Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 337
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
# 121
allissa22 моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

При нас измислиха мероприятие за вечерта, ако успея да дойда ще е чак към 9 - 9:30  Confused,  за съжаление.

# 122
  • София
И на мен ми се идваше този път (то и миналия ми се идваше), но съм на Коледно парти с бивши колеги.
Желая ви весело (със сигурност ще е) изкарване и духом ще намина и към вас  Hug

# 123
благодаря на всички за подкрепата!дано това е последна такава новина във форума!
Бъдете здрави,смели и борбени,радвайте се на всеки миг!
Не ви пожелавам както по-рано божията благословия,защото се уверих,че " доброят дядо господ" не съществува,НЕЩОТО има разбира се,но не е Добрият Дядо Господ,такъв няма...

# 124
  • София
Благодаря ви момичета за приятните изживявания през вчерашната вечер. Напълнихте ми сърцето и душата.   bouquet Радвам се , че се запознах с всички вас!  

# 125
  • София
Хайде де, не бъдете егоистки- споделете  Hug

# 126
  • някъде другаде
allissa22 ,  Hug Hug Hug
Нека почива в мир! Flowers Rose Flowers Rose

Майка ми беше в петък и събота на 2 химиоерапия , резултатите и бяха добри.
А сегс не смея и да се похваля , че ме е страх , че и много хубаво не е на хубаво , но сега дори не и е лошо. При първата и беше лошо 3-4 дена , а втория  петък и пропуснаха последната вливка , че  и бяха ниски левкоцитите. Сега се моля като отиде на 20 да не са ниски и да си и направят вливка.

# 127
  • София
Алиса, моите съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, може да знаете, но..

АКО ИМАТЕ КРЕДИТ И СЪОТВЕТНО ЗАСТРАХОВКА, ПОВЕЧЕТО ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ПОЕМАТ ЗАЕМА НА ХОРА С ТЕЛК НАД 71%.

Ако имате такива застраховки ги изровете и прочете, повечето имам срокове за уведомление.

# 128
  • Варна
allissa22, .... скъпа ....  Flowers Rose Flowers Rose

# 129
  • у нас - на брега на морето
allissa22, мила, моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Нека почива в мир.

# 130
  • на път

.... При първата и беше лошо 3-4 дена , а втория  петък и пропуснаха последната вливка , че  и бяха ниски левкоцитите. Сега се моля като отиде на 20 да не са ниски и да си и направят вливка.

и аз имах такива проблеми всеки път, но на 10 ден от вливането правех контролен кръвен тест и при ниски показатели на левкоцитите ми биеха 2-3 дни теваграстим и така не съм отлагала или пропускала дата ...  Освен това ми коригираха с медикаменти и другите показатели при нужда, както и хемоглобина.

# 131
  • Пловдив
здравейте,
днес излезе резултата на моя дядо - рак на белия дроб, най-коварната форма, хванали сме я рано, но не може да се оперира. Освен химиотерапия, търсим с какви други средства да забавим растежа на болестта - моля да ми напишете ако имате опит с това заболяване, четох за едни гъби шийтаке, рейши, майтаке, кордицепс, агарик блазеи - те за това заболяване добре ли са или за друг вид рак?
билки за това заболяване? други немедицински методи - откъм медицинските всичко е ясно какво да правим.  Sad
повече добри новини пожелавам за празниците, на нашето семейство нещастията са все декември, като някаква черна статистика ни е този месец  Cry

# 132
здравейте днес мъжа ми беше на сцинтиграфия на костите и всичко е шест  Joy
много съм радостна днес

# 133
Та за гъбите..... отидох при тези най рекламираните столични гъбари ,заплатих 25 лв за консултация с идеята да ми предпишат най подходящите за моя рак гъби.
Предписа ми имуномодулатор + гъба за рак на панкреаса ,общо за 600 лв на месец.
После започна да подпитва колко пари на месец мога да заделя,защото било хубаво и това ,и това ,
....и така до  1000 лв на месец.
- Ама така като ме гледате как изглеждам,какъв стандарт на живот мислите ,че имам ?
- Е тогава ще намалим дозите до 200 лв на месец.
- Ако дозата която ми е нужна е за 600 лв/месеец,но аз не мога да ги дам ,тогава защо да давам 200 лв/месец за доза от която няма да има ефект  newsm78
- Ама не пак ще има ефект,но ........
 newsm78  newsm78

Купих въпросната гъба (за панкреаса ) на DXN на половин цена (от kafe ganoderma) ,а тук в форума прочетох,че дори по евтини са в TNT-21.На опаковката пише доза по 2таблетки три пъти на ден.От фирмата ми предложиха безплатна консултация с лекар и ми пратиха мейл.Не е трудно да се досетите ,че ми предписаха един куп гъби и някакви направо абсурдни дозировки.Като пример гъбата която купих ми я предписаха по 5 табл. /6 пъти на ден вместо 2 т/3 пъти  Rolling Eyes

Тотално съм объркана.На една близка в маг.Лечител дори за Саментото са й казали да го пие в по високи дози,а не по едно на ден,защото по едно на ден било за здрави хора,но щом имаш рак дозата е по висока .

Вие в какви дози пиете добавките ? Каквото пише на опаковката или по високи ?

Gulten/Sabri,радвам се за вас.Все така хубави новини да чуваме!

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 10:10 от Rumi345

# 134
  • София
Ооох, като чета ми се гади!
Ами то се печели от болни хора, от бедни хора, от безработни хора (пък са и мнозинство)... от здрав и богат човек нищо не може да се изкара...
Тези хора защо си мислят, че те и техните близки са недосегаеми... ми то никой не е застрахован, че няма да му се случи точно на него... И като им се случи к'воооооооо...

Общи условия

Активация на акаунт