Носене в слинг - 2

• 43 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Някой има ли слинг от Шушулка да сподели отзив  Flutter

Кой вид?  newsm78 Имам два от тензухените им - къс и дълъг. На мен лично не ми е много удобен. Плата ми идва твърде тънък и ми се врязва неприятно в раменето. Но пък и нося тежък товар.  Wink

Ако правилно съм запомнила Еовин също имаше техен.  Thinking

# 106
Ами май от другия вид. Реших да питам точно защото пише, че е от по-плътен плат. Интересува ме дали е мек плата...

bouquet

# 107
Имам, да, оранжевият памучен. Аз много от платове не разбирам, но не ми се вижда много мек. Не е и твърд, де, по-скоро средна работа. Иначе наистина е плътен, аз много го харесвам. Особено за толкова малко бебе ще е супер, моето вече много размахва ръце и краци и трудно да го удържа да го сложа в шал. С раницата става по-бързо Laughing

# 108
Благодаря Еовин, май добих представа, сетих се и ходих да гледам и снимката пак  Simple Smile

# 109
Аз имам два на шушулка - един тензухен еластичен и един памучен с коприна - тъкан. И двата са много хубави и си ги харесвам. Тъканият - платът е по-твърдичък, но след еднодневно носене омеква. Тензухеният го ползвах до сега - с новороденото. Но вече с бобата и покривалото (потвърждавам - закача се за раницата)

# 110
Leonarons   bouquet  Simple Smile

A може ли да се кърми в слинга? Aз правя засега само ?кръстосано? връзване, ето така и ми изглежда мисия невъзможна.

# 111
Уж може, ама аз така и не се научих ни в слинг, ни в раница, ни в движение. Най-безсрамно си сядам по пейките и развявам цици  Joy Mr. Green

# 112
И аз не се научих, твърде сложно ми се видя нещо  Crazy

Да споделя, че от вчера сме с китайска раница - още свиквам, обаче, и засега слинг-шала си ми е по-удобен. Което не ми попречи да направим няколко часа разходка днес с малката, която блажено си заспа в новото возило.

Как успявате да си закопчаете презрамката на гърба? Аз уж не съм толкова голямо дърво, ама малко се озорвам...

# 113
И на мене сега, зимата ми е трудно. Все търся някой да помага.

# 114
Шанта, зависи от бюста  Mr. Green. Аз съм с голям и успявах да повдигна до горе Simple Smile))
На раниците - задният ремък се мести нагоре - може и до врата да си го нагласите, за да го закопчаете по-лесно.

# 115
  • UK
Аз да се похваля, че след дълго четене тук и умуване, когато бебето беше на около 20 дни си купих 5 м. тензух и си "уших" слинг шал. Не съм излизала още навън с него, но вкъщи ми е втора кожа, много ми е удобен, на малката също, обожава да спи в него. Много евтин и сполучлив вариант. Вероятно ще си направя още един, да ги сменям при пране, единия може да се хвана и да го боядисам.

# 116
  • ул. "Мечтание"
A може ли да се кърми в слинга? Aз правя засега само ?кръстосано? връзване, ето така и ми изглежда мисия невъзможна.

Зависи от много неща.  Rolling Eyes Не на всеки му се получава. Тъкмо пиша статия за това.  Crazy

Аз да се похваля, че след дълго четене тук и умуване, когато бебето беше на около 20 дни си купих 5 м. тензух и си "уших" слинг шал. Не съм излизала още навън с него, но вкъщи ми е втора кожа, много ми е удобен, на малката също, обожава да спи в него. Много евтин и сполучлив вариант. Вероятно ще си направя още един, да ги сменям при пране, единия може да се хвана и да го боядисам.

Звучи чудесно!  Heart Eyes

Да знаете само как ми се носи новородено... ех...  Crazy Ама ще си почакам още няколко месеца.  Mr. Green
Малкия бати вече много рядко проявява желание да го нося. И обикновено в моменти, в които няма как.  Whistling

# 117
  • UK
Хееей, честито! Лека и страхотна бременност ти желая!  Hug

# 118
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ти!  Hug Heart Eyes

# 119
  • Варна
Прочетох темата и не видях някой да споменава слинговете "Premaxx". Стават ли (харесва ми как изглеждат Simple Smile)?
Колебая се между такъв и Май Тай, кое е по-добре от двете?

Общи условия

Активация на акаунт