Страхливци ли са така наречените "скинари"?

• 4 725
  • 55
  •   1
Отговори
Прави ми впечатление че тези скинари нападат по-слаби от тях, нападат в гръб, и нападат български граждани. Тоест, абсолютни страхливци. Уж имали някаква си кауза, дръжки. Чудят се кой да набият, най-лесно е някой безпомощен.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2426433

# 1
Ами нямат кауза,повечето са полуграмотни стадни малоумници с водач, който водейки си вдига адреналина и избива комплекси Дори не могат да се нахъсат като предшествениците им и обикновено са  друсани или напити или и двете. Нямат и смелост, нападат по тъмно и в гръб, после си разправят историите, подобно на хахо-хакерите, които направили поразия и много горди се чувстват след това. Жалкото и опасното е, че политици се възползват от такива психо-мозъчни инвалиди.

# 2
не знам дали са страхливци, но от едно проучване на ббс разбрах, че една доста голяма част от тях са хомосексуалисти и с това насилие се опитвали да го прикрият.

# 3
Помните ли как бяха пребили Асен Кисимов?

# 4
  • Никога на земята...
Определено не са хомосексуалисти.
Това,че има грозно нападение от хора,които в статията са представени като скинари,не означава,че всички са такива.По тази логика този,който нападна Вики,определя ли всички мюсюлмани като престъпници?И какво означава "скинар"?

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 03:56 от Anisia

# 5
Да, помня за бате Асен.

Eто какво е "скинар", според един такъв:
Скинар: Пребил съм стотици "гниди"

http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2443869

# 6

помним...

# 7

помним...

Mоже ли да се забрави. И не само Асен Кисимов, бяха пребили и един мой преподавател по математика в подлеза на Орлов мост посред бял ден; едно момче в тролей 1, просто защото беше с очила...
Скинарството е едно от най-грозните изражения на лошотията, ужасно е, че има млади момчета, които имат нужда да пребиват, потресена съм, но какво от това. Нашата задача е да научим нашите синове да не пребиват.

# 8
  • Galaxy 13197853088
Не са страхливци.
Нито педераси.

# 9
  • Costa Rica
Определено не са хомосексуалисти.
Латентни хомосексуалисти, които се страхуват да го признаят и пред себе си.
Разбира се, че са страхливци. Освен това са тъпо стадо примати.

# 10
Доколкото съм имала контакти с такива, не са никакви хомосексуалисти, а най-обиновени момчета с други проблеми, от които са озлобени и скинарството ги кара да се чувстват силни, дава им едно измамно усещане за справедливост, някои наистина са като откачени и вярват, че помагат на света като пребиват гниди, много е ужасно. На по 17-18 години, мислех, че вече е отшумяла тази вълна.

# 11
Тези, които познавам, не са хомосексуалисти. Дали са латентни-то всеки може да е.
Не са и страхливи-даже са оперирани от чувство за страх.
В Бургас те единствено се опълчиха срещу една от новите секти-крадец на души.
Лумпенските прояви на която и да е общност-не одобрявам.

# 12
Комплекса-ри, това само по себе си е производно на доста негативни черти.

# 13
Като разбъркаш локвата, отгоре излиза мътилката.
Просто млади хора, които в момента биват използвани за користни цели. От друга страна в момента държавата обстановката е грубо анархична, така че е нормално семената на омразата да поникнат. Беззаконието ги храни много добре.

# 14
  • София
Имам няколко познати, които имат някакви такива "убеждения" и действия. Със сигурноат не са хомосексуалисти.
Много ми е странно, хем са лоши, че бият "различни" хира, хем ги обиждаме на "различни"   newsm78 Щом за нас е "смешно" , че бият хомосексуалисти, а те са латентни хомосексуалисти...не сме ли и ние с предубеждения спрямо хората с различна сексуална ориентация.
Това са тъпи "слухове", които се насаждат, да се посмеем малко на хората, че и те са гейове. А реалния им проблем е друг.
Имаше един клип с лекция в африка за хомосексуализма.Обясняваха на хората(защото там явно е по-рядко разпространено), че хомосексуалистите си ядат изпражненията.
Дай сега и ние да кажем, че всички скинари са гей, извратени и някой в детството им ги е насилвал по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт