СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 272
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Грета   #Crazy
добре че в Пловдив нямаме толкова много пробни изпити  Laughing

Има  Peace дъщеря ми вече мина по един  Simple Smile

А защо не казваш къде са били и дали се допускат външни деца или е само за курса ?

# 61
Благодаря за споделеното!  Heart Eyes
Много материал сте събрали, ще разгледам първо и после ще качвам да не дублирам нещо.
Добавям линк към конвертор за файлове в DOC, на мен ми се наложи да го ползвам, защото имам само стар Word, дано да е полезен: http://document.online-convert.com/convert-to-doc

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:45 от DIO

# 62
  • Пловдив
Грета   #Crazy
добре че в Пловдив нямаме толкова много пробни изпити  Laughing

Има  Peace дъщеря ми вече мина по един  Simple Smile

А защо не казваш къде са били и дали се допускат външни деца или е само за курса ?

+1 !

# 63
  • Варна
Искам да помоля за компетентно мнение какво е "За мило,за драго, за теб, за баща, за братя, за него" ? Изброяване или градация?
Миши-Тети, детето каза, че е градация.

# 64
Искам да помоля за компетентно мнение какво е "За мило,за драго, за теб, за баща, за братя, за него" ? Изброяване или градация?
Миши-Тети, детето каза, че е градация.
И на школата така са им казали. В училище обаче на контролното госпожата й е задраскала този отговор и е писала изреждане. Една точка не ни е стигнала за 5 1/2, и тя можеше да е от зачитането на този въпрос Sad  Тъкмо взе да ми става съмнителен този летящ старт с две шестици, но май всичко си идва на място. Не съм гледала теста, защото не са им ги върнали.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 11:22 от Миши-Тети

# 65
  • София
В темата за БЕЛ се развихри спор за един тестов въпрос и...двата му верни отговора. Mr. Green Реших да се наместя тук за разнообразие и какво да видя - същото, а именно разминаване между предаваното по места  и приемането за вярно/ неправилно  от различни учители. Същия пробелем с градация го имахме и ние.. Научила си нещата за предстоящ тест в школата, девойката вдигнала в клас ръка да каже няколко думи за градацията "немили, клети, недраги".  Е, видите ли сега, не било градация.. В училище  явно не е, на школата обаче  е, какво ще е на изпита - това е въпросът..
Затова харесвам точността  на  математиката, няма такива и онакива  варианти - верният отговор си е просто верен, няма "по-верен" сред верните..

# 66
Реших да се наместя тук за разнообразие и какво да видя - същото, а именно разминаване между предаваното и приемането за вярно от различни учители....
Затова харесвам точността  на  математиката, няма такива и онакива  варианти - верният отговор си е верен, няма "по-верен" сред верните..
Абе, личи си че ще се сродяваме! Тъкмо същите размисли ме бяха налегнали!   bouquet

Усещам как полека се придвижваме към лелеяното място за тракторист с френски в едно близко село.  Mr. Green

# 67
  • Варна
В училище каза, че няма спомен госпожата да е обяснявала за това, но в школата са им казали, че е градация.

# 68
О, не, не е градация. Абсурд! Нито това, нито "немили, клети, недраги". Къде видяха градация тези хора ooooh!

# 69
  • София
Абсурд или не - виж  42 въпрос  от НАГРАДЕН тест на МОН. Да, по стария формат е, но това не променя нещата.  Умишлено не давам линкове и към ред онлайн анализи или помагала, в които също се говори за градация.  Peace Тоест на практика констатираме сериозно разминаване - според ред школи, учители  и според експертите  на МОН най-вече (след като тестът е награден) това е градация, според други учители и според теб не е .. Какво следва да научат децата като правилно ? И разминаването далеч  не е само тук, убедена съм. Във времето ще се появят още примери за несъответствия, които ще рефлектират върху децата или на ниво училищна оценка, или на изпитна...

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/tests_mon_7kl/be … est-bel_11_06.pdf

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 01:27 от пенсионирана русалка

# 70

Академия 21 век, не знам дали е възможно и други деца да се явяват , може дъщеря ми да попита  Peace

# 71
  • гр. София
Annito_e, при оплакване от главоболие, задължително трябва да заведете детето на очен лекар - това е първият признак за проблем с очите!

# 72
Annito_e, при оплакване от главоболие, задължително трябва да заведете детето на очен лекар - това е първият признак за проблем с очите!
Благодаря за съвета, съвсем бях изключила този факт. Много четене и взиране в монитора...хъм сега се сетих, че на профилактичния в началото на годината не му направиха преглед на очите, защо  така, до сега винаги са го правили  newsm78

О, не, не е градация. Абсурд! Нито това, нито "немили, клети, недраги". Къде видяха градация тези хора ooooh!
И сина ми каза, че е градация...
Според мен също е изреждане.

# 73
  • София
И според мен не е градация. Но аз не разбирам достатъчно и не се меся нито в училище, нито в школата.

# 74
Може да се явяват децата в Академията, само трябва да  заявят желание предварително. Но имайте предвид - в школата децата са много напред от училищния материал и пробния им е върху всичко взето там. Изпитите им са тежки, с висока степен на трудност. У дома работим по помагалата им от миналата година ( специално в частта математика) и виждам колко напред е бил Цецо миналата година по това време в Академията.

Общи условия

Активация на акаунт