Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 890
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Много важно, че хляб Вита е приготвен без брашно, но с натрошена пшеница  Laughing Не е врат, ами шия. Въобще не знам, с каква цел се консумира хляб - 1 филия на ден, ок, но повече  newsm78

# 481
Много важно, че хляб Вита е приготвен без брашно, но с натрошена пшеница  Laughing Не е врат, ами шия. Въобще не знам, с каква цел се консумира хляб - 1 филия на ден, ок, но повече  newsm78
Вита специално с цел изпразване на червата  hahaha не исках да го пиша толкова директно в предния пост  Peace
всеки си познава организма, аз моя също  Laughing

# 482
Ами ходя 3 пъти,защото самата програма ми е такава и не знам какво мога да правя в останалите дни? Тааа иначе от сума ти време се мъча да отслабвам и като цяло имам опит с тичането. И затова бях решила  да започна да тичам навън,в останалите дни освен 3-те дни фитнес,но ме стреснаха,че ще е твърде много за организма ми и той бързо ще привикне. Значи последно колко пъти в седмицата мога да тичам,за да не привикне организмът ми?

# 483
Ами ходя 3 пъти,защото самата програма ми е такава и не знам какво мога да правя в останалите дни? Тааа иначе от сума ти време се мъча да отслабвам и като цяло имам опит с тичането. И затова бях решила  да започна да тичам навън,в останалите дни освен 3-те дни фитнес,но ме стреснаха,че ще е твърде много за организма ми и той бързо ще привикне. Значи последно колко пъти в седмицата мога да тичам,за да не привикне организмът ми?

Единият вариант е да завъртиш програмата още веднъж, другият вариант е да тичаш, щом имаш желание. Честно казано не вярвам да изтичваш повече от 4-5 км. наведнъж, така че не се притеснявай. Поне аз със сигурност бих направила така  Peace
А относно свикването - да, тялото свиква, но това не става за ден-два. То така е не само с тичането, но и с фитнес програмата ти. Обаче трябва да минат поне 6-7 седмици, за да се адаптира организма. След това си има трикове за разнообразяване на тренировките, така че да изненадваш мускулите. успех!

# 484
 Simple Smile отчет за днес - ~1400калории Б-13% М-16% В-71%
з. филия "Вита ",30гр сирене, 200мл кафе с мляко
о.филия "Вита ", 300гр печени зеленчуци (фасул, моркови, тиквички, чери домати)
з. 250гр плодове смес, 10 сурови бадема
з. 5 бисквити "хогаренас", чай с мед
в. 1 купичка супа от нахут със спанак, салата зеле с моркови, чаша вино

# 485
Like_Smoke,ще съм ти адски благодарна ако ми обясниш какви методи да използвам за разнообразяване на тренировките ми,за да не привикне организмът ми към тях Simple Smile И последно-значи мога да си тичам примерно 4 пъти в седмицата,така ли?  Embarassed

# 486
  • In transit
Like_Smoke,ще съм ти адски благодарна ако ми обясниш какви методи да използвам за разнообразяване на тренировките ми,за да не привикне организмът ми към тях Simple Smile И последно-значи мога да си тичам примерно 4 пъти в седмицата,така ли?  Embarassed
и на мен ми е интересно да споделиш  Hug

# 487
Амиии, аз не знам, каква е тренировъчната ти програма и не мога да дам някакви съвсем конкретни идеи. Но на първо четене промяна може да се направи откъм увеличаване на тренировъчните тежести и намаляването на повторенията. Включване на по-сложни упражнения. Пирамидални серии. Интервално кардио.

Има много варианти - само човек да е сериозен  Peace

# 488
Момичета, какво мислите за естрогените в продуктите от краве мляко?

Това прочетох днес:

Синтетичен естроген:  Млечни продукти, говеждо. Тези хранителни източници съдържат направени от човека естрогени, които се добавят в храната на кравите. Те се натрупват в мастните и мускулни им фибри и се предават в млякото.

# 489
Момичета, какво мислите за естрогените в продуктите от краве мляко?

Това прочетох днес:

Синтетичен естроген:  Млечни продукти, говеждо. Тези хранителни източници съдържат направени от човека естрогени, които се добавят в храната на кравите. Те се натрупват в мастните и мускулни им фибри и се предават в млякото.

Мартина, преди няколко страници обсъждахме прясното мляко.
Тук можеш да прочетеш доста информация в тази посока и да вземеш решение за себе си
http://www.notmilk.com/

Лично аз прясно мляко консумирам изключително рядко и в символични количества. Относно сиренето - предпочитам овче или козе също.

# 490
Амиии, аз не знам, каква е тренировъчната ти програма и не мога да дам някакви съвсем конкретни идеи. Но на първо четене промяна може да се направи откъм увеличаване на тренировъчните тежести и намаляването на повторенията. Включване на по-сложни упражнения. Пирамидални серии. Интервално кардио.

Аз започнах този месец ОТНОВО и вече СЕРИОЗНО режима ми,та значи след определен период трябва да увелича тежестта на уредите,с които тренирам,за да има прогрес,правилно ли схванах?  Rolling Eyes

# 491
Да се похваля, че вчера бях само на две филии с филе тънък резен и порция печени пилешки шишчета със салата.

# 492

Аз започнах този месец ОТНОВО и вече СЕРИОЗНО режима ми,та значи след определен период трябва да увелича тежестта на уредите,с които тренирам,за да има прогрес,правилно ли схванах?  Rolling Eyes

Да, увеличаването на тренировъчните тежести е добър вариант.
Принципно аз съм пристрастна към силовите тренировки и винаги ги препоръчвам, защото знам, че работят.
Имаме тема за тренировките, ако искаш заповядай в нея, за да не спамим тази.

# 493
Търсих,но не намерих такава тема,би ли пост-нала линк   Peace

# 494
Търсих,но не намерих такава тема,би ли пост-нала линк   Peace

Заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763357.new#new

Общи условия

Активация на акаунт