ВМ-НВХ, част 67

• 34 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Другото - знаете обикновено колко мрънках срещу добавките. Как настоявах, че ако с разумно хранене и достатъчно движение на открито човек може да си набави всичко нужно, без да приема допълнителни хапчета. Е, ето че доживях да препоръчвам витамин Д на бременни Simple Smile Самата аз (заради бебето, не че нещо) взимам по 5 капки Вигантол дневно от няколко седмици и ето, че днес установих, че всички вируси напоследък ме подминават като пътен знак и съм най-здрава от всички, които ме заобикалят.
Hug
Надула съм главите на всичките ми приятелки с тоя витамин Д  Laughing

# 661
просто останах с впечатлението, че не е гладувала продължително.  5 дни на ябълки и вода, не вярвам да му стане нещо на който и да е.   bouquet

Това може да е ужасно за повечето хора и да ги накара да се чувстват зле. Аз например никога не бих издържала на подобно изтезание.

Във връзка с емоционалното хранене - аз съм същата. Имам нужда от ред и спокойствие в живота, за да се храня нормално и да се чувствам добре, както и да се наспивам добре. Другото, от което имам нужда, е личен треньор. Някой, който да ми направи перфектната програма, да я следвам и най-накрая да изглеждам като човека, който съм. Искам да съм перфектна като външен вид, защото цял живот съм се трудила адски много, за да постигна високи резултати в образованието ми, да работя престижна професия, да се занимавам с това, което мога най-добре. И да изглеждам пълна не ми се връзва със собствения си образ. Аз не се виждам като дебелана, съжалявам. Това не съм аз и външният ми вид сега, а и като бях малка и още по-дебела, изобщо не кореспондираше на това, което аз си представям за себе си. Просто имам чувството, че съм друг човек, скрит под дебел пласт мазнини. Лошото е, че имам твърде много грижи и имам нужда някой да ме хване за ушите и да ми дава инструкции, да мисли вместо мен, и накрая, следвайки перфектната фитнес програма, да стана перфектната мацка, която искам да бъда! Сега ми е трудно да чета и мисля за всичко: дисертация, работа, хранене, тренировки, да не говорим за всички административни задължения, които имам и всякакви други грижи. Направо вкъщи всички сме се сбъркали. Няма капка спокойствие и все някой идиот ни тормози...

Та, искам някой да ми направи тренировъчната програма, де ме следи в детайли как тренирам, да ми оправи мускулните дисбаланси, да ми стопи целулита и т.н., и т.н. Но за жалост в Русе няма треньори като Милко и Инес.  Cry И не знам какво да правя. Искам и пудовка да си взема, ама все не ми стигат пари, време и организация. Оффф... А така искам най-накрая да изглеждам супер! Заслужавам го!  Embarassed

# 662
Аклика, специално за инструктори в Русе- Велислав Серафимов в Реа и Дани Тодорова https://www.facebook.com/daniela.todorova.21?fref=ts / тя прави индивудуални прорами, май е в Сила /. Но те не са привърженици на нашия режим естествено...  Sad

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 23:47 от XXX_

# 663
  • София
просто останах с впечатлението, че не е гладувала продължително.  5 дни на ябълки и вода, не вярвам да му стане нещо на който и да е.   bouquet
При мен дните бяха 6 и доведоха до язва на дванадесетопръстника, която лекувах дълги години.

# 664
При мен дните бяха 6 и доведоха до язва на дванадесетопръстника, която лекувах дълги години.

Захранването куца тука, не гладуването.
 Peace

# 665
Момичета тук много се коментира рибното масло.Специално при мен то най-добре регулира месечния цикъл.Имах проблем само веднъж когато започнах много сериозно спортуване и ограничаване на храненето (в никакъв случай не съм гладувала, това не го мога  Embarassed).Започнах рибено масло като се стараех да докарвам по 900мг чисти Омега3.Обикновеното най-масовото е с 360мг поне тук в Щатите иначе се води рибено масло 1000мг гел таблетки.Това значи около 3 таблетки на ден вземах и подейства веднага.Както казах проблема при мен беше само веднъж.От тогава си пия по една таблетка + вит.Д 2000 Често забравям, затова съм си ги занесла на работа и след като обядвам пия.Купила съм много голяма опаковка и сега като ги свърша ще си купя направо с по-голямо съдържание на Омега 3.
При мен проработи, ако искате пробвайте и вие.Поне няма да навреди.

Мереленда, за мен твоите размисли са много верни.Трябва да се научим да мислим на първо място за себе си.Аз не го умея и затова си докарвам проблеми.Наздраве   bouquet

# 666
Днес  "празнувам" , месец и половина на режима....../търся си повод, нали се сещате?/....и вечерята ми е 170 грама МОцарела, и чаша  Тосканско Каберне Совиньон.... Sunglasses, и няколко маслинки ... не бях изобщо гладна, но за днес храната ми беше малко, а физическият труд повече, та реших да вида как ще ми се отрази подобна почерпка....Празнувам почти 6 свалени кг../без 200 грама/... и наистина вече ми личи ,че съм дръпнала с килцата....е, има още много какво да се желае, като стягане ,целулит, редовни тренировки ....ноооо, 1 по 1... Joy , а и утре сутринта ,след тази "вечеря", може и да не са вече почти 6 свалените килца.... hahaha  Всичко това, разбира се няма никакво значение .. важното е, че се чувствам добре и си празнувам чудесно...Кашкавал не съм яла последните 2 седмици, млечните не ми пречат...е, 170 грама не са малко, ама нали вечерям, не замезвам.... Joy , а и ще спя ,като бебе.. Joy

# 667
Браво,Pinkito   smile3501

Вчера си направих чая от джоджен/ 300 мил някъде/, но го изпих вечерта 1ч преди да си легна. И имах много странна нощ - бше ми много топло, леко изпотено - все едно си болен / ако се сещате какво искам да кажа  ooooh! нещо обяснението не ми се получи/. Не знам дали беше от него или има нещо общо фактът, че цяла вечер имах чувството, че изгарям и от мен  излиаха топли вълни. newsm78 Ето и сега ми е пак топло - тъкмо ставам, с къс ръквам съм , а няма включено отопление.

Приятен ден и закуска Simple Smile , а аз отивам да  newsm39

# 668
Asos от къде го вземаш Вит Д.....??? Доволна ли си???
Аз се чудя дали да не взема да пия...Какво е мнението ви, по принцип в момента нищо не взимам като добавки...
Странични ефект чета има ли Whistling?

# 669
  • София
Семора, най-обикновен вигантол, има го във всяка аптека за около 3 лева, ето.
Не мога да преценя дали съм доволна. Със сигурност не съм недоволна, странични ефекти не забелязвам и е факт, че всички около мен са хремирани и с температури, а мен засега ме подмина точно три пъти. Ако не помага, то поне не пречи със сигурност, на бюджета - още по-малко Simple Smile

# 670
Вкъщи пием този на Аквасорс - той е също и с калций от водорасли. Давам и на щерката  Peace

Технически вит. Д е хормон и по-точно прохормон, произвеждащ се в тялото ни от холестерола. Регулира всички други хормони. Активира имунната система и е добра превенция срещу настинки и грип.
"Кой би имал полза от допълнителен прием на витамин D? Смята се, че до 50% от населението на света не получава достатъчни количества витамин D, но определени групи, които биха имали по-големи ползи са:
• бременни и кърмещи жени;
• бебета и малки деца под пет годишна възраст;
• хора над 65 годишна възраст;
• хора, които не се излагат на достатъчно слънчева светлина като такива, които покриват кожата си, когато излизат навън, или пък такива, които прекарват повече време в затворени пространства;
• хора с по-тъмен цвят на кожата – например от африкански, афро-карибски и южно-азиатски произход."
също и хора с наднормено тегло.
Попрегледах си записките от последния семинар, където представяха точно този продукт, стана въпрос и за палео-диетата Simple Smile

Предозирането е почти невъзможно - доста големи колимчества трябва да се приемат, за да се предозира вит. Д, но ако това стане, може да образува камъни в бъбреците. Така съм си записала Simple Smile

# 671
Вигантола вече е около 7-8 лв.
Противопоказания - камъни в бъбреците. /това беше писал Пинко/

Лилава коса, много ме съмнява да е от чая, но не съм компетентна да отговоря. Иначе и малки деца пият от този чай при разстройство и болки в червата. Вкъщи всички са пили, аз пия най-много, но описаните от теб състояния не съм изпитвала.  Hug

# 672
Не знам за чая, но според мен билките трябва да се употребяват грамотно и умерено. Много от тях имат неподозирани странични ефекти, а и не всяка билка е добра за всеки човек.

# 673
Не знам за чая, но според мен билките трябва да се употребяват грамотно и умерено. Много от тях имат неподозирани странични ефекти, а и не всяка билка е добра за всеки човек.
Права си,  fata_morgana  Hug

Не знам джоджена дали го водят билка или подправка? Просто се сетих сега и ми стана любопитно.

# 674
Момичета рядко се включвам, но реших да пиша понеже последните няколко страници малко ме озадачиха Thinking та ми се струва, че нещо много усложнявате нещата  Crazy.."имам воля/нямам воля/ тялото иска еди -какво си/тялото крещи еди-какво си" Crazy....това според мен много комплицира нещата...а то е толкова просто : Или искаш хубава фигура, а и не само- искаш здраве ................
Ако беше толкова просто, нямаше да съществува тук цял подфорум с всевъзможни диети, нямаше да има хиляди диетолози с най-различни "страхотни" диети, и най-важното-нямаше да има толкова много провалили се с какви ли не диети.
Всички щяха да бъдат слаби, здрави и красиви.    Simple Smile

Съжалявам, ако се повтарям, но стигнах до този пост, нататък сега отивам да дочета.

Общи условия

Активация на акаунт