Нека се представим и още нещо

• 352 272
  • 997
  •   1
Отговори
# 615
Мили ми приятелки! Исках от доста време на сам да ви пиша и да ви се хваля колко е пораснал моя смисъл на живота! Ще взема да Ви разкажа та белким и вас да прихване!
Моето слънце грее отново вече повече от една година. Всеки ден е изпълнен с много изненади и само усмивки. Който и да ни види и се чуди колко много се усмихва Наталия и колко е радостна от живота! Малко ли сълзи изплаках аз заедно с вас за моя ангел Вяра! А сега заедно с моята плетеница Ивана всеки един ден има смисъл за мен и моето семейство. Има дни в които си казвам,че не мога повече и си искам и двете деца до мен, но само след миг всичко отново е страхотно!
гюли, сиси, стискайте зъби и се дръжте една за друга, Така оцелях аз и сестра ми!
Целувам и прегръщам всички Ви!

# 616
Скъпи момичета и аз съм една от вас,писала съм тук преди 3 години,всъшност  утре стават  Cry виждам темата не е закрита и това ме ужасява-тук намерих и аз утеха на скъбта си,изливайте я,помага!
Да знаете "Господ взима с едната,но дава с двете ръце и от сърце!
Присъединявам се към meyz i bebeati и моето слънце изгря преди почти година и така грее,че ме заслепява от щастие-желая го на всички ви и се моля за ангелчетата ни Praynig
По Коледа стават чудеса-пожелайте си и ще се сбъдне!Аз вече имам своето чудо!
Мир в сърцата ни и за дущичките ни Flowers Rose Flowers Rose

# 617
Емски, да ти е жива и здрава Рая и все така да изпълва с щастие и обич майчиното сърце.   Hug
Не сме те забравили.

# 618
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Емски,да ти е жива и здрава Рая!Аз бях в януарската тема,сега само надничам!Надявам се 2010,да се похваля! Hug
Четох те,прочетох цялата мъкаа на света..на всички ви.....но никога няма да се предам!

# 619
Емски да ти е живо и здраво детето Zolla  ще пишеш пак в януарската само че за 2011 ,пък защо не и по скоро мила  Hug Hug Hugдай боже на всички живи и здрави бебета.оф с нетерпение чакам и моята мечта да стане реалност.

# 620
Zolla , време е вече да се хвалиш...
 Стига с тази загадъчност...

Айде да видим какви подаръци за Коледа ще има за всички...
Стискам силно очички и си пожелавам желание    newsm03 newsm07

# 621
тъжна мама, Zolla от цялото си сърце ви пожелавам в най-скоро време да ни се похвалите с  EFP
И не забравяйте:
На Коледа се случват чудеса

# 622
аз съм майка изгубила детето си по на-нелеп начин след като нае че има проблем със сърцето и след един вирус мислех сиче всичко ще мине защото е голям но го загубих по миналите празници, на 10,01 ще стане една година. Полудявам със всеки изминат ден . Детето ми беше уникално и бих го описла със думите на m_petkova.Един ангел живя със нас и си отиде и оттогава няма живот за нас. Всеки ден се боря с чувството за вина и желанието да отнема живота сир но имам още едно момче на 18 и той не вижда нещата като мен р иска ме жива и него страшно го боли за брат му и по Коледа не стават чудеса , а големи трагедии

# 623
аз съм майка изгубила детето си по на-нелеп начин след като нае че има проблем със сърцето и след един вирус мислех сиче всичко ще мине защото е голям но го загубих по миналите празници, на 10,01 ще стане една година. Полудявам със всеки изминат ден . Детето ми беше уникално и бих го описла със думите на m_petkova.Един ангел живя със нас и си отиде и оттогава няма живот за нас. Всеки ден се боря с чувството за вина и желанието да отнема живота сир но имам още едно момче на 18 и той не вижда нещата като мен р иска ме жива и него страшно го боли за брат му и по Коледа не стават чудеса , а големи трагедии
не се чувствай виновна Hug
 Flowers Rose Flowers Roseза дечицата ни

# 624
  • Добрич
Съчувствам ти, миличка! Но не си ти виновна. Не можеш да бъдеш виновна за нещо, което не ти е подвластно. Животът и смъртта ни се дават и ни се отнемат без наша намеса. За нас остава само споменът за живота с нашите Ангели и надеждата да дадем шанс за по-добър живот на останалите ни живи дечица!

Нека душите на децата ни почиват в мир!
Нека нашите Ангели бдят над братята и сестрите си !

А някога , някъде ние ще бъдем отново заедно и то завинаги!
Кураж и сила ти желая!
Бъди силна майка за 18-год си син, той не трябва да остане сирак при жива майка! Дай му двойната си майчина любов!

# 625
nai_vinovnata,.... Hug.Не се обвинявай .... Cry

# 626
Здравейте, дано тази година да донесе на всички нас радост и утеха.Съжалявам за загубата която сте преживяли.Аз съм също една от вас. Загубих бебето си в 16гс. Не се разбра причина. Всички изследвания бяха нормални.Дойде ми като гръм от ясно небе. На случаен преглед ми казаха, че плода е загинал.Направиха ми аборт.Сега ще чакам 3-4месеца (те минаха вече 2) и ще пробваме пак.Трагичното при мен е , че тази бременност ми беше първа, а с приятеля ми пробваме от 12 години(аз вече съм на 32). Радоста ни беше голяма, но за кратко. Сега се надявам бебчо да стане веднага, защото нямам много време(още 12 години например).
Обръщам се към "тъжна мама "- стискам палци и те каня на пролет да бременеем заедно! Прегръщам ви всички!

# 627
 Марти, стискам палци да стане бързо. Аз с първото бебе забременях след почти 3 години неуспех, след физиотерапия, с Бела направих пак физиотерапия и стана веднага, а с тази ми бременност стана от веднъж... Щом веднъж си забременяла, вярвам, че няма да чакаш дълго и сега! Има случаи след години неуспех и дори забременяване ин витро, след това да стане спонтанно и веднага. Така че не губи надежда и скоро да се похвалиш!

# 628
Благодаря за подкрепата! Вярвам , че ще стане веднага, не знам защо, но имам такова чувство. Желая на всички от сърце да ги обземе моя оптимизъм и на края да се похвалим, да се порадваме и да си пишем по други теми.Например за хранене, колики,шишета, биберони, възпитание и т.н. Целувам всички душички. Радвам се, че ви има и чакаме заедно добри новини. 

# 629
  • Талант на 2012,2013 г.
Иска ми се и на мен да се присеъединя към вас с нашата история накратко. 10 годишно здраво и право дете. Заболя го в слабините. След пет месеца ходения по мъките, операции и много болка, която само детето знае колко силна е била в крайна сметка на 24 март1994 г  почина. Годините се нижат, а не спира да боли... Диагнозата беше: Робдомиосарком. На никого не го пожелавам, дори и на най-големия си враг... smile3518

Общи условия

Активация на акаунт