Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 352
  • 818
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте отново. Имам следния въпрос понеже сироп Мадал Бал ми се вижда доста скъп, идей за замяна дали бихте споделили. Има ли надежден кленов сироп, но по евтин и някой сменял ли е Мадал Бал с друг и какви са резултатите newsm78 newsm78 newsm78
                                                                                                                                                               Аз го правя вместо сиропа с мед,вече съм 12 ден и съм  -9 кг.

Сподели с какъв мед и в каква пропорция Simple Smile

# 676
Dari, страхотни резултати. И аз съм си мислила за варианти с мед и мисля, че става. Само, че хората с проблеми с кръвната захар трябва да са с едно наум, а също така знам че в големи количества може да предизвика алергии. Един приятел лежа в болница на промивки, защото беше изял цял буркан с мед. Като го попитах, "ама как така цял буркан ?", той ми отгоори :ами как, на палачинки"  Joy
Аз изкарах 9 дни на сиропа, междинния ден и днес ми започа трети ден захранване. Понеже съм командировка и нямам кантар за резултатите в минуси ще ви се похваля след някой и друг ден. Хубав ден на всички и много минуси.

# 677
Днес 13ден още -700гр. аз го правя с 10 с.л.мед (не е от магазина,а от познат си го купувам),10с.л.лимонов сок(от пресен лимон),5 щипки лют червен пипер,1ч.л.джинджифил и 1.5л.преварена вода.Това ми стига за целия ден.Аз съм на 47год.

# 678
От днес и аз съм сиропираща. Дано да успея. С ваша помощ ще се получи.

# 679
Днес 13ден още -700гр. аз го правя с 10 с.л.мед (не е от магазина,а от познат си го купувам),10с.л.лимонов сок(от пресен лимон),5 щипки лют червен пипер,1ч.л.джинджифил и 1.5л.преварена вода.Това ми стига за целия ден.Аз съм на 47год.
!
дари,а и всички мацки, дето мислите да заместите сиропа с мед, моля,помислете!като не ядеш, резултат винаги има,но дали е разумен този вариант?
 аз наскоро говорих с един човек,който произвежда мед, и той ми каза, че медът е много "силен" и разяжда (точно както кока колата)стените на хранопровода и стомаха, той дори ми каза, че истинският мед(не от магазина)задължително се консумира с много  течности и никога да не правя грешката да перна две три лъжици ей така-особено на деца.дори по тази причина педиатрите забраняват на деца до една година да се дава мед
поради това мисля, че не е съвсем безопасно за здравето да се замества сиропа с мед.всмисъл,че това са много дни на празен стомах, и макар и с течност,  пак ще дразни лигавицата. също и аз мисля, че може да предизвика алергия,прилошаване и да стигнеш до болница.със здравето шега не бива. а и ти колко дни го правиш вече, че не разбрах ?пишеш 12-ти ден, а КОГА ще захранваш?
ако ви е скъп мадал бал, най-тънкия вариант е кленовия сироп от магазини  ДМ,клас А е 13 лв, клас Ц-който е по-добрия вариант е 17 лв.по спомен и на пикадили е изгоден,но не помня колко беше.
успех на всички!

# 680
За меда съм на друго мнение,но както и да е........Започнах на 5 септември диетата и утре ми е 14 ден.После ще бъда на междинния с ориза и продължавам със захранването,но смятам вместо плодове да е зеленчуци,защото не съм любителка на плодовете.

# 681
За меда съм на друго мнение,но както и да е........Започнах на 5 септември диетата и утре ми е 14 ден.После ще бъда на междинния с ориза и продължавам със захранването,но смятам вместо плодове да е зеленчуци,защото не съм любителка на плодовете.
здравей, дари,
здравейте всички.
искам да уточня, че нямам нищо против меда и полезните му свойства.
целта на предишния ми пост беше да обърна внимание на тези, които не знаят, че оригиналната рецепта с кленов сироп е измислена още 70-те-80те години някъде и с цел да се отслабне и за дасе детоксикира организма преди операции. ако тази рецепта беше по-добре да се прави с мед, щяха да я измислят с мед, не с клен.това, че ти, дари, си решила да приложиш някакъв свой вариант на програмата, няма лошо,но нека хората във форума да са наясно, че това не е многократно проверения кленовски вариант и също така неиздържан от медицинска гледна точка ескперимент и ако някой се реши да го прави, е изключително на негов риск.казвам го като предупреждение.имам професионално изкривяване, и за това се извинявам:)
но Дари,радвам се за теб , резултатът ти е добър. успех нататък!
успех и на всички в борбата с килцата!

# 682
ей, сиропки,къде сте?танита,какво стана, отказа ли се , на сироп ли си?
аз се гледам че имам тука едни сланинки покрай кръста, дето останаха след предното сиропуване.
 утре поръчвам мадал бал да ги сборя.
хайде успех на всички!

# 683
Здравейте,
В първите теми прочетох за  палмов сироп, който може да се смеси  с кленовия /сироп от парлива палма май се казваше/. Навсякъде, където питах, нямаха, включително и в ремедиум. Някоя  от  вас успявала ли е да намери   такъв в последно време.

# 684
Да попитам някой който е правил програмата за 10 дни колко кленов сироп използвахте?

# 685
Да попитам някой който е правил програмата за 10 дни колко кленов сироп използвахте?

500ml но пиех най-много 5 дози на ден, даже ми остана малко количество в бутилката Simple Smile

# 686
Благодаря, значи 750 ще ми стигне. А за 10 дни колко килограма свали? Аз съм доста набита и тежа 76кг., въпреки че не ми личат, но искам да сваля до 65. Преди да забременея от хормонално лечение качих и бях 86, та успях да отслабна, но сега ми трябват 10 кг.

# 687
Благодаря, значи 750 ще ми стигне. А за 10 дни колко килограма свали? Аз съм доста набита и тежа 76кг., въпреки че не ми личат, но искам да сваля до 65. Преди да забременея от хормонално лечение качих и бях 86, та успях да отслабна, но сега ми трябват 10 кг.
Не мога да се похваля, че съм свалила кой знае колко, не знам и на какво точно се дължи о-слабият ефект при мен, висока съм 160см. Първият път сиропувах 7 дни и смъкнах 3 кг, върнах си ги след месец т.к ми се наложи да пия противозачатъчни (поне аз така си го обяснявам). Второто ми сиропуване започна преди 14 дни стартирах 47,800 и когато се премерих последният ден бях 43,400. Сега захранвам (4ти ден) и съм 44кг. Надявам се да не си върна старите кг отново. Успех със сиропуването Hug

# 688
Благодаря, ти си по-слаба и затова. Аз като имам повече излишни сигурно ще сваля малко повече

# 689
Благодаря, ти си по-слаба и затова. Аз като имам повече излишни сигурно ще сваля малко повече
здравей.
индивидуално е. аз свалих 8,5 кг. (стартирах 65 кг)и ги задържам вече 4 месеца,но се наблюдавам колко ям.програмата работи!
успех!

Общи условия

Активация на акаунт