Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • 1st floor
И аз ям сладко и сладичко и шоколади. Но само рядко е така, безконтролно.
... Joy...подсети ме за лафа с едното редче шоколад...едно, ама дали да е по дължина или по ширина... Mr. Green

# 91
И аз ям сладко и сладичко и шоколади. Но само рядко е така, безконтролно.
... Joy...подсети ме за лафа с едното редче шоколад...едно, ама дали да е по дължина или по ширина... Mr. Green

Дааам, важно си е на коя посока е редчето!  Grinning

# 92
Маями, ясно, значи само хвърляш по едно око Simple Smile Ех кой като теб, с нула кг за сваляне и с достъп до шоколади  Sunglasses Mr. Green Ние ще се борим тук, държим фронта.

Солейл, много хубав ник Simple Smile Дръж фронта...За захарта не знам, нямам обяснение Simple Smile Все пак си е плодова захар, не вярвам да е лошо...

Аз нали споменах, че ми се удължи срока  Laughing
Та....

17ти ден, обратно броене :

З: не
О: 2 яйца
В: 2 огромни купи (семейни) салата от зелени марули, спанак, магданоз, моркови,балсамико, лимон
+ 260 гр. свинско филе чисто без мазнина на тефлонов тиган

Общо : 160 + да кажем 300-400 зеленчуците + 320 = 880 кал.

Изгорени : 2 часа кростренажор : 1100

Стягащи : 30 мин. на постелка упр.

Чистене вкъщи

Ходене 30 мин. пеша през деня

3 л вода, кранбери

чай глухарче

забравих дали съм пила мултивиттамин така че няма да пия сега, тези са едни скъпи и много силни.... между другото косата ми е страшно лъскава, може да е от тях.

Днеска се премерих на кантара, викам си, бе пука ми дори и да нямам минус.....
Та 62 кила съм, - 1кг , а целулитът ми се стори по-малко от вчера, не знам дали си въобразявам! Simple Smile  Blush

# 93
na_visok_tok_s_kok - Aбе сигурно не съм точно на 0 (нула), ама с плюс 1-2 кг отгоре на "перфектното" тегло - не е драма!  Sunglasses Гледам, че и ти вече си у тая зона......  Twisted Evil Екстра!  Peace

# 94
  • София
na_visok_tok_s_kok, пак браво! А какви са ти плановете като постигнеш желаното тегло за този специален повод - планираш ли да ги задържиш или ще си позволиш да качиш 2-3 кг.? Може ли да дадеш линк към витамините?

Аз карам бавно и полека без хранителни сътресения. За вчера имам 1320 калории и даже добре похапнах - закуска обичайна тип "компле" с 1 филия хляб, обяд супа леща, естествено ферментирала туршия и малък омлет 1 яйце, лъжица пълнозърнесто брашно,  извара, малко лютеница и шунка, бисквита намазана с течен шоколад, вечеря пиле със зеле 200 грама зеле и 90 грама месо, няколко домашни зеленчукови кюфтета /от варени картофи, моркови, броколи, малко извара, печени в тава/ , чаша вино.

Ей как подбробно съм описала - ако знаете в началото как ми беше неудобно да пиша какво ям, някак ми се струва много лично Simple Smile Другото интересно е, че в моя сайт за изчисления вече имам от повече от година менютата ми. Ето сега имам за 09-12-20103 и за 09-12-2012. Много ми е интересно да си ги сравнявам. И миналата година съм имала подобни калории. И си спомних, че престанах да пуша като забременях, а около 5 години след това се считах бивш пушач в риск. Така съм и сега поотслабнала жена /с -16 кг., имам нужда от още 5 да сваля/ ама с риск пак да се подхлъзна/ Simple Smile Ще трябва да си броя няколко години. Не е ограничително горното меню, покрива всички дневни нужди, само малко калции и желязо трябва да се добави.

Тези дни направих страхотна пица с блат от карфиол - основата е от книгата "Диетата Соут бийч",  намира се и в интернет. Много добра рецепта - направих една средна за домакинството тава, изядох половината и имаше само 340 калории. Записвам си я в графа многообещаващи рецепти.

# 95
Маями, така, така ама ти си със истински 1-2 кг над желаното тегло, пък аз нещо не се харесвам сега и мисля, че тея 2 кг няма да са ми достатъчни.  Thinking Както споменах преди... тренирам от 5 години с тежести без пропуск в тренировките, много ама много рядко пропусках. Дори и на Коледа тренирах, търсех отворена зала и храни като шоколад, тесто или нещо различно от чисти храни се срещат 3 пъти годишно при мен. Та с този режим бях изградила мускулна маса и бях много стегната на 60 кг. Но сега някак си тея сланини ми развалиха формата, от това многочасово кардио свалих мускули (не съм била мъжкарана, просто много стегната...) и забелязвам, че дрехите ми стоят различно, мека съм Sad . Затова удължавам чертата и мисля да свалям до 57-8 кг, на 170 см. мисля е добре.

Танче, скъпа, БРАВО за -16! Страхотен напредък : бавен и постоянен, личи си, че си разумна и упорита. Много мотивиращо Simple Smile Ще се справиш и с последните 5 кг! Simple Smile А сега колко си, ако не е тайна?

Може ли да даеш рецепта за пицата? Simple Smile

Витамините се казват EUNOVA и са може би най-добрите в Германия (така ги водят според някакъв тест, имам предвид от средностатистическите, струват 15 евро, сиг. има и по-скъпи).

http://shop.apotal.de/product?prodId=104106&utm_source=googl … bsCFcNF3god32kAPQ

Особеното им е, че за разлика от другите витамини не се разтварят веднага в тялото, ами само половината от капсулата, а другата половина се разтваря в рамките на целия ден и това позволява пълно усвояване. Всички възрастни хора ги пият  Laughing Mr. Green Аз се чувствам по-енергична с тях!

Относно килограмите, нямам Никакво намерение да качвам и грам . Аааааа не, с толко инат ще ги сваля, 3 кила са адски много! Нито грам, даже ако ме хване манията, може и още 1 да сваля. Ама аз над 60 кг. няма да бъда скоро пак. Знам, че звучи прекалено "навито" в момента и може би хората си мислят "тая пък кво се пали, на Коледа ще я видим как ще се натъпче", но аз съм човек на думата И действието и нямам никакво намерение да се тъпча с боклуци, и без това чувството е адски неприятно да ти е тежко на корема. Simple Smile Може тук таме някое редче шоколад дет вика Маями, но нека да е горчив :Д  Mr. Green

За запазване на теглото ще се върна към стария си режим преди да надебелея от хормоналните таблетки и килата ориз, които ядях :Д А той беше нещо от сорта :

1) плодове или овесени ядки с ленено семе, някакви такива
2) шепа ядки, яйце
3) пиле, кафяв ориз или картоф или леща или нещо от сорта, зеленчуци
4) плод, ядки
5) пак някакво месо или риба или омлет + салата

* Дано проям сирене, моцарелата ми хареса, но млякото и др. ми миришат много на крава  Blush Laughing и ги мразя.

+ тренировки 3-5 пъти седмично. Но ще се върна плавно към 1600-2200 кал. Ще добавям по 200 кал. на седмица и ако все още ме допускате у темата, бих писала и за "захранващия" период! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Успех, отчетът ще давам по-късно   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug

П.С. Всеки пост става роман преди да се усетя Rolling Eyes  Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 14:18 от na_visok_tok_s_kok

# 96
Отчет 16ти ден обратно бр. :

Закуска : не
Обяд : 2 яйца, 4 с.л. ленено семе, 3-4 моркова, малко зеле, 4 с.л. овесени ядки
Вечеря : 400 мл. соево ванилово мляко + 30 гр. растителна протеинова пудра от семена на растението на овеса :Д  Mr. Green (много як шейк и убива глада...)

Калории : около 1000 може би?

Изгорени : сега ще тренирам, планирам 60 мин. упр. на постелка и 2 часа кростренажор (с почивка между трен. )

водата днеска я занемарих и съм пила малко, но витамини - да

чай дандалион 3 чаши, с кранбери и лимон

антицелулитен не, защото вече трябва да спра : иначе ще съм цялата в синини на събитието :Д А не бива да се случва. Да се надяваме до тогава да се махнат напълно.

* Тази протеинова пудра е много вкусна, идея е да замествам 1то хранене с нея и соево мляко, пък другото да е протеини и салата Simple Smile Юху, нямам търпение да пробвам този режим  Sunglasses Mr. Green

П.П.С. Сега прочетох. Това не е от растението на овеса, ми на канабиса  Joy #Crazy http://navitasnaturals.com/product/453/Hemp-Protein-Powder.html

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 20:09 от na_visok_tok_s_kok

# 97
  • Варна
na_visok_tok_s_kok, каква е тази протеинова пудра и този шейк сладни ли поне малко? Поздравявам те за волята ти!

Аз имам прегрешения и вчера и днес само неделята ми бе плодова. Трябва наистина постепенно да огранича захарта, и да взема да почна 90 дневната, още се чудя и е време да се взема в ръце.

Tanya MG поздравления за постоянството!

Карате ме да се замислям на стари години колко вредно и нездравословно се храня....

До утре...

# 98
Най-сетне една добра тема, в която се говори за хранителни режими, а не диети Naughty
Направо ми е омръзнало да чета и да слушам за 90дневни диети, за лунни диети, за диети на някакви хора, които уж отслабвали много, а после изведнъж Йо-Йо ефекта е поразителен и килограмите се връщат с пълни сили, а понякога и двойно smile3511
Фитнес инструктор и диетолог съм по диплома имам и малко работено преди да забременея.
Определено тук ще се чувствам добре и ще следя темата с интерес. Съвети ще давам ако мога и се надявам да науча много нови неща Hug
Поздравления за създателя на темата "Калории броим, здравето ценим и кила топим"
Мога да добавя само "... и обичаме спорта" newsm62 не ми се получи с римата  Blush

# 99
  • 1st floor
Кръстева, добре дошла! Hug

# 100
Добре заварила  Hug

# 101
Кръстева, йохохо, радвам се на такива прекрасни попълнения в темата! Ще се радвам да обменяме опит! Именно и аз съм затова тук : това е принципът, който работи и си струва  bowuu bowuu

Аз само да кажа, че Не правих упр-та на постелка, само 2 часа кардио.

И съм гладна, но вече виждам постепенно плочки, а гнусната маст на дупето става все по-мека и висяща, което значи, че до седмица ще се е смалила. Никакво отказване, ей! Simple Smile

Солейл, скъпа, този протеин всъщност сега зацепих е конопен.... ами не е сладък има леко ядков вкус, все пак от семена е направен. Изключително полезен го водят, но аз си го правя със соево ванилово мляко(ок, тва си има малко въглени,но...) и така става леко сладко. Иначе за режима мисля, че тази 90 дневна е все пак по-добре от плодовете, защото така няма да преяждаш, а и ти имаш време до февруари....със спорт ще свалиш със сигурност.

Утре мисля да съм само на 1 шейк, защото адски засища, а вечерта салата с пиле.

Учудвам се как солта спря да ми липсва.

Лека нощ, аз лягам, утре е ден за интервално кардио на гладно и вечерен размазващ комплекс #2gunfire Последните 4 кила изискват бой baby_neutral

# 102
Кръстева Добре дошла  Hug

аз не съм от най-стриктните, но пък съм постоянна.
Вече  четвърта седмица ограничавам калориите не всеки ден
и не по много Simple Smile Тренирам почти всеки ден като когато нямам
желание не се насилвам и да си призная много добре се чувствам.
До момента имам -1кг и -5см от талията

# 103
Не са толкова важни свалените килограми, а как са свалени и какво в тези килограми е свалено Simple Smile Виждам някои наблягат на плодове и 90 дневни диети се коментират. С тези диети не се свалят само мазнини, а и мускулна маса, а това си е чиста загуба.
По добре 60 кила стегнати и красиви, отколкото 50 кила с виснало дипе и "кокалести" крака без грам мускулче, за това спорта е също толкова важен, колкото е и хранителния режим Naughty

# 104
  • Варна
Първи ден успешен засега от 90 дневната, малееее колко време ще ви пиша....има няма 3 месеца...
Уморена съм и не ми се спортува вкъщи, ако после ми дойде музата, но май ще е утре.
Лека вечер, а аз ще се ядосвам с диването, че не ще да мисли и да решава задачи....

Общи условия

Активация на акаунт