Прекаленото учене води до самота?

• 10 282
  • 241
  •   1
Отговори
# 45
Argent, веднага ще ти кажа какво ме пали: Как'Сийките и Чич'Сийките (в твоя случай). Peace

Мъжете-клюкарки, които са и мрънкала.  Peace

Навирането на носа в чужди съдби (често тежки) само за да блеснеш като готин, оправен, прекрасен. Особено при хора, които е възможно да имат някакви физически или психични заболявания.

Напомняш ми за баби, седнали на припек да обсъдят защо някой си няма деца, дали и защо е ялов, кой кога ще се жени, пък коя била парясница. Сегашните "баби" седят във ФБ-ка, бъркат си в носа и злорадстват над чужди профили. "Ама бива ли да съм такъв готин, пу-пу-пу".

Недостойно, гадно поведение, каквото винаги пресичам наживо. Ако това ме прави недоклатена зубрачка - тъй да е.

# 46
Цитат
Лошото е, че почти винаги в общуването си такива хора подхождат остро, ако не си с тяхната постановка. Ако не го правеха, може би щях да им съчувствам, но когато в комплект с цялата картинка върви и една заядливост и назидание сякаш всеки момент ще си счупят показалката върху теб, става много отвратително един такъв контакт.

Къде сте вий, къде съм аз.  Joy
Ами запознай ги, автора.

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много отдавна не бях чела толкова ограничен, негативен и цялостно лъхащ на неудовлетворение първи пост. Какво ти направиха отличниците, Argent- успяха да се реализират професионално по-добре от теб ли? Винаги надделяват в интелектуален спор? Имат повече пари? Пътуват по-често и към по-добри дестинации? Или пък нещо друго ще е, но все ще го има, за да им надничаш в къщите и под чаршафите колко рядко се чукат и колко котки им опикават дивана.

# 48
ох в този форум хората са на ниво външен вид. дотам се простират интересите им. Външния вид е показател за всичко ...
Поправи ме, ако греша, но нали тук идеше реч за намиране на половинка, не просто на приятели.
Е, как да не е важен външният вид. Аз все с хубави мъже съм била.  Flutter Вярно, че за всеки влак си има пътници, но някои влакове предпочитам да пропусна.

Тони, май само ти четеш. Simple Smile Или поне само ти четеш без да целиш да се заяждаш. Simple Smile

# 49
Argent, веднага ще ти кажа какво ме пали: Как'Сийките и Чич'Сийките (в твоя случай). Peace

Мъжете-клюкарки, които са и мрънкала.  Peace

Навирането на носа в чужди съдби (често тежки) само за да блеснеш като готин, оправен, прекрасен. Особено при хора, които е възможно да имат някакви физически или психични заболявания.

Напомняш ми за баби, седнали на припек да обсъдят защо някой си няма деца, дали и защо е ялов, кой кога ще се жени, пък коя била парясница. Сегашните "баби" седят във ФБ-ка, бъркат си в носа и злорадстват над чужди профили. "Ама бива ли да съм такъв готин, пу-пу-пу".

Недостойно, гадно поведение, каквото винаги пресичам наживо. Ако това ме прави недоклатена зубрачка - тъй да е.

Peace Peace Peace

Много отдавна не бях чела толкова ограничен, негативен и цялостно лъхащ на неудовлетворение първи пост. Какво ти направиха отличниците, Argent- успяха да се реализират професионално по-добре от теб ли? Винаги надделяват в интелектуален спор? Имат повече пари? Пътуват по-често и към по-добри дестинации? Или пък нещо друго ще е, но все ще го има, за да им надничаш в къщите и под чаршафите колко рядко се чукат и колко котки им опикават дивана.

Peace Peace Peace

# 50
ох в този форум хората са на ниво външен вид. дотам се простират интересите им. Външния вид е показател за всичко ...
Поправи ме, ако греша, но нали тук идеше реч за намиране на половинка, не просто на приятели.
Е, как да не е важен външният вид. Аз все с хубави мъже съм била.  Flutter Вярно, че за всеки влак си има пътници, но някои влакове предпочитам да пропусна.
Нито грозотата (освен ако не е крайна), нито ученето сами по себе си са предпоставка за самота.  Ако човек е здрав и прав, нещата опират до характер и социални умения.

# 51
  • Tам през Атлантическия океан
С какво точно самотните зубрачи, изолирани от социума, пречат на реално образованите и социално реализирани личности с интензивен купонджийски и свалячески живот, след като те реално нямат никакви допирни точки Thinking

И аз това се чудя  Rolling Eyes   

С какво ви пречат малко по-различните  Thinking аЙде разбирам да налагат/натрисат  своя мироглед , да ви влият да , ама  newsm78

# 52

Да, всъщност, наистина и аз това си помислих при описанията. Може да не е психическо заболяване, но някаква черта на психиката, която пречи на детето да израстне в добре адаптиран мъж/жена. За мъжете като че ли е по тежко ...

# 53
Имам тънкото усещане, че повечето от тези индивиди имат родители,
които са:
1. Прекалено възрастни
2. Учители
3. Комбинация от горните две, плюс психични и хормонални отклонения
О, и Мамасита е избухнала Laughing. Отново. Хайде сега да се строят в редичка всички деца на учители и да си признаят девственост Mr. Green

# 54
  • sofia

А тоя с конференциите е задник, дето се хвали. Ако беше човек, можеше
да разкаже за това какво твори и изучава- по интересен начин.
Това е самата истина. И има разлика между ученето насила и тогава, когато го правиш с кеф.
И понеже аз работя все с доктори и хабилитирани, а пък мъжа ми с такива, които едва са завършили средно, категорично мога да заява, че има доволно количество самотни (без семейство, деца и пр.) и в двете категории; както и доволно количество простаци, долни интриганти и въобще от всяка категория, която ви хрумне......

# 55

Джой Ар, очаквах те. Ей оттук да не мръдна, подозирах дори, че още на първа страница ще се появиш. Simple Smile За твое сведение - аз също съм бил отличник. Успехът от дипломата ми от гимназията е 5:50, а държавния си изпит в университета взех с 6:00. Wink Защо непременно трябва да ми пречат такива хора?! Или да им завиждам - на какво, на самотата ли или на заседналия начин на живот? Напротив, някъде споменах, че съществуването на подобни хора с нищо не ми вреди. Върни се и прочети. Не можеше ли просто да кажеш, че не си съгласна без да се опитваш да се заяждаш. Що не си го кажеш веднъж завинаги, миличка - адски много те дразня, направо не можеш да ме понасяш от време оно и използваш абсолютно всяка възможност във всяка тема, която го позволява да дойдеш и да започнеш да персонално да се заяждаш с мен. Wink И още нещо ще ти кажа - бях абсолютно убеден, че ще цъфнеш в тази тема, защото лично ще се разпознаеш. Без да те познавам, съм абсолютно убеден, че си самотна озлобена мома, сменяща аватари и избиваща липса на личен живот във виртуалното пространство. Само че с това язвително поведение и хиперактивна заядливост няма да промениш положението си към нищо по-различно.

# 56
Запис, не съм учила прекалено, тоест за какво е темата, доста дълго ми се видя да прочета първия пост, нещо тревожи те, нашето сладко Пловдив-бейби ?  newsm78

# 57
  • Tам през Атлантическия океан
Argent , спри се овреме  Sunglasses беЙби ( както казва Шантал) излагаш се  Wink

# 58
Ти може и да си ме очаквал, но аз въпреки беглия си поглед над форумната ти персона не очаквах чак такъв светоглед от уж млад мъж, претендиращ за лек и купонджийски характер и интелект. Вярно, че спрямо досегашните ти изяви и дефилета в свои и чужди теми отдавна е станало ясно, че са само претенции, но ти надмина себе си, надскочи се с няколко боя.
На личните ти нападки нямам намерение да отговарям- те говорят за теб, не за мен. Недей си въобразява обаче, че щом съм те засякла в две-три теми, то изпитвам какъвто и да било личен интерес към семплата ти персона. Чисто и просто тезите ти са безумни.

Ч!удно ми е колко ще сме неизчуканите зубрачки в края на темата. Дотук сме аз и Негативна, но и Грипчето ми се струва скоро ще бъде удостоена с честта Mr. Green.

# 59
За твое сведение - аз също съм бил отличник. Успехът от дипломата ми от гимназията е 5:50, а държавния си изпит в университета взех с 6:00. ;-)

Дойдохме си на думата Laughing. Браво, мама и тати сигурно толкова се гордеят с теб! Бабин убавец!
Секси (?!) и ентелегентен!

Joy_r - rock on!

Общи условия

Активация на акаунт