Нека се представим и още нещо

• 352 278
  • 997
  •   1
Отговори
# 600
Сиси, момичета... съжалявам ... Болката която всяка от нас е изпитала е огромна. Дано никога повече на никого не се случват подобни нещастия. Кураж милички  Hug Hug Hug Вяра и много сила ви пожелавам  Hug

# 601
Скъпа Сиси  Hug Hug Hug
Не си сама , всички тук много страдаме за нашите ангелчета . Дано там са добре!!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички тях

# 602
  • Виена
Сиси, не знам какво да кажа, защото утеха няма! Съжалявам, че и ти си още една майка на ангелче!  Sad Да почива в мир детенцето ви  Flowers Rose
Някой призна ли, че това е постваксинална реакция? Не че това ще промени непоправимото, но информираността НАВРЕМЕ на родителите по отношение на панацеята "Ваксини" може да не позволи да се случат на други хора необратимите увреждания или, както за жалост е във вашия случай - да се избегне най-тежкото...

# 603
Lora33,eva79 i Renny благодаря ви много.И най-вече на ема-диди,защото тя ми каза,че тук много майки ще протегнат ръка към мен.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРОТЕГНАТАТА РЪКА,А НАЙ-ВЕЧЕ НА НЕЯ,ЧЕ МИ КАЗА КЪДЕ ДА НАМЕРЯ ХОРА МИНАЛИ ПО МОЯ ПЪТ newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 604
Сиси, съжалявам много  Cry Дано твоят бебчо е на по-хубаво място! Болката остава за нас...

# 605
Да всички деца са АНГЕЛЧЕТА и са на по-добро място.БЛАГОДАРЯ и на теб и всички останали мами.Как искам да грещя да няма повече ангелчета  и се  newsm17

# 606
Мила Сиси благодаря за милите думи,но само една майка която е преживяла вашия ужас или майка която има дете с проблеми може да разбере какъв кошмар изживяваме всички,а ти нали си ми приятелка винаги ще те подкрепям когато имаш нужда от мен. А на вас мили мами възхищавам ви се на борбеността,силата и волята която имате и моите съболезнования гледала съм на почти всички малките ангелчета една вечер много плаках изживявам много лично като видя как такива малки невинни същества си отиват. Cry

# 607
Сиси, още първия път, когато писа тук, прочетох историята на тази жестока трагедия. И все не намирам думи. Защото такива в случая няма. Нечовешки жестоко е...  Cry И днес нямам думите, но ми се иска да ти кажа, че винаги, когато имаш нужда от приятелско рамо, ние ще сме тук...
Поклон пред мъката ти, майчице!

# 608
Сиси ти си истински силна жена.Поклон пред теб.Аз след моята загуба едвам запазих разум...не искам да си представям през какво си минала и въпреки всичко не си се изгубила.  Kissing Heart

# 609
Благодаря ви много.Аз наистина не знам за кого повече да страдам.За малкото ни ангелче което така внезапно и бързо си замина,или за сестра ми която ходи на психолог и вдига кръвно.Наистина е шок и ужас. Правиха им абсолютно пълни изследвания резултатите ходиха чак в Америка.Напълно здраво и нормално бебе.навършва 2 годинки и изведнъж припада и си замина за 3 дни.Живата ми племенница видя че мама и тати я отвеждат някъде,няма ги 3 дни и после се прибират двамата.Почна да пита за нея казаха и че е станала птичка и литнала.Но малка е не ги разбира почна да вини и отблъсква сестра ми.Сега вече минаха 3 месеца малката не пита много но винаги щом види птичка се радва и ходят почти всеки ден да хранят птички.Ще забрави малка е но сестра ми винаги щом остане сама и почва да плаче носи и обиците (направила е 2 допълнителни дупки на ухото си за малките и обички)носи колието и( с нейното име ).Дари и всичките дрехи,играчки,количка,легло.От всичко имаха по 2  казва ми "Како ако продължавам да ги гледам ще полудея усещам че почвам а не бива другата има нужда от мен"И така моята е двойна мъка за починалата ми племеница и за неутешимо стрададащата ми сестричка.

# 610
гюли  Hug Hug Hug, пожелавам ти много сили мила, защото трябва да бъдеш до сестра си , тя има нужда от теб. Много ще Ви бъде тежко , но трябва да намерите нещо с което да я разсейвате , защото мъката ще я събори съвсем. А тя трябва да е добре , за да се грижи за другото си детенце. Сили и кураж , няма да е леко , но трябва да се борите. 
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета , дано там са добре.

# 611
  • Костинброд
Момичета приемате ли при вас и вашата мъка още една мама с разбити сърце и душа?Изпращам на всички ви своята прегръдка и се моля за всички ангелчета.......  Flowers Rose Flowers Rose

# 612
Момичета приемате ли при вас и вашата мъка още една мама с разбити сърце и душа?Изпращам на всички ви своята прегръдка и се моля за всички ангелчета.......  Flowers Rose Flowers Rose

adenis
  Hug, честно казано изобщо не искам нови попълнения. Моля се да се раждат живи и здрави бебчета с щастливи родители. Грозната истина обаче е тук във форума .Пиши и споделяй  мила.Излей си болката и мъката .. Тук ще намериш подкрепа поне за мен беше така .

# 613
момичета, писах вече при вас и зная, че винаги ще окажете подкрепа на човек изпитал нещо като вас. Моля, дайте ми съвет- къде бих могла да ида на генетична консултация, защото ни препоръчаха да си направим преди да опитваме отново. Вече бяхме в Майчин дом при доц. Георгиева, но тя не беше никак убедителна и изприказва куп общи приказки, без да ни назначи дори кръв. каза само, че едва ли ще се случи отново такова увреждане.

# 614
  • София
Говори с проф.Кременски - той е страхотен и ще ви обърне внимание.
Можеш да му пишеш и тук :http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … ollapsed&sb=5 и ще ти отговори.
Успех и скоро да се радвате на живо и здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт