Музикална академия - Тема 4

• 29 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Ох, Стенли направо е катастрофа. Така и не мога да го харесам. Rolling Eyes

# 31
Бягство на Авеню....много любима! Heart Eyes Но нищо общо с оригинала.

# 32
  • София
Ох, адски ми е превзет Стенли, направо не мога да го понасям  Sick

# 33
Само края чух на Стенли и беше ок. Сигурно е бил по-зле в началото.

# 34
Стенли може и да забрави кога да пее, но винаги пее абсолютно вярно.

И другото - той може да пее всичко, и пак звучи като Стенли. Не че всичко звучи по един и същи начин, просто всичко звучи с неговата "марка".

Аз харесвам Стенли певеца въпреки всичко, но човека Стенли е чешит май и не ми е особено приятен.

# 35
  • София
Харесва ми Стенли.

# 36
Марийчето иска да напуска ли. Rolling Eyes Наистина бяха гадни коментарите към нея. Confused

# 37
  • София
Ами права е да се сърди Мария. Тя е там, за да се учи да пее и да се представя пред публика, а не някой да я обижда и да си упражнява криворазбраното остроумие на неин гръб.

# 38
  • София
Твърде крайно се изказват за нея, някои от известните пяха далеч по-зле, но с тях никой не си позволи да се държи чак така. На мен тя ми харесва как се справя.

# 39
  • София
Стенли може и да забрави кога да пее, но винаги пее абсолютно вярно.

И другото - той може да пее всичко, и пак звучи като Стенли. Не че всичко звучи по един и същи начин, просто всичко звучи с неговата "марка".

На мен ми звучи винаги еднакво  Confused, отворено, превзето някак .

# 40
Права е Мария. Не всеки е дебелокож дебил и на някои им влияят гадните коментари. Фънки прекалява определено с коментарите спрямо нея.

# 41
  • София
Понеже изпуснах края с Мария, последно напуска ли или не ?

# 42
Мария остава. Просто се беше изнервила и решила да не влиза в Академията. И опосумите веднага започнаха да я разпитват защо? какво? ...

# 43
Това с Мария беше мило в крайна сметка. Не се получи грозно, а можеше. Ама и двамата опосуми да не пропуснат някаква драма да пробват. И Фънки - ходи се напий, всичко ще ти мине.  Laughing

# 44
  • España
Ами права е да се сърди Мария. Тя е там, за да се учи да пее и да се представя пред публика, а не някой да я обижда и да си упражнява криворазбраното остроумие на неин гръб.
Абеееее ........използват сега, че я няма Рут  (покрай Кичка вече се чудя дали завършва на Т или Д  hahaha) и се упражнявят на гърба на отбора й  Wink

Общи условия

Активация на акаунт