Третокласници - 3

• 39 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
При нас всеки срок имаме по две родителски срещи, при това със същия дневен ред  Grinning

# 46
  • София
При нас всеки срок имаме по две родителски срещи, при това със същия дневен ред  Grinning
Мислиш, че най-накрая ставаме нормален клас  ooooh!

# 47
  • Пловдив
Ха ха, разсмя ме, Дзвер !
То вече започваме да се учудваме ,ако ни се случват съвсем нормални неща.

Незнам, но моето дете учи в кварталното ни училище. За три години там, аз не мога да се оплача от абсолютно нищо - база, методи на обучение , преподаватели, организация на мероприятия и учебен процес. Вече ходи сама и се прибира сама от училище. Не съжалявам изобщо ,че не я записах в някое от "елитните" училища на Пловдив.
 Нашто училище е единственото в града с мултимедийно преподаване по всеки предмет, с големи монитори във всеки кабинет и дори в коридора, постоянен интернет навсякъде.  Пловдив може да е голям град ,но това го няма в другите училища.

Утре са на екскурзия - до София. Тръпнем в очакване.

# 48
  • София
Ох, знам, че не е тук мястото, ама да ви питам. ooooh!
От балета на дъщеря ми изискват балетни палци и пачка.
Номерът на крачето и е 34. Височина 140. Ако имате нещо, което няма да ползвате или имате близки, познати, поотраснали момиченца, които да склонни да се разделят с тях на някаква приемлива цена, пишете ми обезателно.  Praynig
Благодаря ви!

# 49
Коледните подаръци въобще не са ми на дневен ред. Не сме коментирали, кой какво иска. Явно и тази година всичко, ще бъде в последния момент. Да си призная, като започне подготовката за Коледа още през ноември, до празниците вече съм уморена от нея. Tired Не мога да слушам коледни песнички цял месец.  Crazy
Много повече от коледните празници ме интересува организацията на ваканцията. Къде, какво и колко? Е, заради, това последното  Money, понякога ми се провалят чудесните намерения.
Вчера минах през Буктрейдинг. Харесах един куп книжки. Та, стигна ли до коледните подаръци, много бързо, ще избера хубав подарък. За късмет, моето чаве обича художествената литература. Учебният материал, чете избирателно. Според това, дали му харесва или не.  ooooh!
Родителските срещи - една в началото на годината, втора около Коледата, трета в началото на втория срок и четвърта, преди завършването на учебната година. Втората и четвъртата, обикновено касаят организацията на тържествата и някои други проблеми. Дневен ред няма. И да има търпи промяна в хода на срещата.  Wink

# 50
Мили момичета искам да ви кажа,че не съжалявам за това което стана,може класната да ми мрънка и да ме обвинява всеки път като говорим,но виждам голяма промяна в детето.Сутрин бърза да отиде на училище,никога не е тръгвал по- рано,а сега не мога да го позная.Много по спокоен е и с желание се захваща за домашните.Вярно уморява се и започва да се мотае,но сравнение с преди е направо,пу-пу да не му е уруки.Вярно,че не всичко се е оправило,вчера нещо не е слушал и са ходили при психолозите,говорил е с тях за неща които трудно би споделил в къщи.Много му е харесало.Извинил се е на класната и е казал,че ще се постарае да се поправи.Дават му по две правила,като ги усвои ще преминат към следващите.Най важното е,че може и да го мрази,но не е видимо за детето.
Коледа ми е далече,имам рождениче преди това,малката ще направи три в края на месеца.

# 51
  • В светлината на слънцето
kopche, моята щерка е танцувала класически балет при Маша Илиева, но беше преди доста време и тогава не използваха палци изобщо. Нямам спомен какво се случи с пачката. Ще я потърся довечера и ако не я открия из гардеробите, значи сме я подарили на някое детенце. Ако я открия, направо ти я давам, защото на нея не й трябва - сега е на вълна модерен балет. Ще пиша довечера.

Родителските срещи при нас бяха 2 в година - в първи клас, но миналата ни изненадаха и имахме по 2 всеки срок. Тази година сме само с една засега, но имам бойна готовност да ни изненадат отново с втора в края на срока.
През зимната ваканция най-вероятно ще сме си в София, макар че Теди има огромен мерак за бяло училище, което е в началото на януари в Добринище. Ще видим обаче. Thinking

# 52
За книги бих препоръчала Майкъл Морпурго, много е добър стила му, препоръчаха ми го на панаира на книгата.
rosikosefi , дано всичко се подреди при вас:).

# 53
rosikosefi много се радвам за вас. Дано всичко се оправи.

Дзвер- много ме разсмя.Родителска миналата година имахме преди Коледа.

kopche виж в Продавалника.

mivan Майкъл Морпурго нищо не ми говори. Отивам да проучвам. 

Ох, моите деца книгите не ги бройкат за подаръци.Сина хич не обича да чете. Направо не знам какво да купувам за коледа. Може да му взема Mp3. Въпреки ,че той днес каза ,че човек слуша музика когато е отегчен.

# 54
  • София
Здрасти банда,
Ние снощи пак имахме драма със задачите от СМТ и то не чисто математическа. На въпроса на мъжа ми колко крака има заека, Цвети отговаря: 4 крака и 2 лапи  #Crazy Grinning Mr. Green.
И оттам дежурното, че била тъпаааа, че Плами била по-умна от неееяяя, че нямало да се занимава с математикааа, турнирииии и т.н.
Днес им върнали тестове в у-ще и само тя има 6 от целия клас, но отишла на консултация при г-жата по собствено желание с още 3-4 деца, които имат 3ки и 4ки на теста. Класната се възпротивила, но след като Цвети обяснила "колко зле се справя", жената вдигнала ръце и я взела.
Цялата случка аз разбирам от Плами, която пък и тя се притеснила заради сестра си.
На път съм да се откажа от всякакво решаване на задачи в къщи извън материала от у-ще и извън дамашното от курса за да не постигнем обратен ефект.  Thinking Thinking Thinking
За Коледа се колебаем за XBOX и то точно с цел движение, ама много скъпо беее.  Confused
Цвети има идея къде да си вложи парите - в пособия за маникюр. В момента се двоуми адвокат ли а става или .... маникюристка. #Crazy
Плами пък, всичко което има би го дала за бедни, бездомни и изоставени деца и животни. Помоли ме да не й давам джобни, а да станем Уницеф спонсор - е станахме, ама джобните не й ги спрях.
Онзи ден отивам в кварталната книжарница и виждам скицник формат А3 викам дай 3 бр, че Плами ще се изкефи много ( тя рисува в промишлени количества). Книжарката ( супер учудена): ама ти даваш ли, щото тя цяла седмица ги обикаля и ги гледа и вика, ааа много са скъпи. Е идеше ми да ревна и сега като пиша ми се пълнят очите. Цената им е 4.50 лв за брой.  Rolling Eyes
Иначе аз Коледата съм я подкарала от месец, че много поръчвам от китайците, а оттам нещата идват бавничко.
Планирали сме и за Коледа и за н.г. да ни няма, ама да видим дали ще ни се получи.  hahaha

# 55
Много препоръчвам ето тази книжка.
http://www.helikon.bg/books/11/-%D0%A5%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B8- … D0%B4_180945.html
Чудно издание и с много хубави илюстрации. А и у дома авторът на Чук и Пук се тачи много. Peace

bibi, всеки път с най-голямо удоволствие чета какво са сторили твоите девойки. Hug
Роси, радвам се, че всичко върви добре. Hug

При нас коледните и по-точно предколедните трепети започват още през октомври и са по-голяма емоция, отколкото самия празник. Особено като наближи момента с правенето и украсяването на сладки, медени къщички и т.н. Украсата на елхата пък се планира още от предната година и обикновено е тематична. Тази година темата е "Пъстро детство" и съответно ще има шарени играчки - някои, останали от моето детство. За догодина е планирана вкусна украса и всичко на елхата ще бъде от храна. Тия дни трябва да им измисля и задачите в календара, както и вида на самия календар. А днес татко им с треперещи от вълнение и нетърпение ръце сглоби влакчето на малкия, което пристигна преди ден, че идва от чужбина, за да види дали всичко му е наред и едва го удържах да не започне да сглобява тунелите, дърветата, гарата и другите допълнения (май той ще се позабавлява повече с влака така като гледам Mr. Green).

# 56
  • София
kopche виж в Продавалника.
Видях. "Обърнах" го дежурно и него. Няма каквото търся. Или са за големи или са негодни, та не си струва инвестицията. Wink
kopche, моята щерка е танцувала класически балет при Маша Илиева, но беше преди доста време и тогава не използваха палци изобщо. Нямам спомен какво се случи с пачката. Ще я потърся довечера и ако не я открия из гардеробите, значи сме я подарили на някое детенце. Ако я открия, направо ти я давам, защото на нея не й трябва - сега е на вълна модерен балет. Ще пиша довечера.
Да. С палците се започва в малко по-късна степен. Отписали сте се преди да стигнете до там, явно Wink. До сега и на нас не са ни ги искали и за мен това е "ново 20", но... госпожата решава, кога са готови да се "качат" на палците.
Четох и доста на страницата на Гришко. Simple Smile
Благодаря за включването ти! Peace

# 57
Четох и доста на страницата на Гришко. Simple Smile
Благодаря за включването ти! Peace

Пачката ни беше точно на "Гришко", в много нежно синьо.

# 58
Ау, тъкмо ме подсетихте. Моето дребното иска от тези мрежички за коса, които се слагат върху кокчето. Дали правилно обясних? Ако може да ме насочите от къде да купя.

# 59
  • София
Мога.
От ДМ. При аксесоарите на Ебелин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт