VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 274
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 500
Ники Кънчев  към Пламен :

Без теб този сезон щеше да е кръгла нула

# 4 501
  • España

И сегааа ...  в духа на Оскарите Mr. Green:  поздрави и благодарности за присъствието в темата на  Бианка - мой фаворит и шампион за всички сезони Hug, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka,  NellyR,  валия,  vvi,  maimunka, maruska,  Merida,   dyvaromi,   usmihni_mi_se ,  gold__  , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено Embarassed)

За авторката Мама Цоцоланка – награда за цялостно творчество и  специални благодарности!    bouquet

А аз... в духа на плагиатите, на всички момичета споменати от Banshee, с прибавка на Принцеса Гвендолин:

1. Да ви обичат мъжете ви   txtloves
2. Да ви обичат децата ви   love001
3. Да ви обича живота   newsm44

Banshee  smile3501

На Оскари, като на Оскари..........................   Wink Joy
Толкова ме развълнувА победата на Станчето,че ....чак съм заспала на дивана  Mr. Green!
И аз благодаря на вас ,момичета ,споменати по-горе за приятната компания! Победител винаги е тоя,който в крайна сметка се запомня и не ти е тръпчиво някак си от него- ясно кой  Wink!

п.п. Като казахте Оскари....да бях си облякла нещо по-гологърбо ли..... newsm78

# 4 502
  • Варна
Тепърва сядам да ви чета. Понеже имам да наваксвам много, да си кажа предварително, че съм много разочарована.. Tired
Не от резултатите, а от приказките и манипулациите в студиото. Макар да си оползотворих бюджета от два есемеса, си спомних защо спрях да гласувам и повече няма да го направя.
Честно казано възнамерявам да не гледам и следващия сезон Ол Старс (и без това не е обещаващ)
Надявам се като ме загубят като зрител, продуцентите и Нова много да се разстроят, но.... това е положението. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 07:33 от Хексе

# 4 503
Честито на Станка! Нямах фаворит и не се вкарвах в някакви безумни филми относно гласуването. Просто си гледах и ще гледам от понеделник отново.

# 4 504
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма. То не бяха схеми, 4 симкарти, отказвания в нейна чест, цял сезон на бялото викаха черно , до степен да тръгна по очни и ушни лекари - едно виждам и чувам в преките предавания, друго ми дуднат коментаторите. Добре,че бяхте Вие, мили дами от форума, да разбера , че проблема не е в моята глава , а се случва типичната за Бг подмяна.
На всички едно огромно Благодаря newsm51
Бяхте забавни, остроумни, разплетохте много рано мрежата от лъжи на Нова ТВ , смях се от сърце на някои коментари, на други се чудих що за човек отделя време за да се заяжда и обижда.
Не се ядосвайте, че не победиха Мариан или Пламен , бяха радост за окото и спечелиха много симпатии. Дори Мира Радева излиза с измито име на "умна и кротка жена,какво искаше онзи звяр от нея?" Цитирам случайно дочут разговор.
Разбрахме какво е да си "истински" , какво е да си лицемер, научихме нова рецепта за ориз  със фиде..... Големите печеливши сме ние   newsm44 , май

Да не се хабя да пиша, това е и моето мнение.  Hug
Само да отбележа, че не даваха процентите през целия финал - защото може би са били като на Ваня на полуфинала. А Станчето не могат да я истипосат, че има яка подкрепа от няколко карти.

От едно нещо съм доволна - че тук мнозинството бяха на моето мнение, което ме обнадеждава, че май все още съм НОРМАЛНА. Че от излъчваното и втълпяваното от екрана, вече взех да имам съмнения относно това - дали се развивам нормално  Mr. Green
За Станка бях абсолютно сигурна, че ще спечели (след сряда). И може би всички трезвомислещи хора, които харесваха интелигентността и добронамереността в това измислено шоу - се отказаха да гласуват за своя фаворит. Резултатът е, че Пламен излезе много рано. Просто отказаха хората да гласуват с тяхните машинации.
Такъв сезон досега е нямало - толкова необективно беше показвано всичко от екрана, че беше обида за интелигентните хора, които го следяха. В държавата, която я управлява мафията - няма невъзможни неща. Могат и най - злобната мутра да ни я представят като Дева Мария ... Да ни е честито Станчето - ако и е останала поне капка мозък би трябвало да не е доволна от неМОРАЛНАТА си награда.

# 4 505
  • София
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.
И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:
Много точни и оригинални коментари прочетох от теб - поздравления!  Peace

И сегааа ...  в духа на Оскарите Mr. Green:  поздрави и благодарности за присъствието в темата на  Бианка - мой фаворит и шампион за всички сезони Hug, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka,  NellyR,  валия,  vvi,  maimunka, maruska,  Merida,   dyvaromi,   usmihni_mi_se ,  gold__  , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено Embarassed),  но gost32  не мога да я пропусна Hug  Laughing  
Благодаря и на „враговете”, но няма да ги изреждам – те си се знаят Wink – без тях също нямаше да е интересно ...  признавам.  Peace Laughing
За авторката Мама Цоцоланка – награда за цялостно творчество и  специални благодарности!    bouquet

Лека нощ !
  bouquet  bouquet  bouquet
И аз като Хексе съм разочарована не от резултата щото го очаквах и елемент на изненада нямаше, а от манипулациите до последно в студиото.
Ще гледам в понеделник Ол старс и мисля, че още от самото начало ще ми стане ясно, кой си е решил, че ще е победител ББ.  Laughing 
После ако имам възможност ще гледам живото излъчване и след това дейлитата единствено с цел да видя колко се разминава това, което аз съм видяла с това, което е трябвало да видя.  hahaha hahaha hahaha Така де, да се науча на "обективност" от това образователно шоу  Joy

# 4 506
  • ЯМБОЛ
                 Да си пожелаем от понеделник да се забавляваме повече!

# 4 507
Скрит текст:
Детектор ще има, но утре сигурно.

Не знам какви хора подкрепят Станка ама реално си е сигурно, не е нужно Ваня така да й подлива вода и да опорочава победата й. Ггледам анкета в сайт тя си води определено:
http://www.kliuki.net/

След като Тервел се издъни Станка май така или иначе щеше да си спечели или поне щеше да е накрая с Пламен. Хората просто я ценят заради постиженията й, така стоят нещата явно.

нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace

хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.

хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
И ако преди ВБ бях индиферентна с уклон към симпатия към боркинята... от
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Хайде бай.... почвайте ме......

Ех, така хубаво го каза...   bouquet Браво, ти си ми една от любимките в този форум, както и Банше и др...  newsm10   newsm51 smile3525  За Стака, какво да кажа...ми тя си е един откровен лумпен  #Crazy, пълен гьон  Banghead!Не искам да си спомням, че в началото я харесвах, дори и външно ми беше симпатична-тая мързелива и злобна крава!!! И се смеех на тъпизмите и, като си мислех, че са чистосърдечно чувство за хумор!А сега ми е мега нелицеприятна и противна!!!А за онова чудовище Ваня, неам нерви да говоря, като я видя и имам непреодолимото желание да  badcomp

Принцеса Гвендолин
,   vvi,   Shatzi    Heart Eyes   Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Много сте ми сладки Simple Smile Заради хора, като вас ми е толкова приятно в този форум!Иначе, току що изгледах финала на запис и съм онемяла ShockedАдски разочарована и разстроена пред очевидната несправедливост и безобразие! #Cussing out Пламен-четвърти  newsm61.е това не може да е истина!!!...Пълен фарс и пародия...е*аси Станката обикновена, истЕнска и неподражаема!!!Е мааааму ст*ра казаха, че тя ще е и т'ва е!То не бе лансиране,тикане, подмазване, лезене, пестене на сумати(истински, реални) видеа!...Никога не излъчиха пиянските и изцепки, като дивашкото и отношение към животните(неоправдано и необяснимо убиване на котки с камъни, късане на глави на птички,  пиянски игри със селската дружинка в кочината на прасетата ), отношенията и поведението и в семейството им(визирам случкат с брат и, когато е взел колата и се е прибрал късно и тя го е нападнала чакайки го с някакакъв кол) и също за боя с възглавници с Мира, когато я удря така зверски, че и пуска кръв...!!!Олееееее бясна съм, smile3514 smile3514 дори не мога да пиша! smile3511Момичета, много се радвам, че бях във вашата компания два месеца, макар, че признавам, пиша едва от вчера!Беше истинска радост да ви чета и да си "изгубя" толкова много часове тук с вас и пред екрана  bouquet!Обичам ви!А на останалите: Да ви е честит победителят "Св. Св. Станака Златева" newsm20 newsm20- ДОСТОЕН МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ newsm09!Амин

# 4 508
vikktory, Hug  love001 Благодаря!!Сега ще си ги сваля! СЛадури!
 Благодаря на всички момичета в темата-беше ми много приятно! Харесвам точните, обективните ви оценки за формата и безкрайното ви чувство за хумор!Бъдете живи и здрави!

# 4 509
Ето това е победата благодарение на СИМ Картите на Ваня..Станка е победител...  Sickooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Вие нали не вярвате, че тези СИМ карти на Ваня са истина  Wink
Просто ни подготвяха, за да имат после обяснение, защо едно простовато, грубо и псуващо като тираджия момиче ще спечели въпреки явното неодобрение на повечето хора  Whistling
Изобщо не вярвам, че такива СИМ карти е имало, беше си ход на продуцентите

# 4 510
Отново ни напомниха, че живеем в АБСУРДИСТАН.

# 4 511
  • Пловдив
Н. Кънчев и компания не направиха услуга на Станка с тази победа. Добре, че тя не е човек, който може да мисли със собствената си глава, че да го проумее. Иначе има мноооого да се срамува от купения мафиотски вот. Изобщо употребиха я по много гаден начин и Кънчев и Ваня Червенкова, които си измиха ръцете. Последната: ".....ми нека тези дето ме подкрепят, да подкрепят Станка".  ooooh!

Иначе аз не съм имала очаквания към Станка, нито като поведение, нито като отношение. Оправда напълно представата ми за нея. Снизходителна съм, защото това, че е световна шампионка, ще се помни от нашето поколение още няколко години и после ще потъне в забвение, както се е случвало и с други шампиони. Затова вместо да бъде маша на Ванчето, по-добре да се беше закачила за Мира. Жената и даде доста смислени съвети, ако иска да успее и в личен план, как да го направи. Е, не точно с роклите и грима, но ако четеш между редовете, ще схванеш какво се има предвид. Ама то отде толкова мозък. Жалко, че за пореден път това предаване се подигра както с победителя, така и с публиката. Да не припомням Христинка на Здравко.  Twisted Evil

# 4 512
Не можах да се въздържа, да не го споделя. Коментари от фейсбук :

Borislav Borisov Като харесвате първичност надявам се още в следващите биг брадър, някой от влизащите да изплющи два шамара на Ники Кънчев след което да се изсере на входа на къщата и по този начин спечели тотално вашата подкрепа с естествените си маниери, непринуденост и липса на мисъл, само усложняваща живота му.
Харесвам · Отговор · 15 · преди 7 часа чрез мобилния

Adriana Spasova Aко може да му раазбие носа и му извади хернията с един удар в гърба. После да скърши главата на папагала и канарчето след това да прескочи при Гала, че котката и' има малки котенца и се чудят какво да ги правят, та може да ги сложи в един чyвал и да ги фрасне у стената.

# 4 513
Спрях да влизам в темата, защото тук стана невъзможно.
Но сега да се запиша.
Доволна съм от финалния резултат) Честито на Станка!
И за мариян също щях да се радвам, ако беше победил!)

# 4 514
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че наистина е имало такъв вот. Защото колкото и да се манипулират проценти, при малки разлики може и да не се забележи. Но ако някой все пак реши да провери гласуването и се натъкне на голям процент гласове за един участник, няма как да спечели друг. Не може такъв вот да се анулира, защото не е против правилата да си купиш победата. В други издания психолозите насочваха драгия зрител за кого да гласува, показваха се такива кадри......но сега явно не са очаквали такива проценти от гласуването. Ако Ваня беше попадала на елиминации, щяха да го видят по-рано, но тя е знаела предварително, че ще си купи вота и затова оплете в интриги една голяма групичка и никога не беше номинирана. Неочаквано беше, но го отиграха в тяхна полза, като накиснаха Станка.

Общи условия

Активация на акаунт