Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 246
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 140
Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.

Аз пък имам. Поне от мъжете в моето обкръжение никой не би я погледнал за нещо повече от секс за 1-2-3-5 пъти. Въпрос на принципи и достойнство.  Peace

е това малко ли е, то от секс се почва,после не се знае

# 1 141
ехаааааааааааа Райна с кви гащи

# 1 142
Предавам се - Златките са най-готини, морални и стойностни в къщата. Да го напиша и в ФБ и да спрат да ми го повтарят мантра, че ще получа психическо разстройство. Ейй, писна ми от тоя НК, само ме облъчва като чернобилски реактор. Изключвам звука на тв-то

# 1 143
  • София
С какво е облечена Райна, какво е това ансамбълче Sick

# 1 144
Предавам се - Златките са най-готини, морални и стойностни в къщата. Да го напиша и в ФБ и да спрат да ми го повтарят мантра, че ще получа психическо разстройство. Ейй, писна ми от тоя НК, само ме облъчва като чернобилски реактор. Изключвам звука на тв-то
дам това е целта Програмиране на Съзнанието

# 1 145
Иначе поне разбрахме, че Жипката е Хюндай Simple Smile
newsm10
Аз харесвах Райна, но в този сезон ми изглежда някак си нечистоплътна... начина на обличане ли, прическата ли.. не мога да го обясня Mr. Green

# 1 146
  • UK
екипчето на Райна къртиии

# 1 147
С какво е облечена Райна, какво е това ансамбълче Sick
чудя се гащи ли са ,пола ли е ?
ехааааааааа Райна иска пари за анализа баси

# 1 148
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.

Ако например жена му не му дава развод от (например)инат, колко време трябва да се криеш от всички за да си примерен.

Говоря хипотетично, не познавам участниците в този любовен триъгълник. Peace

Аз говоря по принцип - нямам нищо против хората да си живеят както намерят за добре, животът е такъв. Но в случая с ЧЗ - да не ми я пробутват като икона за подражание - колко добра, колко се била променила и т.н.

# 1 149
Ее, пари за незавършил психолог...колко ли ще иска, като си вземе накрая дипломата  Thinking

А в изповедалнята само на правилния отбор ли са им пускали клипчета с това, което другите говорят, или и ОЧЗ са имали тази възможност?

# 1 150
  • София
екипчето на Райна къртиии

Поредното...  Joy

# 1 151
откакто я няма Лилиту ми липсваха такива ансамбълчета с къси панталонки, ама крачетата на Райнето са по неподходящи за такъв тУалет

ТЯ БИЛА НАЙ-ИЗВЕСТНА
новината на този лайф

# 1 152
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.

Ако например жена му не му дава развод от (например)инат, колко време трябва да се криеш от всички за да си примерен.

Говоря хипотетично, не познавам участниците в този любовен триъгълник. Peace

и е много смешно, че за пред хората трябвало да бъде примерна - егати псевдо морала е това, поне като съдите и давате акъли, се замислете какви глупости говорите

# 1 153
  • UK
Райна по-популярна от останалите???
къде отиваш ти  hahaha

# 1 154
  • гр. София

Не съм фен на ЧЗ(нито пък на РЗ), но в случая Миро може да не е разведен, но е РАЗДЕЛЕН със съпругата си и то доста отдавна, разводите понякога траят години.

Общи условия

Активация на акаунт