Hugсъжалявам мило маиче smile3518

# 500
Миличко Поленце, прегръщам те много силно!
Болката няма да утихне никога, просто ще свикнем да живеем с нея. Всичко друго се преживява, но когато си отиде детенцето ти, си отива и част от теб... Винаги в очите ще има и мъничко тъга...
Това е изпитание за волята и вярата ни, не бива да изпадаме в самосъжаление, колкото и да ни боли. В нещастието си аз познах щастието да имам до себе си семейство, приятели и колеги, които ме обичат, които бяха с мен и показаха, че аз означавам много за тях. Знам, че и ти имаш около себе си любими хора, които те обичат и подкрепят.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 501
# 502
Здравейте мили момичета и момчета с тъжни сърца и силни души. Изписали сте толкова много че каквото и да добавя със сигурност ще повторя нечий думи. В този момент знам само че единствено вие можете да ме разберете, лутам се между емоции , омраза и обич, съжаление и болка , сълзи и смях.
Позволявам си да разкажа и моята история , чета ви от 2 седмици , защото точно тогава се разбра че бебето в мен няма да живее и трябва по най- бързия начин , да се предизвика раждане защото бях вече 20 г.с. Последния спокоен ден в живота ми ще си остане 30 март 2009. До тогава бях щастлива мама очакваща второто си бебе през август. Но трябваше да се разделим с него , откриха му много рядка малоформация / кисти в цялата лява половина на белия дроб/ 1:5000. Супер малшанс.Не беше ясно дори дали ще мога да го износя , камоли да живее с 1/2 бял дроб. И вече го няма! Това е !!!

# 503
Ели,  Hug съжалявам, мила!

# 504
Ели Hug Hug Hug много е тежко

# 505
Ели smile3518съжалявам че и ти изпитваш тази болка да загубиш детето си Hug

# 506
  • Варна
Ели мъчно ми е за твоята загуба, прегръщам те  Hug

# 507
Ели, Hug.Пиши и споделяй с нас .Това ще ти помогне. Недей да  таиш  болката в душата си Hug

# 508
Господи, защо Поли,Веси,Ели
прегръщам ви всички и плача с вас.Никога няма да утихне болката ви, но живота продължава напред и нашето щастие вярвам, че ни чака някъде напред във времето.
 Hug ви и се моля за вас .

# 509
Ели, мила съжалявам за нещастието ти Hug те силно! Пиши тук от личен опит ти казвам ще ти помогнем ще те разберем жалко че и ти си сред нас! Но все пак аз имам една любима фраза "ще изгрее слънце и на нашата улица"-вярвай го ще стане пак от личен опит ти го казвам. Силна бъди!

Общи условия

Активация на акаунт