Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • в сърцето на един мъж...
Уф, да, един и същ е, приключихме вече спора с Леонардо Peace Не мога да разбера, защо пък всички трябва да припадаме по него и да го възвеличаваме. Актьор като актьор, и той има добри и лоши филми.

# 571
  • Варна
По твоята логика Богиня и Леонардо ди Каприо е същият като Безруков. Играе ролите си по един и същи начин. През последно време все не излиза от образа на властни мъже. Не виждам нищо ново. Иначе е чудесен актьор, но образът е един и същ.
Мда.
И Никита Михалков е такъв - все барин-всебащица го играе. И в интервютата си е такъв.

# 572
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сменихме ли актьора вече Flutter? Колко хубаво!
Боги, лоша си с Безруков, лоша Mr. Green.

# 573
  • Варна
Аз?  Shocked С Безруков? Малко му е. Дори съм мила и добра.
Тя и фамилията му говори за "таланта" му. Mr. Green

# 574
Их пък ти - ако е безглазов, безгласов, ок, ама безруков hahaha не е съвсем безталантен Wink

# 575
  • Варна
Безруков после смерти попадает на тот свет, там его встречают Пушкин, Есенин, Высоцкий, князь Владимир, генерал Каппель, все нервные какие-то... в общем плохи его дела, но тут раздается глас свыше:
— Не трогайте его. Оставьте мне!

И това ми е любимото:
Цитат
Умереть не страшно. Страшно, что после смерти могут снять фильм и тебя сыграет Безруков!

— Валентин Гафт

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 18:22 от Приятно ми е - Богиня!

# 576
  • В Космоса
Като говорите за Сергей се сетих за Сергей Бодров, от който бях въодушевена едно време след като гледах "Брат" и "Брат" 2. Вече съм ги забравила, не знам как ще ми подействат, но си спомням, че много се бях накефила. Някой има ли коментар?

# 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гедала съм само "Брат", много неприятен ми се стори- руските военни филми ми идват в повече с натурализъм.

# 578
  • Варна
Сергей Бодров май се сдоби с ореол заради трагичната си смърт. Добър актьор беше, но чак пък Джеймс Дийн. Rolling Eyes

# 579
  • В Космоса
Сергей Бодров май се сдоби с ореол заради трагичната си смърт.

Това е така. И аз затова много го бях залюбила и ми беше мъчно за него.

# 580
Не съм ги гледала, но като че ли не ми и предизвикват интерес Thinking А не мога да се сетя дали самия Сергей ми е попадал в полезрението Confused

# 581
  • Варна/Лондон
Наскоро гледах и двете части на Брат, та ми е прясно. Сергей Бодров много добре се вписа в ролята, много му пасва да играе невинен, мил, жалостив и...убиец същевременно. Laughing
Но...филма ми беше скучен. Недомислен, недоразвит..и аз не знам какво точно не ми хареса, просто ми доскуча, но от любопитство изгледах и двете части. Някой по-запознат с руското кино може да сподели по-подробно, мен ме няма много по приказките когато описвам даден филм. Confused

# 582
  • Варна
Точно тези "братские разборки" и "реальные пацаны" не са най-добрите екземпляри на руското кино.

# 583
По твоята логика Богиня и Леонардо ди Каприо е същият като Безруков. Играе ролите си по един и същи начин. През последно време все не излиза от образа на властни мъже. Не виждам нищо ново. Иначе е чудесен актьор, но образът е един и същ.

Не знам дали е един и същ, но снощи гледах The Wolf of Wallstreet и Лео ми отнесе главата направо. Винаги много съм го харесвала като актьор, но напоследък си мисля, че е най-добрият жив актьор. След Джанго с окови и Вълкът пък съвсем.
Филма не смея да го препоръчвам, защото четох и коментари на хора, които си излязли по средата на прожекцията. А аз го гледах два пъти за 24 часа. То нямаше една секунда, която да не си заслужава. Респект пред Скорсезе!

# 584
Ъъ, не знаех, че Даниел Дей Луис е умрял Thinking

Общи условия

Активация на акаунт