Нека се представим и още нещо

• 352 281
  • 997
  •   1
Отговори
# 435
 Hug Hug Hug Hug Hug  HugТОЛИНКА, МИЛА, ПРГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО, МНОГО СИЛНО. ЗА ТАКАВА МЪКА ДУМИ НЯМА. ПЛАЧИ, ВИКАЙ, КРЕЩИ, ЯДОСВАЙ СЕ - ИМАШ ПРАВО НА ВСИЧКО ТОВА. СЛЕД ВРЕМЕ СЪБЕРИ СИЛИ И СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ РАДВАШ НА ХУБАВ ЗДРАВ БЕБОК.

# 436
Zdraveite, nai nakraq i az  sabrax smelost da vi razkaja kakvo prejivx.Be6e 11.2008g. zakasnqva6e mi, imax holky nisko dolu.otidox na lekari mi kazaa 4e imam zapalenie.Sled le4enie otidox na pregled i mi kazaa 4e sam bremenna.Razpalax se s glass.Nego iskaz.Znam 4e izgleda glupavi no, be6e taka.Priqteli mi go iska6e, a az ne.Vsi4ki kazaa 4e triabva da go ostava.E na kraj go ostavix.V te4enie na vremeto az samata zapo4nax da go iskam.To4no togava mnogo se karaxme s moq priqtel.Slu4i se to4no na badni ve4er skartax me se jestoko.Plakax mnogo, dori ve4e ne iskax da go vijdam bqx re6ila dori da izbqgam pri sestra mi v Ispaniq zada ne moje toi da go vidi, ve4erta sa mi iztekli vodite a, az ne sam razbrala kakvo e stanalo.Na 25.12 otivaiki do toaletnata vijdam krav.Kazax na maika mi i se obadix na doktorkata.Za sajalenie bebeto ve4e be6e umrqlo edin edn predi da stana na 16 sedmici.I taka na 26 sutrinta mi napravixa kiurtaja.To4no predi da mi slojat upoikata az vidqx polda v rakata na doktorkata be6e otvratitelno da vifi6 ne rodenoto si bebe.Izpisaxa me na 29.12.Na 31.12. maikata na priqtela  mi mi se obadi po telefona i mi kaza 4e az sam vinovna za bebeto.Ne jelaq da q vijdam kakto neq taka i neinoto semeistvo.Po4ti vsqka ve4er se karame dvamata.Namiram si povodi da se karame.mnogo sam nervna za vsi4ko se zaqjdam postoqnno pla4a.Vsqka ve4er pla4a.kajete molq vi normalno li e tova otno6enie ot moq strana.Zabravix da spomena 4e sam na 22 godini i 4e tova mi be6e parva bremennost.

# 437
Оля, съжалявам!  Нормално е да изпитваш  болката по изгубеното бебе. С времето ще свикнеш, не че ще ти е  по-леко ,но ще видиш- ще приемеш случилото се .Сега е още твърде рано ....  Sad
Искам да те попитам, обаче смяташ ли че приятелят ти е човека с когото искаш да продължиш живота си и да имаш деца от него? newsm78

# 438
Оля, и аз много съжалявам. тежко ти е, но вина нямаш. Ако бебето си е отишло, то е защот най-вероятно е имало някакъв генетичен проблем (това е най-честата причина за абортите) и така или иначе с този си прблем не е могло да оцелее. Така е било по-добре и за него и за теб. Ще видиш, един ден ще се радваш на здрава рожба и ще дойдеш да си похвалиш, за да се радваме с теб.  Heart Eyes

# 439
Здравейте мили мами!аз нямам като вашата мъка на сърцето но реших че по този начин мога да Ви подкрепя!бъдете силни Бог взема но и дава няма по лошо от това да изгубиш детенце но така е в живота!не унивайте а вдигнете глава радоста и при вас ще дойде!прегръщам Ви силно и Ви целувам!дано не съм разстроила някоя от Вас писах тук с най искренни и топли чувства на съпричастност с Вашата огромна мъка

# 440
sajelqvam za vsichki koito sa prejivqli tazi bolka...sega sam na 20g i sam v 4-i mesec,nadqvam se silno i se molq Praynig :pray:vsichko da mine dobre...mami ne se pritesnqvaite,jivota e pred vas i shte bade vsichko nared...moje bi taka e trqbvalo da stane za da se rodi vtoroto vi angelche i da badete po shtastlivi....imaite vqra v jivota pregrashtam vi silno Hug Hug Hug Hug Hug

# 441
sajelqvam za vsichki koito sa prejivqli tazi bolka...sega sam na 20g i sam v 4-i mesec,nadqvam se silno i se molq Praynig :pray:vsichko da mine dobre...mami ne se pritesnqvaite,jivota e pred vas i shte bade vsichko nared...moje bi taka e trqbvalo da stane za da se rodi vtoroto vi angelche i da badete po shtastlivi....imaite vqra v jivota pregrashtam vi silno Hug Hug Hug Hug Hug

е нямам думи просто...  ooooh!

# 442

е нямам думи просто...  ooooh!

Опазил ни Бог от толкова ангелчета. Praynig Praynig Praynig
Писнало ми е да чувам тия гадни реплики-"така е трябвало да стане"и т.н. ooooh! ooooh! ooooh!

# 443
Думите така е "трябвало да стане" и "млади сте, ще си имате друго" сме ги чували хиляди пъти. Не, не трябва да става така НИКОГА. Да най-вероятно ще си имаме друго дете, но то нито ще замести изгубеното...Може би ще имам и второ и трето дете, но си искам и това, което изгубих. Мила, млада си, дано никога не минеш през нашия кошмар. По-голяма глупост не съм чувала...Ако не изпиташ тази мъка никога не можеш да я разбереш, моли се никога да не я видиш. smile3516 smile3515

# 444

Бях си обещала никога да не отговарям на "гости", но просто не мога да се стърпя, пък и се надявам Хера скоро да мине оттук с метлата.

mishleto... , сигурна съм, че дори не си се замислила как ще се възприемат думите ти от родители, които са очаквали с любов и надежда своите дечица, от родители, които са се радвали на усмивките и сладките лудории на мъниците си и в един момент тях вече ги няма.
И няма такова нещо като "преживяли болката", защото не се преживява, ние живеем с нея.

...moje bi taka e trqbvalo da stane za da se rodi vtoroto vi angelche i da badete po shtastlivi...
А това ми звучи, сякаш е трябвало да платим тази жестока цена, за да имаме дете...Нелепо е просто!

# 445
Има много глупости, които можем да  чуем. Някой от хората по някакъв начин изгубват реална представа за съпричастност и способност да видят чувствата на хората през техните очи. Не мисля, че това е причина някой да бъде линчуван или най-малкото да бъде обявен за глупак само заради това че се е опитал да каже нещо мило и истинско, но ... не се е получило точно както си го е представял  Peace
Прочетох някъде по темите в този подфорум, че (цитирам по памет):"Господ никога не отнема от ръката ти нещо без да сложи друго" (едва ли не по-добро). Страшно побеснях от тази идея... Никой, дори и господ с две главни Г-та да е, няма право да отнема нещо от ръката ти колкото и несъвършено да е то, защото ти си го създал и си му давал топлина и то е начина на всеки човек да създаде не по-малко чудо от сътворяването на някаква си мизерна планета. 
Та исках да кажа - не са важни идеите, а чувствата на хората които ги споделят. А тези чувства не са лоши  и колкото и да е неприятно понякога,  никой няма право да отблъсква ръката, която подава храна на жаден човек. Хората не разбират  Cry и по-добре е за тях така да си остане...

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 17:12 от ARGHT...

# 446
ARGHT... нея защитавай.Аз смятам,че човек понякога е по-добре да замълчи,вместо да каже нещо нелепо и глупаво.
Аз пожелавам на :гостенката:никога да не и се налага да чува тези досадни и отврътителни реплики.

# 447
Тия реплики,са ясни-някой ги казват от неспособност да изразят точно съпричастността си,други ги ползват за извинение,трети за отбиване на номера,четвърти просто така,защото са достатъчно глупави-НО нас както и да ни ги кажат ни боли еднакво!Никое отнето дете,не се забравя и никое родено неможе да е за негова сметка и да го измести от сърцата ни! PraynigДа бъдем добри и да решиме,че е млада и изплашена нашата гостенка и да и простиме невежеството!!!
Оля съжелявам те и за ангелчето ти и за мъжа който е до теб,аз бих го изхвърлила #Cussing out
ТОЛИНКА с теб съм Cry Praynig

# 448
Оля, каквото и да ти кажа, няма да намаля болката ти, но те разбирам (за съжаление). Това, че си изнервена, е нормално. За човека до себе си - ти сама трябва да  прецениш.

# 449
Тия реплики,са ясни-някой ги казват от неспособност да изразят точно съпричастността си,други ги ползват за извинение,трети за отбиване на номера,четвърти просто така,защото са достатъчно глупави-НО нас както и да ни ги кажат ни боли еднакво!Никое отнето дете,не се забравя и никое родено неможе да е за негова сметка и да го измести от сърцата ни! PraynigДа бъдем добри и да решиме,че е млада и изплашена нашата гостенка и да и простиме невежеството!!!
Според мен има хора, които просто са невежи, а не прости... Добре е да се научат да не говорят за неща, от които не разбират. От друга страна не е нужно чак толкова да УДОСТЯВАМЕ с внимание невежите. Гостенката ни просто е невежа. ARGHT... аз приемам това като лична обида и към паметта на детето ми. Знам какво е искала да каже, но дали има право даго казва и то по този начин???

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 20:50 от тъжна мама

Общи условия

Активация на акаунт