Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 25

• 189 816
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз дълго време мислих като теб. Но не е така. Не харесвам доц. Кънчев. Ходила съм и в Зелената къща при него, ами... не виждам с какво уродинамиката в Пирогов е по-натоварваща. Преди беше гадно наистина. Но сега са обособили 6 ет със спец. кабинет за уродинамика. Обстановката в кабинета си е супер, във коридорите...е не е Токуда, но все пак не е зле. Ние сме правили уродинамика и в Зелената къща, и в Пирогов и в Токуда. Не мисля че в Зелената къща ще ви е по-комфортно, освен че ще платиш 50 лв, преглед и най вероятно и самата уродинамика. В Токуда, ние там с имахме лекар при който винаги ходихме. Ходили сме и с талон, и на платен преглед, никога не ни взе пари за уродинамиката.

# 1 141
нямах предвид че самата процедура е по-натоварваща, а че винаги има много хора
но вече взех своето решение и ще ходя там при пеев
не ми се задълбава за тези 50лв, и не ми се търси друг варинт
нося талон-ще видим
след четвъртък ще споделя какво точно е станало
благодаря за коментарите

# 1 142
Здравейте, Как се свързвате с Пеев?На мобилния не ми отговаря!

# 1 143
  • Бургас
02/9154371 - това е номера на приемния кабинет на Детска Урология - Пирогов, може да попиташ там.
Има вероятност да е в операционна, аз по принцип звъня след 15ч. на мобилните.

# 1 144
  • София

iva_radulova днес като четох една новина се сетих за вас. Става въпрос за тези лекари, които извършили операция на неродено бебе. Доколкото разбрах това са д-р Чанева и работи в медицински център "Др. Щерев".
Преди 8 години никой в БГ не правеше такива операции. Аз бих се консултирала с тях.

# 1 145

iva_radulova днес като четох една новина се сетих за вас. Става въпрос за тези лекари, които извършили операция на неродено бебе. Доколкото разбрах това са д-р Чанева и работи в медицински център "Др. Щерев".
Преди 8 години никой в БГ не правеше такива операции. Аз бих се консултирала с тях.

Здравей, hmhm.
Бих искала са те поправя.
Операцията е направена в болница "Надежда" от др.Чачева и др.Михова.

# 1 146
  • София

Здравей, hmhm.

Pepich,най-вероятно си права Simple Smile
Но аз четох, че имало подобни интервенции и в тази болница "Проф. Щерев и д-р Петя Чавеева са направили първата операция не неродено бебета в медицински комплекс "Доктор Щерев" (в. Стандарт - 22 стр.)
При всички положения, идеята е добра. Понеже бъбреците могат да се облекчат с поставяне на нефростом или нещо подобно.

# 1 147
Бяхме днес в пирогов при пеев -беше много любезен
Направихме уродинамика -има свиване и отпуснане по време на уриниране
Макс обем бил малък -160мл
Затова ни предписа дриптан 3х1
Засега това-2м да го пием и пак при него
Малко височка ми се вижда дозата на дриптана
Каза че се започвало с макс доза  newsm78
Има ли значение кога се приема дриптана -преди или след хранене ?

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 15:39 от The Invisible

# 1 148

Здравей, hmhm.

Pepich,най-вероятно си права Simple Smile
Но аз четох, че имало подобни интервенции и в тази болница "Проф. Щерев и д-р Петя Чавеева са направили първата операция не неродено бебета в медицински комплекс "Доктор Щерев" (в. Стандарт - 22 стр.)
При всички положения, идеята е добра. Понеже бъбреците могат да се облекчат с поставяне на нефростом или нещо подобно.

Радвам се на новината. 
Значи има още една болница в БГ, където се правят такива операции.
Дано се увеличават тези специалисти, за да помагат на дечицата ни.   Praynig

# 1 149
Моми4ета на вас Пийелосептил помогна ли ви, дъщеря ми го пиеше 6 месеца и при нас не помогна изобщо...

# 1 150
  • София
Ако очакваш то да излекува бактерии, няма как да стане, без да премахнеш първопричината за бактериите. Освен това то е химиотерапевтик, нещо от рода на Бисептола, а не антибиотик, т.е. функцията му е по - скоро поддържаща.

# 1 151
Знам 4е няма да се оправи само с това лекарство, но о4аквах да прави по-рядко възпаления на бъбреците....

# 1 152
Не намерих темата за възрастни!
Някой знае ли сцинтиграфия на бъбреци с какъв номер "направление" се прави (и кой специалист може да го издава)? И дали принципно има свободни часове за максимум 30 дена от обаждане?

# 1 153
Здравейте. Искам да попитам възможно ли е една стеноза на уретрата да причини 1-2 степен хидронефроза на 1я бъбрек, задръжка, подуване на клепачите хронично, сенки под очите, по скоро под едното перманентно(до този момент са ни казвали, че този симптом е алергия или от мононуклеозата,която изкарахме преди 1 година), направени са само уродинамично изследване и калибриране, като изключим изсл. на кръв и урина, за които казаха че са хубави - насрочена дата за уретротомия. При 1я преглед на уролог-беше написано следното:
узд-дб-дискретна уростаза, при запазен ппи-без конкременти-лб-данни за 1-2 ст пиелектазия, без хидроуретер-при запазен ппи;п.мехур-гл и рекзи очертания, почертан контур, без дефекти в изпълването му-резидиум 18мл.; по преценка планово венозна урография с десцендентна цистография.
Тя е на 13 и никога не сме имали урологични проблеми, или поне не сме знаели за тях, притеснявам се дали има още нещо освен стенозата, дали са необходими и други изследвания.

# 1 154
от няколко дни забелязвам , че струята на урината на сина ми е доста тънка, и сутрин пикае на тласъци
това може ли да е страничен ефект от дриптана, който пие
или проблема се задълбочава
все си мисля че има някакво стеснение на уретрата, макар вече няколко лекари да казват че няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт