КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 342
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и от мен! Не исках и все още не искам да мисля за донорска яйцеклетка, не мога да го обясня защо, но по всичко личи, че ще трябва да обмисля и този вариант. От пролетта започнах да ходя по лекари, лаборатории, клиники ... Днес си видях АМХ резултата и съвсем се отчаях..От пролетта плача, после си давам кураж, стягам се, почвам да се нахъсвам, че ще успеем и така се въртя в кръг. Пациентка съм на клиника Надежда. И понеже не исках да мисля за това досега, не си и позволявах да отворя да почета за донорските яйцеклетки. Някой може ли сбито да ми каже - дълго ли се чака, колко струва и трудно ли е да се осигури донорска яйцеклетка?
Благодаря предварително!
Здравей мила ,в началото и аз се чудех но на края вече нямах избор след много инсеминации  се насочих към клиника РАДОСТ във Варна там доктор Емин ми обясни как стоят нещата и ние се решихме. До колкото знам в другите клиники се чака доста за донор ,но тук нещата стават по бързо. Но трябва да знаеш, че не е никак евтино на нас ни излезе с всички изследвания и лечения близо 24000лв. Те ти казват 13000-15000лв. но това е само за процедурата и донора никой не ти казва колко ще ти струват лекарствата инжекциите изследванията и така нататък. Хубавото е ,че при мен се получи от първият път и сега съм в 4 месец. Ако нещо те интересува ми пиши на лично. Успех!

# 526
Ехеее Емин не си поплюва с цифрите. То в чужбина е по-евтино  Shocked

# 527
Фондация"Майки за донорството" и Фондация "Искам бебе",правят "дни на донорството" в МБАЛ НАДЕЖДА. Дните са от от12.12.2014 до 14.12.2014.Ще се говори за донорството,ще има безплатни прегледи. Подаряват 4 инвитро процедури. Има още изненади. Ще има забавление и за децата на тези които ще дойдат с тях.Да отидем и да видим Simple Smile

# 528
Ехеее Емин не си поплюва с цифрите. То в чужбина е по-евтино  Shocked
Да  не си поплюва ама 12 години никой нищо не можа да направи по нашия въпрос, а всички ни взимаха парите и даваха щедри обещания /точно като българи/ ,че те са най-добрите и видиш ли нямало начин да не стане. Само едно ще кажа изследванията които правят там не ги правят никъде и имам чувството, че даже не са чували за тях. Повечето проблеми той гледа да лекува с лекарства на растителна основа а не с химия /тези лекарства и добавки също са скъпи/. Не искам да убеждавам никой в нищо ,споделям само моя опит всичко е въпрос на желание и надежда , има пациентки от цял свят лично аз съм му много благодарна и написах цената която платих аз ,заради грешките на другите лекари ,но имаше хора на които им излезе по евтино и такива на които им излезе по скъпо. Желая късмет на всички!

# 529
Здравейте,  казвам се Владислава и съм от София на 23 години. Очаквам второто си дете през април, напълно здрава съм и водя добър за пределите на България живот.  Искам след като родя да даря яйцеклетки и да ощастливя някой, за да се радва на детския смях , както аз. Пишете или се обадете 0886226728. 

# 530
Не знам как да ти кажа колко си ГОЛЯМА, може би думите ми не стигат за това...Благодаря ти, че те има! Дори да не съм аз тази, която може би ще и се наложи твоята помощ, благодаря ти от името на всички ни, които имаме проблеми!

# 531
Здравейте момичета, аз съм по майчинство с втората си дъщеричка и също искам да даря яйцеклетки на някоя бъдеща мама. На 27 г съм не употребявам алкохол и цигари, но докато бях бременна с второто си дете гинеколога ми каза,че имам миомен възел с големина около 2 сантиметра. Това не ми попречи да си износя детето и да родя нормално без никакви усложнения, но не знам дали ще ми попречи да даря. 

# 532
Здравейте мили момичета ,
вече мога да се похваля , че официално съм включена в донорска програма за даряване на яйцеклетки.
Както ви бях писала преди , ние сме с мъжки фактор и също вече 5 години се борим за нашето щастие  Sad
Минаха ми всички изследвания и всичко е наред Simple Smile Много съм щастлива от факта , че мога да помогна на някоя мама да гушне своята рожба  Hug
Питам се само едно , тъй като всичко е много скъпо относно арт процедурите , дали бих могла да си даря половината яйцеклетки а другите да пробваме и ние . В смисъл , че желанието ми да видя и аз двете чертички ми е много голямо , а на съпруга ми още повече тъй като за него ще е първо детенце (за мен второ ) Има ли такава възможност.Разбира се бих дарила всичките , но искам и аз да изпитам трепета от очакване на положителния резултат  Sad Съжалявам , ако съм ви объркала с поста си . Надявам се да ме разберете правилно.Тежки са всички онези дни в които си мислиш колко по различно би било ако си имаме бебе в къщи . Весели празници на всички . Не се отказвайте от мечтите си , на Коледа стават чудеса .И ако има момичета , които искат взаимно да си помогнем нека ми пишат . Просто нямаме финансова възможност да си поемем сами цялото ин витро . Хубав ден  Hug и успех на всички   bouquet

# 533
Здравейте,

Имам няколко неуспешни опита инвитро, изчерпан ЯР, търся донор на яйцеклетки.
От клиниката обещаха, че ще ми се обадят, като имат донор, но мина доста време, аз чакам...
Явно сама трябва да намеря донор, защото времето минава, а аз не съм на 25.

И двамата с моя съпруг сме бледолики, със сини/зелени очи и светлокестенява коса.
Ако някой с подобни данни има желание да участва в донорска програма за яйцеклетки, моля да ми пише на лични.

# 534
имам предвид: ...ако някой с подобни данни има желание да участва в донорска програма за ДАРЯВАНЕ на яйцеклетки, моля да ми пише на лични.

# 535
  • София

Питам се само едно , тъй като всичко е много скъпо относно арт процедурите , дали бих могла да си даря половината яйцеклетки а другите да пробваме и ние . В смисъл , че желанието ми да видя и аз двете чертички ми е много голямо , а на съпруга ми още повече тъй като за него ще е първо детенце (за мен второ ) Има ли такава възможност.Разбира се бих дарила всичките , но искам и аз да изпитам трепета от очакване на положителния резултат  Sad
Можеш, при мен второто дете е заченато точно по този начин, пожелавам ти успех  Peace

# 536
Здравейте момичета,аз в момента съм в процедура за даряване на Я и съм много щастилива от факта,че ще усмихна някоя мама.Не мисля,че процедурата е болезнена.Трябва наистина да се даде гласност на този проблем и повече жени да откликват.На 17/10 пред народния театър ще тече кампания за донорството(всякакво донорство).Нека който има интерес да отиде и зададе своите въпроси.Гарантирам,че ще му бъде обърнато нужното внимание.Поздрави и успех на всички желая.

Браво,поздравления за решението ти  bouquet!!!
Ти си смела,силна  и решителна !!!
Продължавай да даряваш живот- ще бъдеш възнаградена !!!
Прекланям се пред теб  bouquet!!! 

# 537
Здравейте и от мен! Не исках и все още не искам да мисля за донорска яйцеклетка, не мога да го обясня защо, но по всичко личи, че ще трябва да обмисля и този вариант. От пролетта започнах да ходя по лекари, лаборатории, клиники ... Днес си видях АМХ резултата и съвсем се отчаях..От пролетта плача, после си давам кураж, стягам се, почвам да се нахъсвам, че ще успеем и така се въртя в кръг. Пациентка съм на клиника Надежда. И понеже не исках да мисля за това досега, не си и позволявах да отворя да почета за донорските яйцеклетки. Някой може ли сбито да ми каже - дълго ли се чака, колко струва и трудно ли е да се осигури донорска яйцеклетка?
Благодаря предварително!
Здравей Шакира,
и аз като теб (моя АМХ е 0.1) миналата година се срещнах с някои от нашите специалисти, направих един опит при Владимиров неуспешен и като се съвзех от шока ,че ми трябва донорска яйцеклетка проверих възможностите в България, - при Владимиров казаха чакане 8-10 месеца, Персенска в Надежда каза ,че има списък с чакащи от 2 години и ме насочи направо към чужбина, Семерджиева в Малинов каза ,че не може да каже кога и дали ще има донор... И така , насочих се към клиника New Life  в Солун! Първа среща в октомври , намерен донор в декември! Можеш да ги намериш и сама в гугъл , а иначе аз ще се радвам ако мога да ти бъда полезна и споделя подробности...Цената е твърда определена и е 5500 евро, като допълнително са лекарствата на реципиента, които са 100 евро, но повечето ги има аналогични и в Бг (не са по евтини тук!) и такса за нотариус и преводач защото договора и информираното съгласие и т.н документи при тях стават с нотариус! Необходими са само 3 посещения до Солун! Клиниката е много комфортна, аз бих я нарекла бутикова, няма чакане , няма бъркотия и получаваш много лично приятелско отношение и разговори с техните специалисти докато получиш всичката необходима информация и успокоение. Имаш личните им мобилни телефони и личните им и-майли за директна комуникация. За сега работят предимно с Английски и австралийски пациенти...Изпитвам удовлетворение от работата им и отношението!
Поздрави и Успех!

# 538
  • София

Персенска в Надежда каза ,че има списък с чакащи от 2 години и ме насочи направо към чужбина,

др. Персенска ти е казала, че за донорска Я в Надежда трябва да чакаш 2 години  Shocked
на мен др. Стаменов ми каза доста по кратък срок.

# 539
maggiemagia, много ти благодаря за информацията. Може да ми е от полза след време. В момента започват моите прегледи и проследявания в Надежда, като всеки месец ще ми правят пункции да ми взимат яйцеклетки, после ще замразяват и така след няколко цикъла ще се опитат ин витро. Не знам дали ще имам читави яйцеклетки и дали въобще ще ги има...Надявам се, ...много силно се надявам. Ще пиша. Благодаря на всички, които отговарят! Ние, които имаме проблеми, следим всеки, който ни пише и споделя информация.

Общи условия

Активация на акаунт