Нека се представим и още нещо

• 352 255
  • 997
  •   1
Отговори
# 675
  • Талант на 2012,2013 г.
Сиси, Мари Ив, Четох , четох и реших и аз да се включа. Момичета бъдете силни! За рожбичките, които ще имате!!! Защото това ще се случи... Тези, които ги няма винаги ще са с нас, но за тези ,които са тук на земята си заслужава да сме живи...

# 676
мими 135,благодаря ти за подкрепата,надявам се наистина да бъда достатъчно силна за да успея да гушна някой ден своята мечта! Praynig

# 677
  • Варна
Мими, благодаря ти, наистина като чеа успокоявам се и се чувствам малко по-добре.Дай Боже наистина да си гушкаме някой ден живи и здрави дечицата. Praynig

# 678
  • Талант на 2012,2013 г.
Ще стане момичета. Просто трябва малко да се успокоите и след това много силно да го искате. Тогава след време ще гушкате едни малки същества, които ще ви осмислят живота. Peace

# 679
Ще стане момичета. Просто трябва малко да се успокоите и след това много силно да го искате. Тогава след време ще гушкате едни малки същества, които ще ви осмислят живота. Peace
Peace Изцяло подкрепям думите ти.
Повярвах, продължих напред и днес се радвам на 10-месечно съкровище, което е смисъла на живота ми.
Кураж момичета и не се примирявайте с мъката, а я превърнете в радост Hug

# 680
Здравейте, отдавна чета форума, но чак сега изпитах нужда да се включа. За съжаление в тази тема...
Незнам след случилото се как не съм се побъркала, все съм си мислила, че човек има праг на поносимост така да се изразя.
Историята ми в 3-4 изречения: преди малко повече от 10 месеца сестрата на приятеля ми заедно с 3-годишната ни дъщеря Кристъл умират на място след жестока катастрофа. Аз - бременна в 7ми месец, раждам преждевременно. Почти нищо не помня от тогава. Два пъти съм изпадала в кома. Първите ми ясни спомени са как мъжът ми лежи до мене в леглото в болницата. Тогава и ми казаха какво се е случило. Родила съм живо момиченце, което живя само 3 дни. Никога не я видях.
Мина почти година, а аз още нямам сили да говоря за децата си. Дори не мога и да мисля за тях. На 25 години съм, как да се науча пак да живея?

# 681
  • Бургас
Кристел, незнам какво да кажа ...  Cry Cry
Плача с теб, товарът ти е ужасно тежък, мила .
Иска ми се да ти помогна, да те подкрепя...Засега мога само да ти кажа, че ще дойде време и ти наистина ще може да погледнеш напред  spoko

# 682
Кристел,  моите най-искренни и дълбоки съболезнвания.... Cry Незнам  какво да ти кажа... Hug те  и се моля да  намериш сили да се съвземеш след тази ужасна трагедия ...............

дълбок поклон!

# 683
Алина, Рени, благодаря момичета. Изчетох всички 46 страници и общо взето  cry цял ден. Което пак е нещо, по принцип и това ми е трудно да направя. Сякаш съм блокирала, незнам как да го обясня. Искам да се събудя най-после, да реагирам по някакъв начин. Виждам че и мъжа ми се тормози заради мен и това ми тежи още повече. Само той ми остана мамка му Tired Face

# 684
Kristell тук те разбираме много добре. Всички сме преминали през това. Щом си намерила силата да споделиш, значи си направила първата стъпка. Прегръщам те силно, не си сама в мъката ти!

# 685
Kristtel приеми моите искрени съболезнования,знам че това ,което си преживяла е много тежко. Аз също още не мога да преодолея  моята голяма загуба,но единственото което може да се направи е да се молим повече да не случва. Знай ,че не си сама  Praynig

# 686
  • Варна
Kristell, съжалявам много за огромната загуба, прегръщам те  Hug и знай, че тук ще сме твоята упора.

# 687
  • Талант на 2012,2013 г.
Моите съболезнования и от мен миличка! Трябва да се научиш да живееш с болката! Нямаш друг избор. Така както всяка една от нас. Ако четейки ни ти олеква поне малко значи все пак имаш напредък. Бори се и не се отказвай! Много си млада и имаш живот в който ще сътвориш много неща! Прегръщам те и ти желая да имаш силата да победиш!

# 688
  • Добрич
Миличка Кристел, живота е толкова несправедлив  и е една огромна болка! Нямам думи с които да те утеша или да намаля болката ти. Мога само да ти предложа приятелско рамо за подкрепа и опита на една майка загубила сина си! Hug

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 12:29 от mpetkova

# 689
Ако знаете колко съм ви благодарна, нямате си на представа даже. Снощи мъжа ми полюбопитства какъв е този сайт и какво чета цяла вечер. Та четох му, превеждах му /че той български не разбира много/, и най-после и двамата бяхме на една вълна. Говорих доста и плаках много, той също...имам чувството, че огромна тежест падна и от двама ни. Говорихме отново за бъдещето, което не сме правили от онзи ужасен ден. Днес ми е по-различно, мисля че си върнах мъжа и имам надежда.

Общи условия

Активация на акаунт