VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 274
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 485
Много съм разочарована от манипулациите на ББ и компания и в тази връзка не смятам да гледам Ол старс и приключвам с това предаване. Много ми беше приятно да ви чета надявам се да ви засичам в някой от съседните теми. Поздрави и целувки на всички които подкрепяха Мариан и Пламен  newsm51

И аз съм безкрайно разочарована. По неизвестна за мен причина тазгодишното издание предизвика в мен повече емоции от друг път, а през последната седмица за съжаление те бяха само негативни. Много несправедливо бяха наказани мислещите и добронамерените хора за сметка на невъзпитаните и мафиотите.  

# 4 486
  • UK
ако не друго поне всички разбрахме къде е Крушаре  Laughing

лека и до нови срещи

много се смях в тази тема   bouquet

# 4 487
На страницата във Фб на Models webTv са публикували сесия с участието на Мариан https://www.facebook.com/pages/Models-WebTV/110488285690754
Специален поздрав за всичките му фенки.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 01:26 от nisa

# 4 488
Banshee   omm

Присъждам ти приза " Любим подпис на сезон VIP BB 2013 "

Къде е боецът Урук Хай ? Ваня да не го изяде Joy

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 02:07 от Tary

# 4 489
На страницата във Фб на Models webTv са публикували сесия с участието на Мариан https://www.facebook.com/pages/Models-WebTV/110488285690754
Специален поздрав за всичките му фенки.

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 4 490
ако не друго поне всички разбрахме къде е Крушаре  Laughing

лека и до нови срещи

много се смях в тази тема   bouquet

Аз пък не съм разбрала Embarassed, но ще го потърся на картата Simple Smile

Докато воайорствах два месеца свърших доста неща, за които иначе не ми оставаше време.
смс не съм пращала Simple Smile

# 4 491
Banshee, изчерви ме, бре девойко. Heart Eyes Hug
А, таковата, нещо плакетче няма ли да има / аз ще ви попея Химна, знам го целия /. Flutter

Истината е, че този сезон го отписах с влизането на Кировото чедо и единствено темата тук ме подтикна да продължа с гледането след излизането му. Тук, както винаги, е истинското удоволствие и забавление от гледането на такъв формат. За което ви благодаря. Heart Eyes Hug

За мен най-емоционалени бяха благотворителният сезон, който спечели Део и предишния сезон, с Фънки и Къци.
Този е сезонът на семплите личности с големите претенции. Но пък ни показаха двама, които реално би следвало да са в затвора, а това е нещо ново.
 Единият поне имаше доблестта да си излезе. Другият направи всичко тъмно черно около себе си.

# 4 492
Аз съм много доволна - Станка си ми беше фаворит още в началото и така и си остана.
Учудвам се от многото негативни коментари за нея, честно казано. Аз не съм очаквала от нея нищо по-различно от това, което показа. По тази причина и не съм се разочаровала. Харесвам я много, въпреки недостатъците си.
За мен Пламен заслужаваше второто място, Мариан му беше като сянка през целия сезон и не ми изпъкна с нищо.

# 4 493
Много съм разочарована от финала.  Sad Изобщо не очаквах Пламен да е на 4-то място. Та той водеше убедително всичките ни анкети и също така имаше огромна подкрепа във фейсбук.
За мен той е моралният победител. Изнесе сезона на гърба си, заедно с Мариан. Няма такова приятелство като тяхното. Толкова си паснаха и толкова много се харесаха на зрителите. Heart Eyes Много ще ми липсват всичките им лудории. Надявам се да си останат приятели и навън, въпреки че пътищата им се разделят.
И няма как да не отбележа какъв голям сладур е момченцето на Пламен. Heart Eyes Одрал му е кожата.

# 4 494
Българинът е най-неблагодарното и изменно животно.

# 4 495
  • SF

Rolling Eyes
Леле!
Where are you from, b0reto?

# 4 496
Радвам се че не си загубих времето да гледам простотиите от екрана,оползотворих си го доста добре в един мол ,който се канех отдавна да посетя.
Вие сте супер тук всички,благодаря ви че пишехте и коментирахте ,от вас научавах  историите в къщата и не ми се гледаше,вие бяхте по интересни.Благодаря още веднъж.💐💐💐

# 4 497

Rolling Eyes
Леле!
Where are you from, b0reto?

Борето и английски може да не знае.

# 4 498
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.

И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:

smile3521 smile3525

И сега ако  някой ми прати снимка на Пламен с оня невероятен бонбон, ще   love001  love001  love001 и ще ми мине горчилката в устата и душата!

Peace
                                                   Wink Страхотни сладури!

# 4 499
  • София

И сегааа ...  в духа на Оскарите Mr. Green:  поздрави и благодарности за присъствието в темата на  Бианка - мой фаворит и шампион за всички сезони Hug, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka,  NellyR,  валия,  vvi,  maimunka, maruska,  Merida,   dyvaromi,   usmihni_mi_se ,  gold__  , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено Embarassed)

За авторката Мама Цоцоланка – награда за цялостно творчество и  специални благодарности!    bouquet

А аз... в духа на плагиатите, на всички момичета споменати от Banshee, с прибавка на Принцеса Гвендолин:

1. Да ви обичат мъжете ви   txtloves
2. Да ви обичат децата ви   love001
3. Да ви обича живота   newsm44

Banshee  smile3501

На Оскари, като на Оскари..........................   Wink Joy

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 03:31 от arhbarzashka

Общи условия

Активация на акаунт