Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
-
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
-
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
-
Какви са резултатите от първия скрининг?
-
Какви са очакванията за празниците по време на бременност?
за топлото посрещане

/, ходихме в Южния парк, та малко ми се поразведри главата. Ходихме и до Джъмбо да видя бебешорските работи, горе-долу стават, евтини са нещата и като за тези цени, са добре. Да ви кажа, чесно хич не мисля да се "изхвърляме" и да купуваме скъпи и ненужни неща, особено дрехи, които ще ги израстнат за нула време. Пък и при мен всичко ще трябва да бъде двойно. Общо взето много разчитам и на две мои близки, които ще ми дадат много и все хубави дрешки и аксесоари. Иначе нищо не съм купила още, рано ми е, пък и с тази моя рискова бременност. Имам обаче вече стерелизатор на "Авент" и .... книгата на д-р Спок
, която, Бога ми, е сигурно 2000 стр., и май, май, няма и да я почвам. Харесала съм си и в нета легло, много е сладко, двойно, но общо взето няма никакъв избор за легла при близнаци, повечето мами явно купуват две отделни. Аз лично мисля да посетя и прословутия "Вис виталис" и при пазаруването да ги комбинирам двата с Джъмбо, хич не смятам да се вживявам кой знае колко. Правя си един списък и като го доусъвършенствам, ще ви го пусна, особено за майките, на които ще са ни първи бебенцата, смятам че ще има полза, ей така за подсещане.

охо, замириса на торта 
за здравето на порастналото ми момче Макси -цели 2 годинки
Като си взема направление за смяна и отида при новия, там ще ми направят наново картона, имам копие от всички изследвания, така че май няма да се наложи да я посетя пак за нещо
. Полежах няколко дни в болницата, днес ме изписаха .... там е направо ужасно.
Но може би ще заложа на Jane, т.к.коша става на стол за кола и ще е по-удобно при пътуване, т.к.зимния кош заема място. А държа да го има. Гледах и някои модели на Chicco и АВС 3-ТЕС също ми допадат, но мисля да го решавам март-април. За сега разглеждам чужди саитове и декември-януари живот и здраве мисля покрай намаленията да започна да попълвам гардероба на бъдещия мъж.