Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 302
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Първо да поздравя празнуващите днес!

Аз се лутам около режими и нездравословно хранене, но реших да бъда 10 или 15 дни на плодове, чай и кафе и спорт през ден. Стартови килограми 65, цел 58, ръст 1,68. На visok_tok_s_kok действаш ми много мотивиращо, ще ти правя компания в последните ти 2 седмици.

Алана и аз имам такива фази, дори и сега, на 35 съм с 2 деца и на 65 килограма изглеждам добре и съм стегната и се чудя що ли се мъча, но друго си е лятото по къси гащи .....с какъв схванат врат се събудих да не ви казвам, не съм плувала от 2-3 седмици и винаги се схващам така, тялото ми показва, че му липсва плуването....

Хубав и мотивиран ден ви пожелавам  bouquet

Солейл, 65 кила хич не са кой знае колко много, особено когато човек спортува. Но си е все пак разлика :Д Много ама много се радвам, че си с мен, ако огладнееш или паднеш духом пиши преди да си опропастила режима, ще те вдигна на крака, дано успея :Д  Mr. Green  bouquet

Маями, благодаря ти и на теб за добрите думи, наистина оценявам подкрепата  Heart Eyes Blush  bouquet Hug Ще издържа ! bowuu

Последни 14 дена

Изгорени сутрин : 450

Обяд : салата от спанак, ленено семе, тофу, 3 моркова, балсамико : около 500 кал.

Вечеря : 300 гр свинско филе без мазнина на тефлон : 480

По-късно : банан

Общо : около 1000

Изгорени Следобед : 1500

Сега отивам да си ям вечерята :Д

3 л вода

+ 1 л зелен чай да махна задържаната вода от вчерашните солени храници :Д

данделион

антидупе масаж

Общо -2600 кал.

# 76
  • 1st floor
.... но мятам кексове и манджи, вдигам чаши ...  Blush  Crazy  Mr. Green

Наздраве! Mr. Green     Drunk

# 77
Добро утро, скъпи математици и математички Simple Smile  Party Flutter

Аз пия чай от дандалион (цяла нщ бях дежурна в тоалетната от него....буквално през 30 минути...), кафенце, хапнах 5 банана :Д  Laughing Mr. Green и след малко отивам да тренирам сутрешно.

Много съм доволна от днескашния вид на гърба и ръцете ми : кльощави. Задника понеже се топи е станал малък, но целулита се е оголил и изглежда малко зле. Но ще го стопя.

Та... спокойно, освен тия 5 банана ми се пада само една пържола довечера с малко спанак и моркови. За сметка на това колко часа спорт, срам ме е (4). Казвам една молитва и се моля да издържа.

bowuu

Хайде, пак ще ви пиша довечера Mr. Green

Солейл, ако четеш и ако си гладна  Hug Аз също. Заслужава си, дръж се (макар че ти май само плодове ядеш... що не вкараш малко месце? Simple Smile )

Heart Eyes  bouquet

Страх ме е да се кача на кантара да не се разочаровам. Ще се премеря след 2-3 дена, даже 4-5 и ще очаквам да съм 60 кила вече. До 5 дена 60-61 кг, повече не приемам. Laughing Mr. Green #Cussing out

# 78
  • Варна
na _visok_tok_s_kok  не съм гладна за съжаление, вчера го отпразнувах празника, но днес съм на линия. Защо го пиеш този чай от глухарче? Евала на енергията ти, друго си е да си на 20...Simple Smile

Вчера спорт и плод до вечерта, но целия ден вървеше наопаки и накрая реших, че това е лоша поличба,  та накупих това онова и почерпих и аз се почерпих, че в родата много моряци и така ме подгони параноята, но мъжът ми е на другия край на земното кълбо.

Отивам на работа, но ми е толкова уморено въпреки двете кафета.
Режимен ден   bouquet, моят ще е такъв....

# 79
Солейл, добре си направила, че си хапнала Simple Smile Не знам, на плодове не е задължително само да се отслабва, рибата е супер храна според мен Simple Smile
 Peace Браво за ентиусиазма!

Чаят отводнява... свалят се много кила от него, но само вода. Въпреки това няма разлика визуално вода ли е , мазнина ли е, просто спихвам. Хубаво е да се прави обаче до 10-на дена - 2 седмици, точно за колкото ми трябва. Също така го смесвам с един баш отводняващ чай ортосифонски незнам си какво... Водят се детоксикиращи и много полезни за задейсвтане на всички системи. Не обаче системно пиене, до 2 седмици. Бъбреци, чревна флора, рефлукс, в тази тематика Simple Smile

# 80
13ти ден обртно броене

Закуска : 5 банана ( не бях спала почти), глухарче, кафе
Обядо-следобед: 1 свинска пържола с моркови и малко спанак ( свинско чисто без мазнини 115 кал. на 100 гр)
Вечеря : 125 гр. обезмаслена моцарела (прояждам сирене, тя ми хареса,без мирис е) - 180 кал. + моркови + 1 банан

Изгорени със спорт : само 1000

Общо : около 1200 минус

3, 5 л вода с кранбери

чайове, глупости, масажи, всички екстри

2 кафета

Не знам, май изобщо не искам да се качвам на кантар. Ако след тия усилия няма резултат... Аз виждам, че в огледалото има, ама се депресирам леко, може би е от глада. Най-много ме дразни този задник. Корема, ръцете, горната част, прасците всичко е топ. Само краката са ми буциииииииии, а задника изглежда добре само надупен :Д Иначе има един слой брич и същинската част на задното месо, което си стърчи по един много свински начин.  Laughing И разваля пейзажа.... За целулита няма да коментирам. Целият този слой си прозира целулит отдолу и знам, че е защото се топи, но стои като чуждо тяло направо.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 81
  • 1st floor
Целулитът ми се изпари много бързо със спорт. Най-вече Тае Бо. Peace

# 82
  • Варна
Добро утро!
na_visok_tok_s_kok спокойно със сигурност всички усилия които полагаш дават резултат и обиколките ти ще намаляват. Спортуваш много и това ще изчисти целулита, но трябва време и постоянство, а на фона на твоята упоритост и физическа активност няма да е далеко момента да сбориш целулита.
Вчерашният ден няма да го броя режимен, пусти студ много ме мори плюс умората на края на седмицата, върнах се изцедена, премръзнала и си заврях главата в хладилника. Кантарът тази сутрин беше 65, 5, мдааа....Май ще се спирам с папкането наистина.
Аз трабва да съм ок до 15.02. затова се помотквам още, днес требе да е успешен ден, няма какво да ме изнервя. Много обичам неделята, че ми е единственият почивен ден.
Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 83
Непокорна, верно може да пробвам тае-бо. В моя фитнес има... ама аз и без тва си спортувам бая.

Солейл, скъпа, права си. Времето само....
Иначе ти си карай полека-лека, до 15.2. има време. Аз кажи-речи за около 5 седмици свалих първият тур маст, сега до остава малко, ама е много трудно... Ще се справиш Simple Smile Ама защо верно не пробваш да хапваш по-разнообразни и по-протеинови храни, не тези плодове, така вечер няма да ядеш други неща Simple Smile Само давам идея Simple Smile

Успешен ден и на теб   bouquet И на всички останали  Hug Hug Crazy

Отчет
12ти ден обратно бр.

Храна : 800 калории от банани и моцарела лайт + няколко моркова

Изгорени 1 : 1 час боб харпър (500)

Изгорени 2 : тренировка на постелка 45 мин. (нз колко кал)

Изгорени 3 довечера ще съм на нордик уолкъра 1000 кал. + елиптикал 500

Чай, вода, витамини, всичко...

От антицелулитнете масажи дето си правя съм цялата на синки, но действително тая сутрин също имаше видим ефект. Поне малко.... Абе не ме интересува, каквото ще да става, аз ще си изпълня плана пък  Thinking  Може да стопя последните няколлко кг със солариум  Mr. Green Гледам във фитнеса всички едни загорели, с тен, та изглеждат по-слаби. Моята кожа е бяла като  #Crazy мляко .  baby_neutral

# 84
  • София
na_visok_tok, харесвай се, я виж колко си постигнала, сигурна съм, че и целулита не е чак толкова. Simple Smile Солариума е добра идея, сега не си спомням точно, но преди година започнах да правя масажи и ми казаха, че трябва и солариум. При мен тези синини не изчезнаха, но сигурно е от годините и вените ми са отслабнали.

# 85
Хм сериозно? Ама в смисъл солариума вталява ли ?  newsm78 #Crazy Значи утре се впускам в парната машина за тен  Laughing Как мразя, малко съм гнуслива по фитнесите, даже не се къпя там, ама това е от опит. Една приятелка се беше заразила с много неприятна инфекция... но ще рискувам, кво пък. Купувам един дезинфектант  Laughing

Права си, Таня, ще се харесам, ама просто съм много екстремна, до лудост за жалост  ooooh!

Така.... стига вече съм стеняла, нека бъда полезна на отслабващата група :

Ето ви една тренировка, която гори 100 калории. Ако се прави 2 пъти на ден примерно сутрин и вечер имате -200 и то само в 2 пъти по 5 минути, така че съседите да не се оплакват много :Д :

http://youtu.be/_IsYlSfr2kQ

# 86
  • Варна
Много яка е мацката от клипчето, евала...Simple Smile
Аз издържах на плодове все сладки и сушени, но аз не мога без захар било то и плодова.
За днес 1 райска ябълка, около 200 гр. печена тиква,  6 фурми и около 200 гр. сушени смокини, последните уж са без добавена захар или поне така пише на пакета. Трудно няма как аз съм пристрастена към захарта от дете. Ще се мъча да задоволя необходимостта от сладко със сушени плодове.
Калории около 900 може би с тия калорични плодове.
Тръсках се на кросчето 40 мин, и разни други още 10 минути.
Дано има файда....
И на мен ми се ходи на солариум,  но го дават много вреден за кожата, а аз съм все пак на 35 и ме е страх да не се сбръчкам повече от сега. Цяло лято си мъча кожата с това слънце, но пък ходя по-черна и от печката на баба ми, най се харесвам с тен.
Хубава вечер   bouquet

# 87
Брей, страшна си, Солейл (какво значи никът ти?  newsm78) На плодове само + спорт... трудна задача! Simple Smile
Верно солариумът хич не е хубав за кожата, ама ся примерно 3 пъти по 5 минути едва ли биха навредили. Аз за повече не говоря, мен наистина си ме е гнус да седя там. :Д Една моя приятелка се беше заразила с венерическа болест от фитнеса или обществена тоалетна (поне така каза :Д), какви ли не трилъри съм чувала....  #Crazy ooooh!

Аз имам едни добри новини и те са :
Важното ми събитие като по поръчка (молих се на Господ да ми даде сила на това събитие а съм с желания външен вид..) и се отложи за 25.12. Така че спечелих още 1 седмица за отслабване.  Sunglasses Еми кво да ви кажа, хапнах си зеле и моркови като пич от успокоение, че даже и 1 парче тофу. Ся 200 калории  Laughing... кво са. Ей не знам дали от времето, ама от спокойствието, че имам време действително може да отслабна и да се харесам.

Маями, къде се изгуби? И дид_ка и тя Simple Smile
Да знаете, чакаме ви отчетите  Mr. Green Laughing Peace

# 88
  • Варна
Добро утро!

Гладна съм ама няма да се давам, дано устискам и днес.

na_visok_tok_s_kok, никът ми значи слънце на френски. Ще се пробвам след няколко дни и на зеленчуци, но винаги, когато ям храна различна от сладко, започва да ми се яде зверски много сладко. Зависимост ли е или необходимост... От дете съм така, но кръвната ми захар винаги е била в норма и други изследвания не съм си правила. Мога по един ден без сладко, тогава съм на мляко, кисело или прясно, зеленчуците ми изострят сетивата за друга храна веднага, а месо винаги съм яла насила. Тази година почнах да получавам обриви по челото и съм набедила един шоколад, който ползваме в сладкарницата, и се чудя каква е тази ирония да си шоколадохолик и да не можеш да го ядеш. Как да си набия в дебелата глава, че рано или късно ще имам здравословни проблеми с количествата, които поглъщам не знам. Изяждала съм и по 1 килограм сладолед и не ми става лошо, а на другия ден пак ми се яде.....

Успешен ден от мен  bouquet

# 89
na_visok_tok_s_kok - Аз понеже си свърших екшъна за смъкване на КГ преди коледата и преминавам оттку с подкрепяща роля и обмен на инфо. Считам, че и това НЕ Е маловажно  Peace

soleil - Във всички случаи пробвай постепенно да намалиш и ограничиш солта и захарта... Аз със солта се справих сравнително лесно преди години още, та сега ми е добре. Много солените храни неминуемо ми правят впечатление и ги избягвам,,,, то обикновено това са до голяма степен и НЕисинтиски храни.  Flutter Със захарта положението е по-сложно и трудно. И аз ям сладко и сладичко и шоколади. Но само рядко е така, безконтролно. Във всеки случай се научих да пия чая и кафето без захар....  Sunglasses Дори само това си е голямо постижение... но не пречи да поограничиш малко и другите сладкости. Не е нужно съвсем да ги няма... И аз не мога така, пък то кой ли може?!?!? Но пробвай да ги докараш до половината от сегашното ниво... Дет' се вика - една сладка хапваш, другата - у торбата слагаш за после  Twisted Evil Айде, успехи! Wink

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 08:40 от Miami_beach

Общи условия

Активация на акаунт