Третокласници - 3

• 40 084
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Роси честит празник на всички! Браво на баткото.

И днес моя младеж ме изненада. За първи път чете книжка на сестра си, преди малко. Да я приспива.
Мислех си ,че няма да доживея такъв момент. Laughing

# 406
  Роси,честит празник на малката принцеса!Да е здрава и много да ви радва!А за жеста на баткото -много мило!Браво на момчето ти!

# 407
  • Варна
Роси, честит ти празник на малката госпожица! Да расте умна и красива, да има много късмет в живота и всичко да й се отдава с лекота! Поздравления и за баткото, че е спретнал такава хубава изненада!

Биби, вашата класна много ме вдъхновява! Поклон пред такива учители! Но трябва да отбележа и че Плами и Цвети винаги са пълни с толкова идеи и ентусиазъм! Поздравления и за теб, че си отгледала такива деца, при това като гледам три, а не като мен само едно.

Момичета, честит ви първи сняг! Пратете малко и насам, за да ни стане съвсем коледно. И без това снощи направихме първите три къщи от коледната ни улица за коледния календар. Ето от тук откраднах идеята:
http://www.mrprintables.com/christmas-advent-calendar-street.html
В неделя по традиция ще украсяваме елхата. Вече ми е съвсем празнично. Само дето детето се опитва да се разболява.

# 408
  • Варна
Роси, честита рожденичка и браво на баткото! Аз вярвам в положителното стимулиране, така децата се чувстват оценени и готови да станат още по-добри в това, което правят - било спорт, училище, отношения... Обаче моят сега ме увещава да му купя абонамент за някаква компютърна игра (само за един месец! моля те, моля те, моля те... всички в класа ако пожелаят, ще имат (?!) и т.н.), а аз съм много против. Някак искам да го убедя в правотата си, но явно няма да стане. Оставям да ме счита за несправедлива.
Manzhelka, от една Коледна тема тук намерих този сайт: http://robin-happyathome.blogspot.de/2010/12/tutorial-glitter-house.html и много ми се иска да намерим време с малкия да направим нещо, но както ми е тръгнало... май и тази година, както и предишните, няма да съм доволна от себе си Sad

# 409
  • София
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kolednata-vakanciia-shte … 5-ianuari-5999484

Ново:
14-ти декември ще е учебен ден, ще се учи по програмата за 23-ти декември
Коледната ваканция започва на 21 декември и продължава до 5-ти януари

А какво става с КМС един Бог знае  Joy

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 20:32 от Дзвер

# 410
Manzhelka, ако някой тук ми каже, че знае и помни в подробности на 100%, всичко което учат в 3-ти клас - директно ще го обвиня в лъжа.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Laughing Категорично! Покрай материала в у-ще за 3-ти клас, установявам, че има дати и факти, които съм забравила  Embarassed. Ама, ЕГН-то не прощава.  Mr. Green

Роси, честита рожденичка и поздрави баткото! Благородна постъпка. Да са ти живи и здрави!

Честит първи сняг и от мен! Обичам снега, въпреки шофьорските неволи, породени от него.  Laughing

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kolednata-vakanciia-shte … 5-ianuari-5999484

Ново:
14-ти декември ще е учебен ден, ще се учи по програмата за 23-ти декемвриКоледната ваканция започва на 21 декември и продължава до 5-ти декември
А какво става с КМС един Бог знае  Joy

Аман от недомислиците на образователното министерство.  ooooh! Това решение, ще породи много  неудобства. Ако КМС е на 15- ти ще го пропуснем, по всяка вероятност.

# 411
  • Варна

А какво става с КМС един Бог знае  Joy
Днес звънях точно в СБМ и ми казаха, че мислят КМС да се премести на 15 или на 21.12 и че до понеделник ще решат.

Момичета, вижте каква интересна кижка купих почти заедно с премиерата й:

и малко рецензии:
http://tochitsa1.blogspot.com/2013/11/blog-post_9.html

# 412
Manzhelka , купих "История на България  в приказки и разкази", която ти ни препоръча и мисля, че ще има полза от нея.  Simple Smile

# 413
  • Варна
Manzhelka , купих "История на България  в приказки и разкази", която ти ни препоръча и мисля, че ще има полза от нея.  Simple Smile

Toni, тук заслугата трябва да си я делим с Биби.  Peace

# 414
Manzhelka , купих "История на България  в приказки и разкази", която ти ни препоръча и мисля, че ще има полза от нея.  Simple Smile

Toni, тук заслугата трябва да си я делим с Биби.  Peace
И за Биби   bouquet

# 415
Manzhelka, много благодаря за книжката, със сигурност ще се сдобием с нея (как ми набъбна вече списъкът с книжките... Дано на панаира на книгата намеря всички, та да спестим малко парички за повече книжки).

Допълвам се да те питам нещо:
Скрит текст:
Беше писала преди време за задачите за коледния календар - ако искаш дай ми емейл, намерих си файл с нашите от миналата година. Можем да разменим идеи Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 11:53 от SZA

# 416
   Привет,момичета!
    Аз лично с нетърпение чакам ваканцията,че да си поспя.Всяка сутрин това ранно ставане - #2gunfire
    Аз от два дни си избодох очите да търся в нета една играчка ,рекламирана по Дисни ченъл,от Феликс тойс.Една ръкавица,с която се управлява топка във въздуха.И никъде не я намирам,а на всичко отгоре не запомних и името й.

# 417
  • София

Аз от два дни си избодох очите да търся в нета една играчка ,рекламирана по Дисни ченъл,от Феликс тойс.Една ръкавица,с която се управлява топка във въздуха.И никъде не я намирам,а на всичко отгоре не запомних и името й.

заповядай - сензорна летяща топка

ПП Феликс той продават в Хиполенд  Peace

# 418
  • София

заповядай - сензорна летяща топка
ПП Феликс той продават в Хиполенд  Peace
Пфу , ние имаме нещо подобно, но е въртолетче Angry birds сензорна, не ръкавица, а нещо като хилка за тенис на маса, е няма такава гадост - прецакаха ми стените в хола. Сега съм ги изгонила да играят с това в детската, щото там е почти за ремонт. А навън почти не може да се ползва, защото трябва дае абсолютно безветрие.
Раси, честито на малката с леко закъснение и браво на баткото !

# 419
  Дзвер,благодаря ти много!
   Сто пъти я погледнах тази сфера и сто пъти се зачудих какво е това!

Общи условия

Активация на акаунт