Третокласници - 3

• 40 030
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Ау, наистина е страшно. Освен това снимките са меко казано "архаични". Но кой учител е избрал този учебник?
Между другото сега е момента за реакция, защото в момента тече обсъждане на всички учебни програми за всички класове. Peace

# 496

Леле, те такова чудо не бях виждала. ooooh! Предпочитам да ги учат на нотите и на солфежиране. А като се сетя ,че преди време мрънках срещу нашата учителка по музика. Взимам си думите обратно.

Manzhelka    Hug

# 497
# 498
  • Пловдив
Мдаааа, явно с правото си се е ядосал твоя мъж, Лулу.

Нашата кака беше на 6 години, когато я заведох да гледа  балет, малко преди да родя втората щерка. Беше впечатлена.
Иначе точно вчера ми говореше за "Лешникотрошачката" и как й харесало.
Решила съм да я водя на опера, та да видим.

# 499
# 500
  • В светлината на слънцето
Точно това е учебника, мдаааа...  Sick Положението е наистина страшно.  Thinking
При нас доколкото разбирам изборът на учебници, по-точно на издателство се налага от директорката и учителките нямат избор. Но този конкретно е наистина потресаващ. И аз не го бях разглеждала до вчера, защото не сме му отдавали голямо значение.

# 501
  • Варна
После се чудим "къде сбъркахме".  Twisted Evil
Нашият учебник по музика е на Булвест, мисля, забелязах някакво инфо за Сатриани, явно има стремеж да не звучи скучно и да е близо до децата

# 502
Учебникът е ненормален. И клипът го доказва...

Аз друго не разбирам. Нашите деца са били пеленачета сигурно, когато вече се говореше за тежките раници, които и до ден днешен са си тежки въпреки разните родителски напъни за намаляване тежестта им; говори се, че учебните програми не са добри, а не се коригират; смазаха учителската стачка по предтекста, че учителите искали само високи заплати, а те искаха и промени в учебниците.......Защо само се говори, а последствия и действия към подобряване няма?! Защо директорите определят кой учебник ще използват учителите? Защо се допусна да има толкова много учебници и както виждаме с разлики в съдържанието?! Извинете, само си питам  Confused

Manzhelka, мерси, днес вече има съобщение - http://www.slaveykov.com/subcategories.php?catid=7039

# 503
Здравейте!
Да се намира тук мама с детенце в 10 СОУ? Търся отзиви за учителите и училището. Мерси.

# 504
И нашите са с Булвест.
Да ви кажа тези картинки не са всяли смут в децата ... май само в родителите.
И на мен не ми харесват обаче. Етносите ги имплицират навсякъде. От толкова етноси, моето до скоро спрягаше, че има германци (явно поради арменци Wink))

200% се присъединявам към поста на Taneto   Peace

# 505
  • София
Помощ, ако някой е минавал това нещо вече в учебната тетрадка на Булвест, не можем да намерим сбора от кои предмети дава 796 лв  ooooh!
http://prikachi.com/images/22/6818022O.jpg

# 506
Помощ, ако някой е минавал това нещо вече в учебната тетрадка на Булвест, не можем да намерим сбора от кои предмети дава 796 лв  ooooh!

Пускай ексел Wink)) Бил Гейтс ще каже.
Ама пак сте напред ....

# 507
  • София

Пускай ексел Wink)) Бил Гейтс ще каже.
Ама пак сте напред ....
пуснах го, Бил Гейтс каза, че няма решение, ама аз не му вярвам  Mr. Green

# 508
  • София
Леле, аз даже не зная по кой учебник учат музика, ама ме ентусиазирахте да проверя.  Mr. Green Mr. Green
Снощи пекохме мъфини за коледен базар. Ще ги продават тях и картички. Днес звъня за видя какво става и Цвети докладва: Изкупиха всичките мъфини. Ще правим нови довечера. Картичките не вървят. Не съм продала нито една. Ама имам вече 11.40 лв. от мъфините.
 Аз казвам чао, затварям и правя сметката 12 мъфина по 80 ст. са 9.6 лв. Пак звъня: Цвети, нещо си объркала парите . От продажбите трябва да са по-малко, а тя: Ааааа, нееее, те като тръгнаха и аз им вдигнах цената.  hahaha  hahaha hahaha
Аз: Е, как нали им налепихме етикети с цени ?!?
А тя: Споко бе мамооо, аз с  фулмастер отгоре поправих. Ти само кажи на баба да отиде у нас да извади маслото и яйцата от хладилника, че довечера ще правя нови.  Joy Joy Joy

# 509
  • София
А бе, умни деца! Че и находчиви, даже!!! Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт