Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 341
  • 818
  •   1
Отговори
# 705
Много трудно постижение -за 10 дни 5кг., чудя се дали да се мъча още два три дни или да започвам да се захранвам? Иначе аз започнах от 73кг. ,казаха ми че сега като почна да се захранвам ще смъкна още към 3 килца, ще пиша!
Много гадно обаче е да гледаш другите как дъвчат, а ти само да пиеш, едвам издържам вече!

# 706
Аз благодаря на всички, които отговориха на моето запитване. Искам да кажа, че от днес започнах сиропчето, не е лесно ... да не кажа, че направо е трудно и то много. Да готвя и да сервирам на съпруга, по телевизията да дават само реклами с храна, а по филмите всички да дъвчат ... УЖАС
Ок, опитвам се да не се поддам ... Но отново имам въпрос и се надявам пак така да ми отговорят, които знаят ... В неделя е Димитров ден и сме канени на маса, та проблема е, че ако направя пет дневната програма в неделя ще съм на трети ден захранване ... как да се действа в този случай може ли да се захраня само 2 дни а третия да хапна по малко от блюдата без алкохол ? След това смятам да направя закуска в следващите пет дни с мадалчето и после умерено ядене. Ще съм благодарна, ако ми дадете решение на така създалата се ситуация. Прекрасна вечер и успешна седмица на всички  bouquet

# 707
Аз благодаря на всички, които отговориха на моето запитване. Искам да кажа, че от днес започнах сиропчето, не е лесно ... да не кажа, че направо е трудно и то много. Да готвя и да сервирам на съпруга, по телевизията да дават само реклами с храна, а по филмите всички да дъвчат ... УЖАС
Ок, опитвам се да не се поддам ... Но отново имам въпрос и се надявам пак така да ми отговорят, които знаят ... В неделя е Димитров ден и сме канени на маса, та проблема е, че ако направя пет дневната програма в неделя ще съм на трети ден захранване ... как да се действа в този случай може ли да се захраня само 2 дни а третия да хапна по малко от блюдата без алкохол ? След това смятам да направя закуска в следващите пет дни с мадалчето и после умерено ядене. Ще съм благодарна, ако ми дадете решение на така създалата се ситуация. Прекрасна вечер и успешна седмица на всички  bouquet
здравей.за димитровденския купон мога да посъветвам следното:виж според захранването си какви храни са ти разрешени в третия ден, и яж каквито има такива на купона, като разбира се, и с контролирани количества, за да не прецакаш целия си зор дотогава:) а следващите два дни си довърши захранването по схемата-(колкото дни сироп, толкова захранване )
имай предвид, че захранването е изключително важно и за крайния резултат на свалянето, и за здравето ти. още повече, не е приятно да се прави програмата постоянно и една диета след друга.ако желаеш да повториш, по-добре изчакай препоръчваните 4-5 седмици пауза. в тях хем може да поддържаш сваленото и да дадеш на тялото си да свикне с новото тегло, хем няма да трупаш психологически глад.
поздрави и успех на всички сиропки

# 708
Много трудно постижение -за 10 дни 5кг., чудя се дали да се мъча още два три дни или да започвам да се захранвам? Иначе аз започнах от 73кг. ,казаха ми че сега като почна да се захранвам ще смъкна още към 3 килца, ще пиша!
Много гадно обаче е да гледаш другите как дъвчат, а ти само да пиеш, едвам издържам вече!
неонка, гадно е, но не се отчайвай, вървиш съвсем нормално. наистина при захранването се сваля още.но ако вече ти идва в повече, по-добре се захранвай.гледай все пак да ти е приятно и забавно, иначе става мъка и може би психологическия ефект може да повлияе на физическите резултати.
поздравления  за упоритостта, браво,и успех!

# 709
Благодаря ти огнена диря. Много ми е трудно, направо невъзможно. Била съм на Дюканска диета и изобщо не се затрудних. Но това чудо ми взе акъла, не ходя никъде, защото хората около мен само ядат хахахах По телевизията само готвене и ядене ... ужас.  Рекох си да направя и днешният ден трети, захранването и после да продължа само сутрин на сироп и един път в седмицата за шест седмици. Не ми е зор много да сваля, номера е да не се чувствам подута и да не качвам. Но смятам, че тия кила са защото влизам в предменопаузен период, това аз си го съчиних де, но може и да е вярно що не хахаха Благодаря отново и да естествено на Димитров ден ще се ограничавам то и без това стомахчето се е свило не искам да го разгъвам отново  Joy Прекрасен ден  bouquet

# 710
запалих се по тази диета но понеже не ми трябва драстично сваляне на кг, а по скоро пречистване и стягане се подложих на диетата за 2 дни. Не изпитвах глад, пиех си "коктейла" постоянно и ми се отрази много освежаващо. Не може да се каже, че съм отслабнала много за 2 дни, може би 1-2 кг, но се чувствах много по-добре след това. Препоръчвам я първите дни да е само с напитката, а после ако ви е много тежко да включите и по едно хранене на ден.

# 711
Здравейте момичета!Последно правих програмата 6 дни през Юли и резултата беше -6кг ,но както винаги се изложих с захранването и въпреки всичко задържах 4 от свалените 6кг до сега.От две седмици имам страхотен вълчи апетит и направо се плаша от себе си и реших от днес да съм на лунна диета(само вода и чай) и от утре да продължа на сиропа.Аз си купувам на Гарабитов 500мл и ми стига за 7 дни(даже някой път и ми остава малко)Първите дни пия по 5 дози,но после ми става противен и всеки следващ ден пия по-малко.Лютия пипер съм го изключила,пия по едно чисто кафе сутрин и чай като се сетя,и мин 1,5л вода на ден.Сега мисля да започна с остатъка на Гаработов който имам в хладилника и като свърши да си купя от сиропа от ДМ(някой може ли да ми препоръча кой е най-добре)Стартирам програмата 78кг цел 70кг.Някой започва ли сега да се подкрепяме в това трудно начонание?Успех на всички и много минуси!

# 712
Здравейте момичета!Последно правих програмата 6 дни през Юли и резултата беше -6кг ,но както винаги се изложих с захранването и въпреки всичко задържах 4 от свалените 6кг до сега.От две седмици имам страхотен вълчи апетит и направо се плаша от себе си и реших от днес да съм на лунна диета(само вода и чай) и от утре да продължа на сиропа.Аз си купувам на Гарабитов 500мл и ми стига за 7 дни(даже някой път и ми остава малко)Първите дни пия по 5 дози,но после ми става противен и всеки следващ ден пия по-малко.Лютия пипер съм го изключила,пия по едно чисто кафе сутрин и чай като се сетя,и мин 1,5л вода на ден.Сега мисля да започна с остатъка на Гаработов който имам в хладилника и като свърши да си купя от сиропа от ДМ(някой може ли да ми препоръча кой е най-добре)Стартирам програмата 78кг цел 70кг.Някой започва ли сега да се подкрепяме в това трудно начонание?Успех на всички и много минуси!

Аз си взех сиропа от Кауфланд, 250мл мисля че е за 12лв. Вместо лют пипер слагам джинджифил и е поносимо.

# 713
Здравейте момичета.Чета ви от няколко дни.Не живея в България ,но сиропа си го намерих много бързо от един магазин за здравословно хранене.Цената му е нормална 1литър 32 Eвро.И моята история е като на повечето от вас допуснали по някака причина напълняване.Аз съм  още малко на 52 години.През целия си живот съм поддържала едни и същи килограми 47 до 50.Висока съм 160.Преди 2 години ме оперираха ,залежах се тъпчих като на воина спрях спорта и резултата е на лице от 47 стaнах 67.Ужасно се чувствам и реших,започвам сиропувнето с вас.Избрах Мдал бал, защото аз съм от хората които не могат да се мотивират и мобилизират с бавни резултати.Ще стартирам на 2.11 защото на 27.10 синът ми има рожден ден а аз на 1.11.До тогава ще ви чета.Пожелавам ви силна воля и успех.

# 714
здравейте момичета!
и аз я почвам за втори път програмата, днес ми е втори ден., -,0900.поддържах сваленото близо шест месеца, но напоследък за кратко загубих три кила от свалените осем, и значи е време за нова програма,
златуши, ти почна ли, да караме заедно?
обаче си пия три в едно, защото сега сиропирам за отслабване, не за детокс,а преди бях спряла кафето..забелязах, че  дотук изобщо не ме боля главата, а предния път ме сцепи.от което правя извода, че ние дамите, сме пристрастени към кофеина, и липсата му е причината за главоболието, той е доста пристрастяващ.
определено е по-лесно втория път, да знаете, момичета.и гладът се понася по-лесно.някак човек вече е свикнал и не е такъв стрес, нито навик.
успех на всички!

# 715
Огнена диря,ще се радвам да сме заедно и да се подкрепяме(ти колко кг стартираш програмата този път?).Аз искарах лунната диета в петък и резултата е - 2 кг ,но после събота и неделя (бяхме на рожден ден и после на имен ден)  си възвърнах едния килограм.Днес обядвах но смятам да заместя вечерята със сироп и от утре само на сиропче.Надявам се да изкарам поне 7 дни!Утре ще се отчета колко стартирам.Относно кафето както казах и аз пия по едно сутрин и се чувствам по-добре,аз също правя програмата за отслабване,не за пречистване и кафето не ми пречи на минусите:)
Много минуси на всички започнали!

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 15:19 от Zlatushi

# 716
Zlatushi, ако искаш откривай утре официално:)  аз почнах вчера,стартирах 59,700. днес съм 58,900.
ръст 166 см.предходния курс започнах 65 кг, приключих 57 кг.
сега не знам колко дена ще направя, колкото ми дойде по нерва,но мисля да гоня оптималното си тегло от 55 кг от моминския ми период:))
аиде, златушке,почвай  с мене:)))други ще се включат ли?
успех на всички сиропуваащи!
на всички, които се колебаят, диетата е хард, ударна, и зор е, но е с добри и бързи резултати.какво да искаме повече:))

# 717
  • Варна
И аз май се ослушвам,че днес не можах да си вляза в дънките (защо ги правят толкова тесни  Laughing).ММ се мъчи да ме успокои,че сигурно съм задържала течности   action032 ха-ха
Май-май да взема да се мятам направо,че няма да стане тая.Една тридневка ли да взема да направя..
ognena_dirq ти около колко дена си се ореантирала?
На мен 7 дена+7 захранване (което пак си е як глад) са ми направо ужасТ  Crossing Arms Предният път правих 5 дена сироп,1 ден фреш и после плавно захранване за около 5 дена.Ами бая се поизмъчих,направо си беше нереално някак  Crazy

# 718
gali-presi  , по схема мисля да направя 7 дни+ межд ориз+ 7 захранване .
предния път правих 9 дни + межд. ориз+10 дни захранване., и месото не го включих до края.- резултат  минус 8,5 кг.
но предния път наистина и на мен отначало ми се видя мнооого зор,макар че след петия ден вече си бях ок. имах и пъпки,метален вкус, обложване на езика, прилошаване и зверско главоболие.
този път ми е съвсем нормално. но не отказах  кафето, както казах по-горе..нямам никакви гадни сипттоми досега,слава богу.
така че, гали,преси, ела в отбора.много по-различно  е от първия път,наистина.гладът даже не го усещам, като между другото е, само се скарах на моите мъже, че решили да си правят палачинки! да съм излезела-ами викам миризмата из нас?сърце нямате ли а?Simple Smile))
по-различно от преди ми е и че този път много се наливам, вчера изпих сигурно 12 коктейла.
както го харча сиропа, и до петия ден няма да ми стигне:)
аз пия само мадал бал,имам и ДМски,но тои ме държи гладна, ползвам го за поддръжка и захранване само.
аиде, гали преси, и златуши, чакам ви.
ден трети 57,900
лек и безкалориен ден, и много минусчета!

# 719
След тази покана направо влизам в редиците на сиропуващите:)Днес кантара показа 76.400кг (в резултат на лунната и вечерята снощи със сиропче)Имам от Мадал Бал само за днес и утре смятам да купя една половинка(няма да взимам от ДМ защото вече от няколко момичета чух че незасища толкова пък и съм му свикнала)За сега нямам главоболие,но все пак съм изпила само 2 коктейла и кафенцето.Утре ще се отчета какво показва кантара.Огнена Диря,как успя да изпиеш 12 коктейла,аз едвам едвам изпивам 4-5 на ден,но и сиропа ми е доста сладък и след това пия много вода и корема ми е пълен.

Общи условия

Активация на акаунт