Третокласници - 3

• 40 008
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • 1st floor

А тя: Споко бе мамооо, аз с  фулмастер отгоре поправих. Ти само кажи на баба да отиде у нас да извади маслото и яйцата от хладилника, че довечера ще правя нови.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Днес съм на РС. Разбрах вчера късно вечерта... Confused Добре, че съм почивка...Винаги казват от днес за вчера...

# 511
  • София
Помощ, ако някой е минавал това нещо вече в учебната тетрадка на Булвест, не можем да намерим сбора от кои предмети дава 796 лв  ooooh!
http://prikachi.com/images/22/6818022O.jpg

Пускай ексел Wink)) Бил Гейтс ще каже.
Ама пак сте напред ....
пуснах го, Бил Гейтс каза, че няма решение, ама аз не му вярвам  Mr. Green
намерих го, ако някой стигне някога до тая задача и се чуди като мен, да свирка

коригирам се, намерила съм сбор 896...

последно - купили са 4 прахосмукачки и 1 кафемашина, отказвам се  Joy

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:40 от Дзвер

# 512
bibi Браво на децата! Всеки път се забавлявам като чета за техните изпълнения.
 Joy Joy

На някой детето му да работи с този сборник:
http://www.book.store.bg/p32406/sbornik-po-matematika-za-3-klas- … maia-alashka.html

интересуват ме отзиви.

# 513
bibi, оправни са ти децата още от малки. Хич не ги мисли.  Laughing Само живот и здраве да е.

Нашите учебници са и от двете издателства. Едни са на Булвест, а други на Просвета. Явно, подбора е бил учебник по учебник. За късмет, учебника по музика не е от обсъжданото недомислие тук.  ooooh! 

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 19:37 от Tonita

# 514
bibi Браво на децата! Всеки път се забавлявам като чета за техните изпълнения.
 Joy Joy

На някой детето му да работи с този сборник:
http://www.book.store.bg/p32406/sbornik-po-matematika-za-3-klas- … maia-alashka.html

интересуват ме отзиви.

Името Паскалева достататъчно говори-  сериозен, изключителен , а за мен  най-добър учител по математика. Автор на учебници по математика за среден и горен курс, както и на кандидат студентски сборници.  До преди 3 години имаше школа за подготовка на седмокласници и кандидат студенти, с отлично разработени от самата Паскалева, съпруг и син лекции, по които разработки подбрани преподаватели  водеха курсовете

Специално този сборник е за отлично училищно ниво, добре методически подбран материал за подготовка и попълване на пропуски по отделните учебни теми.
Но не е достатъчен  за състезателна математика.

# 515
Светлича благодаря за изчерпателния отговор.  Hug

# 516
  • София
Относно учебниците - май е най-добре учителите или ръководството на училището да си избират спрямо децата, средата и т.н. Ето този учебник по музика може да е добре в някои населени места, в други не.
Днес се учудих на отзив, че произведението "Двубой" на Хайтов от читанката на "Просвета" искат да го махат. А на мен толкова ми харесваше тази страница с  3-те текста на тема бор. Не знам дали си го спомняте.

И нещо практическо от музиката - нашата учителка по музика им беше организирала групово посещение на "Царицата на чардаща" в Музикалния театър. Аз все се чудех дали са готови за там, щом учителката им ги е водила, значи е добре. Ние не отидохме на това групово мероприятие поради "не чух, чух със закъснение...", но пък можем да се поправим самостоятелно.

bibi, много забавна случка с оригинално решение от търговците, но и много интересна за потребителските нагласи на купувачите. Simple Smile

# 517
   Привет!
  Рано-рано ме усмихнаха хубавиците на Биби.Прави са децата-търсенето определя предлагането(цените), а и все пак е за благотворителност.
   Днес е заключаващият концерт на проекта,по който работи нашето училище и моят син участва в едно от ателиетата.Много се вълнува,снощи репетира танците,днес са с намалени часове.Организирал е мама и баба да ходят да пляскат и да го гледат.Аз като се знам каква съм ревла на такива поводи,дано не излагам много детето.

# 518
  • Варна
Успех, Марулета!
bibi,  Peace  Hug

# 519
Maruleta, много добре те разбирам, Simple Smile)) ... ама това е защото сме много емоционални  Joy , така де!
Bibi, уникални сте!

# 520
  • В светлината на слънцето
Bibi, велики са... Peace hahaha
Темата за тежките раници, за съдържанието на учебниците като цяло и т.н. изобщо не ми се подхваща, че ще кажа едни... Twisted Evil
И като стана дума за Музикалния театър. Там започва специална коледна програма за деца от 10 декември. Програмата включва: "Лешникотрошачката" на балет "Арабеск", "Снежанка и седемте джуджета", "Аладин", някакъв концерт "Гръм и мълнии" с песни от няколко континента, концерт с най-известните коледни песни на 20 и 21 декември, новогодишен бал и т.н. Единствено мога да споделя добри дума за "Лешникотрошачката" от личен опит, другите два споменати спектакъла не съм гледала и нямам идея как са.

# 521
  • София
Ха-ха, Лулмба! Благодаря! Laughing Тъкмо гледах програмата на Музикалния...Заплюла съм си и "Карлсон" и "Пинокио" в Младежкия театър. Някой да помогне с отзиви, че се чудя кое от двете (в последователни дни са и накуп ще ни дойде множко)?

# 522
  • Варна
За Варна Коледен органов концерт, ако някой се интересува:

http://www.fccvarna.bg/bg/events/view/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D … D0%B8%D0%B5%D0%B2

# 523
Нямам  време да ви чета дори,вчера имахме родителска среща.Когато мога ще пиша.

# 524
  • В светлината на слънцето
Morrighan, водих двете бедствия на "Карлсон" преди време, още на премиерата всъщност. В интерес на истината и двамата харесаха спектакъла, но с уточнението "става". Много по-впечатлени бяха от други заглавия в Младежкия. Според мен причината за реакцията на Карлсон бе най-вече в актьора, който изпълнява ролята на Карлсон. Това е Герасим Георгиев Геро, който на външен вид много пасва на героя, но пусто - такава скороговорка има и толкова заваляно произнася повечето думи, че половината текст не му се разбира. Аз се напрягах на моменти да разбера какво казва, какво остава за децата. Иначе е забавно. "Пинокио" не сме гледали.

Общи условия

Активация на акаунт