Мързеливи красавици - 29

• 46 747
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Скрит текст:
blackisback
 Hug Heart Eyes

# 61
  • София
Добро утро!
 Много ми се спи днес,петъчно ми е и абсолютно мързеливо  Laughing Разкрасително съм на минимума,много неща трябва да направя,утре до обяд съм сама и мисля да наваксам.

От вчера мога да се похваля с нови ботички,боди с дълъг ръкав и три чифта бикини Simple Smile
Поръчах си и разни неща от Боди Шоп,другата седмица трябва да са  ми в ръчичките.
http://www.thebodyshop.co.uk/fragrance/scents-of-the-world-colle … -body-butter.aspx
http://www.thebodyshop.co.uk/bath-body-care/body-cleansers/morin … wer-gelcream.aspx
http://www.thebodyshop.co.uk/bath-body-care/body-cleansers/pink- … wer-gelcream.aspx

blackisback, Hug
А за йогата,трябва да се прави правилно и да не се насилва човек,колкото може-толкова.
* Боби *,приятно пътуване,много го обичам този край  Heart Eyes
 Я сподели за хотел Мурите,според теб топъл ли ще е през зимата (стаите и спа центъра) и спа центъра на едно място ли е с хотела?
mimi_82,напредваш значи Simple Smile Страхотно!Гримирането си е цяло изкуство.Забелязала съм че хората,които рисуват хубаво,също и гримират хубаво.
Мравчето,аз чак сега разбирам че сте се преместили на друго място.Е така е,новото жилище предразполага,особено когато си го обзавел сам и по твой вкус,както на теб ти харесва.И човека до теб разбира се!Аз с радост установявам че с моята половинка имаме доста сходни вкусове по въпроса с обзавеждане и интериор.

# 62
  • варна
Добро утро  Hug

# 63
Добро утро  Hug
На мен ми се очертава доста натоварен ден, утре също съм на работа... Разкрасяването днес ще бъдат веждите, които ще ми пооправят, друго освен душ не предвиждам  ooooh! Толкова много неща имам за вършене, а деня просто не ми стига ...
Мравчето, разбирам те чудесно за новото жилище  Wink А за йогата поздравления, от колко часа е по Фиеста?
mimi_82, с нетърпение чакам да покажеш и разкажеш нещо повече за курса  Peace
*Bubble*, дай да видим ботите  Grinning
blackisback, защо така, да не би нещо интервюто  Thinking
На всички приятен ден  Wink

# 64
Здравейте.

Не, не, не е интервюто. Още не са се свързали с мен, но ще го направят и при "да" и при "не". То не ми е и само за парите, защото аз една работа си имам, но правя от една година едно и също. Просто гледам какво се случва около мен, какво правят мои приятели в чужбина, които не са по-умни от мен. Та така, вчера ми беше много крив ден.

Днес започват коледните пости, надявам се да донесат малко светлина.

# 65
  • при моите деца .....
Привет!!!
Едва сега сядам да почина.... безкрайна седмица.....
Утре в 7 тръгвам за Троянския манастир, после - гр. Троян и след това в хотел Виа Траяна
http://viatrayana.net/
*Bubble*, не мога да помогна за хотела.... Това лято ходих в Грийн уудс, а миналото лато Марти ходи в Мурите с леля си, но все през летния сезон....
Разкрасително - пуснала съм перална....
Ще приготвя багажа....
Хубава вечер!

# 66
  • варна
Боби, хубаво да си изкараш и добре да си починеш Hug Heart Eyes

Като споменахте коледните пости, я да ви попитам избрахте ли си коледните подаръци Laughing Аз си го избрах, ама вай аз ще трябва да вляза в ролята на дядо Коледа, на ММ не му се чува hahaha

# 67
Здравейте, мацки! Аз днес много се отдадох на разкрасяване  Party Първо парна баня на лицето, с отвара от лайка, после хубаво ексфолиране и после мацотих домашни маски. На лицето беше с кис.мляко, белтък, мед и алое, а на косата-яйце, алое и малко зехтин. Направо станах... Уууу... жестокаааа  Laughing (само дето мириша на омлет със мед)  Flutter
 За коледен подарък съм си поръчала обеци, ама нашия "дядо Коледа" ми подряза крилцата, като каза, че подаръка за малката-хубаво детско легло, ще глътне всички ресурси  Confused Дано поне вас ви огрее  newsm10 ще се фукате после, да "завиждаме"  Wink

# 68
(само дето мириша на омлет със мед)  Flutter

Mari Lin  hahaha hahaha  Mr. Green

Дано все пак получиш желания подарък. Дядо Коледа може да те изненада, ако много си слушала.  Hug

Аз мисля утре да съм по темата, ама хайде да видим... да не се каня много.  Grinning

# 69
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Mari Lin, пожелавам ти да получиш желания подарък!
Пожелавам го на всяка прити, лейзи дама!  Heart Eyes
На мен не ми е коледно..... Подарък - не съм си избирала, но... безработен мъж, а и преди 5 години съм получила "подарък", който ще изплащаме 35 години.....
Скрит текст:
Искам да купя на Марти колело, тя го пожела за РД, а мъдрата ми дъщеря днес, като я прибирах от волейбол ми каза, че ако не успея да събера пари да й го купя за РД може и по-късно, той рождения й ден е през зимата и няма да го кара.... Съкровище ми е тя!

Багажът е събран - е то 1 дънки, 2 блузи и пижама, козметика....
Хубава вечер!
Приятен уикенд!

# 70
  • София
  chef Hug  bouquet

# 71
  • Варна
Димянии  Hug

Момичета имате ли планове за НГ къде ще празнувате ?

# 72
Едно бързо добро утро от мен  Hug
На работа съм, малко нещо съм в дупка, като ме е почнала една поредица от непиятни случки  ooooh! Дано е период, че назнам вече  Whistling
Боби, браво на Марти, много ме радват разумните деца  Heart Eyes
Мен Дядо Коледа може да се наложи да ме зарадва с пералня ... Tired Хайде стига съм се оплаквала, започвам да работя  Laughing

# 73
И аз съм на работа,като свърша ще ходя да си хвана връхчетата на косата! За Коледа и аз не съм мислила какво искам,може би едни ботушки  Hug!Хубави почивни дни момичета!!! Heart Eyes

# 74
Здравейте, момиченца   bouquet

Вече си имаме фотограф(и) за сватбата  Heart Eyes Много, много съм щастлива!

Разкрасително: вежди, епилатор и май това ще е днес. За зла участ седнах един боб и се вързах за стола. Половинката подскача пред телевизора, че дават Левски-ЦСКА и няма как да разчитам да ми гледа бобеца  Mr. Green Та такива са ми съботните драми. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт