Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой нож бихте препоръчали за нарязване на зеле?
-
Какви са някои предложения за рецепти за хранене по НВ-ВМХ?
Форумът споделя различни идеи за хранене по НВ-ВМХ, като например консумация на зеленчуци като зеле, броколи, карфиол, зелен фасул, тиквички и патладжани. Освен това се предпочита кисело пълномаслено мляко, пиле със зелен боб и орехи. Яйцата и месото с високо съдържание на мазнини също са препоръчителни.
-
Какви са някои предложения за преодоляване на платото при загуба на тегло?
Форумът предлага различни стратегии за преодоляване на платото при загуба на тегло, като въглехидратно зареждане, намаляване на месото, трениране с тежести и търпение. Предложенията включват също експериментиране с различни хранителни съставки, като протеини и мазнини, за да се намери оптималното съотношение за загуба на тегло.
-
Какви са някои от предложените стратегии за оптимизиране на хранителния режим?
-
Какви са препоръчителните съставки за пица с карфиол?
та ми се струва, че нещо много усложнявате нещата
.."имам воля/нямам воля/ тялото иска еди -какво си/тялото крещи еди-какво си"
..

А в същото време според вашите съвети за калориите, тези са малко, а въглехидартите са много.
Видя ли храна, започна ли да ям, не ми е лесно да спра заситена, а продължавам да ям, защото ми е вкусно. Не знам дали и други момичета, пишещи тук, са в такова положение, но на мен това ми е най-големия проблем. Да не говорим, че се опитвам да компенсирам това "преяждане" с по-малко храна на следващото хранене, или изобщо пропускане на хранения. Осъзнах обаче, че това само влошава проблема и сега се опитвам да се науча да ям редовно. Надявам се с времето порциите да намалеят от самосебе си, а и да не се стресирам толкова много. 
...ами да не се впускам в подробности как гледат на това ВСИЧКИ други хора и близките и познатите ми, които ме гледат като луда с тефтерчето и записките....ами да, казах си, че не ми пука ама грам кой какво ще си мисли..
...За мен важното тук е: Виждам резултати от усилията ми, не само физическите (външни) , а имам и ползи и в здравословно отношение...ами какво повече да искам..като виждам, че става ще продължавам...
И браво за постигнатите резултати! Много окуражаващо действа, когато видиш развитие в правилната посока.