Носене в слинг - 2

• 43 920
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • ул. "Мечтание"
На сайта на библиотеката за слингове и във ФБ страницата. Сайта го има на първа страница!  Peace

Ако имате желание може да направим една извънредна среща между 9-ти и 20-ти август. Peace

# 691
  • София
Джози, наистина е въпрос на предпочитание, аз го носех в мей тай, мъжът ми в шала.  Simple Smile От 40 дневен някъде го сложих в мей-тая, но моят е шит от приятелка и специално търсихме схема за такъв, който да става за малки бебета. Съответно пък на 9-10 месеца му омаля и взехме раница.
Но всъщност много се радвам, че имам и от трите вида. Ако се излъжа да си родя друго бебе, може някой и с халки да си взема  Twisted Evil Joy

Ето - http://prikachi.com/images.php?images/129/7509129Y.jpg

# 692
  • Варна
На сайта на библиотеката за слингове и във ФБ страницата. Сайта го има на първа страница!  Peace

Ако имате желание може да направим една извънредна среща между 9-ти и 20-ти август. Peace
Благодаря. О, аз не настоявам за среща в никакъв случай. Само искам да не пропусна момента.
А може ли и линк към групата във ФБ?  Embarassed

# 693
# 694
  • ул. "Мечтание"

Изглежда добре на снимката!  Peace Краката не виждам как са, но предполагам, че са добре и не е твърде широка долната част на платката.

Радост неземна, не ми е проблем да направя изванредна среща, напротив, ще ми е удоволствие!  Peace
Ще помисля за дата и ще ви пиша тук да кажете дали ви е ок.

# 695
# 696
  • ул. "Мечтание"
josi_josi, сега видях, че си ми писала в Юлската отчетна. Аз там пиша само като Помощник за кърмене към ЛЛЛ.  Peace Разбира се можеш да махнеш снимката когато пожелаеш. Simple Smile

# 697
  • Бургас
Здравейте!
Имам въпрос относно използването на слинг-шал. Днес за пръв път успях да укротя мъничето и постояхме завързани за десетина минути в нашата Boba. После ми стана горещо Simple Smile Когато го извадих, видях, че крачетата му са зачервени в областта на глезените. Мисля, че са били много прегънати и притиснати в тялото ми. Има много обяснения как трябва да се позиционират краката на бебето в областта на хълбоците и коленете, но не ми е ясно как да поставя ходилата. Дали може да ми покаже някой снимка или друг нагледен материал?   bouquet

# 698
  • ул. "Мечтание"
Глезените?  newsm78 Как си го поставила, с крака вътре ли?!

Краката си остават отвън - плата се разпределя от коляно до коляно, краката не влизат под колената вътре в слинга. Вариант е да се покрият с горната платка, но не се прегъват да сяда по турски или нещо подобно.  Rolling Eyes

Нещо такова:

# 699
  • Бургас
Еми, в указанията на слинга позата за малки бебета е с краката вътре...

# 700
Колко е голямо бебето като тегло? На дъщеря ми се наложи да ѝ извадя краката отвън още от самото начало (на 2-3 седмици), просто беше прекалено едра.

# 701
  • FRANCE
Здравейте, и двете ми деца са отгледани в шал. Сега се сдобих с мей тай за големи деца (18 месеца-5г) че си имам много мързелива госпожица, която бързо се уморява. Много практично нещо, заема малко място и ми е удобно да я нося. А и девойката се чувства добре на гърба ми. За пробата и каката се качи. За по-екстремни ситуации мога и нея да я нося (около 20-21 кг е на 7 г) малко и е тесничко Laughing но ако се наложи нещо...

# 702
  • Бургас
Колко е голямо бебето като тегло?

Около 4 кг, не знам точно, но не е твърде едър. Все пак ще опитам с крачета отвън. Благодаря ви за отговорите!

# 703
Да, и дъщеря ми беше някъде около 4 кг.

# 704
  • ул. "Мечтание"
Краката на бебето не се вкарват вътре да стои върху тях.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт