СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ха ха ха...

dundi73, точно и аз това си мислех... Laughing

# 46
  • София
бе хора, те децата са корави. Снощи донесе 3ка по история и с подвита опашка сам седна да реши един стар тест на Междучасие. От 10 дни стоят изпринтени и все не ги вижда. Да не говорим, че трябва да работи за скоростно решаване, вие знаете ли как се решават 25 геометрични за 40 минути?

Никаква милост нямам. И в СМГ ще го пратя на 1ви декември.

# 47
Да, определено тогава щяха да видят какво е натоварване  #Crazy
В Пловдив две състезания по традиция се провеждат в един ден, по едно и също време -  КМС и Иван Рилски. Децата които сутринта са на състезанието по български след него скоростно се придвижват до МГ и сядат в отделна стая, изолирани да правят КМС. Така ще е и тази година, на 14-ти декември. А големия след това е ходел и на школа. Никакво жалене - колкото по ги жалиш, по им се мързелува и мисленето им се забавя.  

# 48
  • Пловдив
G.D.
Иван Рилски тази година е на 30/11. Записването започва от понеделник 11/11

# 49
Абе хора, някаква мода ли е това сред тийновете, все да повтарят колко ги мързяло? Ама за всичкоооо! Все това чувам напоследък вкъщи, а до скоро тази дума мързел не беше влизала в дома ни. Затова ме мързи, за онова ме мързи.. . Самата тя ми казва, че всички в класа това повтаряли, т.е. да не съм се притеснявала. Shocked Много практична мода за седмокласници, няма що. #2gunfire

# 50
  • София
Това е част от пубертета (и от нас, дето им купуваме смартфони). Лошото е, че ще им мине чак след матурите.

# 51
G.D.
Иван Рилски тази година е на 30/11. Записването започва от понеделник 11/11

Вярно! Ми това е чудесно - най-сетне са го отделили от КМС. Тъкмо си мислех, че ноември сме без състезания, ама не би  Mr. Green

# 52
Никаква милост нямам. И в СМГ ще го пратя на 1ви декември.
И в ПЧМГ предстои пробен изпит. Laughing

# 53
  • София
Фран, ти май ме предизвикваш. Там задачите май пак са от Симеонов, той ги изпипва.

# 54
Саш, благодаря за темата.

Фран,

благодаря за инфото за пробния в СМГ. Ще ходим.

За мързела: и ние водихме подобна дискусия преди 10-на дена. Бях втрещена до какви висоти може да стигне мързелът (не е за разправяне). Обаче реших, че това сега не е важно. Трябва да учи, а мързелът по другите въпроси, ще й го избия догодина.
Целите по предметите ни са: МАТ и БЕЛ 6-ци, физика поне 5 (заради НПМГ), останалите предмети - всичко от 3 нагоре ме устройва. Сори, системата е такава. Няма (или аз не съм чула) някой от "другите" учители да прекалява с изисквания.

Забелязах новост, която ме радва. Дразни се, ако някой учител говори странични неща, вместо да предава урока.  Порастват. Grinning

# 55
Фран, ти май ме предизвикваш.
И да, и не. Hug
Споделям инфо.

Там задачите май пак са от Симеонов, той ги изпипва.
Да.

# 56
Къде избягахте чак на четвърта страница, аз да се оплача при моя хубавец се появи главоболие, получава го след обяд, 2-3 часа след като се върне от у-ще. Дадох 2-3 пъти хапче за глава, но това не е решение, имате ли подобен проблем?

# 57
Искам да помоля за компетентно мнение какво е "За мило,за драго, за теб, за баща, за братя, за него" ? Изброяване или градация?

# 58
Грета   #Crazy
добре че в Пловдив нямаме толкова много пробни изпити  Laughing

Има  Peace дъщеря ми вече мина по един  Simple Smile

# 59
Здравейте!
Отново съм в тази тема, само че с малкото дете...направо тръпки ме побиват.
Ходи на курсове в Междучасие, засега не виждам особен напредък... Чакам резултата от пробните за да мисля дали от втория срок да не преминем към частни занимания с учител. Иначе думата "мързел" и аз я чувам често, а за да я накарам да прави нещо допълнително от домашните трябва да постигам висоти в ораторското майсторство и всеки път да описвам все по-апокалиптично какво я чака на изпита. Mr. Green

Моля за парола за пощата, имам доста материали от голямото дете, което също посещаваше Междучасие преди 3 год.

Общи условия

Активация на акаунт