PrettyBox & Pinks Beauty Box - 4

• 53 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
На мен като цяло ми допадат нещата, които са изпратили, само
Скрит текст:
тези калпави гримове, които изпращат ме дразнят, молива го пробвах на ръка и не става за ползване.
. Дали си струват 15-те лева не знам, може би не. Като натрупам малко повече мостри сигурно ще се откажа.

# 721
  • Бургас
това беше последната ми кутия!
няма нищо интересно и затрогващо от доста време!

# 722
имам желание да се появи трета кутия, но истинска  Crossing Arms

# 723
  • в 1001-та нощ
И аз съм решила другата да е последна и спирам .... вчера си подреждах "мострите", имам над 100  Cry (не от Пинкса) .....

Единствената причина да се запиша, беше едно мини на Деларом ... но до сега единствено кремът на Лирак ми харесва  Peace Ако всеки път имаше по 1 такъв продукт или нещо, като в Грация - руж, червило .... ОК, ама с това меню. не ме радват  Stop

# 724
  • Belgium
и един въпрос пиете ли Ел карнитина от миналата кутия,онзи ден след тренировка изпих едно хапче,и все пак съм леко резервирана към такъв тип продукти получени с кутия Thinking

Не знам точно какъв е бил този L-карнитин от миналата кутия, но той се пие обикновено преди тренировка. Засилва метаболизма и дава енергия за тренировката.  Peace

# 725
  • варна
От кутията ще ползвам само крема за ръце и нещата на Uriage , ако някои иска нещо на лични Hug

# 726
и един въпрос пиете ли Ел карнитина от миналата кутия,онзи ден след тренировка изпих едно хапче,и все пак съм леко резервирана към такъв тип продукти получени с кутия Thinking

Не знам точно какъв е бил този L-карнитин от миналата кутия, но той се пие обикновено преди тренировка. Засилва метаболизма и дава енергия за тренировката.  Peace
Shockedкак така,не се ли пие след тренировка,значи грешно съм се информирала,добре че само веднъж съм сбъркала,Лу  благодаря че сподели Hug

# 727
Аз, като един от верните поддръжници на Пинкс, също се замислям, дали да не си спра абонамента.
Ето я моята кутия, от която някога, когато им дойде ред, ще ползвам кремчетата и душ гела.

http://lesoleill.wordpress.com/2014/03/18/pinks-beauty-box-%D0%B … D1%82-2014%D0%B3/

# 728
  • Belgium
Shockedкак така,не се ли пие след тренировка,значи грешно съм се информирала,добре че само веднъж съм сбъркала,Лу  благодаря че сподели Hug

sweety, точно за това писах, за да не го приемаш грешно. Предполагам в кутията е бил съвсем обикновен продукт, не нещо специфично.

Пускам ти линк от специализиран фитнес форум, за да видиш как се приема, а и да има съответните резултати:

'Какви са оптималните дози L-carnitine?
Mежду 2 и 4 грама дневно един час преди тренировка.Течната форма се усвоява по-бързо между 20 и 30 минути'

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936

Сори за офф-а.

По темата: отдавна прекрарих абонамента си за Pinks, ако не излезе нова кутия на нашия пазар, скоро няма да се абонирам  Laughing

# 729
Лу
Скрит текст:
продукта е на ABOpharma L-karnitin 500mg,то затова се чете,а не се слушат съвети  ooooh!,благодаря още веднъж Peace
   Аз този месец не съм поръчвала нито една от двете кутии,има ли някои поръчал PrettyBox,любопитно ми е какво ще има в нея Thinking

# 730
  • Berlin
Много ми се иска да пробвам Laquer Rouge, ама дали си струва само заради него да взимам Прити, това се чудя аз сега. Simple Smile

# 731
  • София
Успях да спра доставката вчера, на мен също пуснаха смс след работно време, но бях упорита Mr. Green
Радвам се, че реших да се откажа, тази кутия щеше да ме вбеси вече.

# 732
И аз днес получих Пинкс кутията. Малко по-добре от предния път, според мен, но пак съм малко разочарована.

# 733
Аз не получавам кутията от както се преместих, но майка ми и е сестра ми я получават всеки месец. Тази е поредната ужасно разочароваща кутия.
По някаква случайност се оказа, че съм ползвала продуктите на TianDe и определено не виждам как точно се покрива стойността на кутията от 15 лева този месец.

Получих и някакъв мейл за безплатната спа процедура на ръцете. Супер подвеждащо ми се вижда, че не са споменали, че всъщност по-голямата част от тази процедура минава в убеждения да станеш представител на TianDe.

# 734
  • Бургас
Ето и моята кутия. Не съм разочарована, но може и по-добре.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/pinks-2014.html

Общи условия

Активация на акаунт