Кога предпочитате да се къпете?

• 46 679
  • 830
  •   1
Отговори
# 765
Ще ме уморите с последните страници  Joy
Не знаех и аз какво е сух шампоан, но ще взема да си набавя един  af #Silly

# 766
Прочетох темата за сухия шампоан и сега седя и се чудя...
Във век на свободен и евтин достъп до вода и сапун(шампоан) да си пудриш косата като в 16ти век ми се струва направо егати идиотщината!  Crazy

Мнения от темата: "На третия ден ми се омазнява косата, но със сухия шампоан издържа още ден, два"  Sick Sick Sick
Представям си как се наслояват телесни миризми, миризми на манджи, миризми на цигари, миризми от автомобили и всякакви други и не просто се наслояват на косата, но и се "запечатват" от разни ми ти там пудри по главата!

И после в темата ще се говори за хигиена! Как пък не! Изкарайте 5 дни с немита коса + запечатайте миризмите с пудри и после се чудете от къде, аджеба, смърди в градския транспорт!  Mr. Green

# 767
Един път съм го пробвала и косата ми наистина стана като тия перуки - приличаше на намазана с мазилка.

# 768
Малко хора ползват сух шампоан наистина преди всяко миене, както тези в темата.  Peace Аз го ползвам 2-3 пъти в годината, при наистина много спешни случаи.

# 769
Дано да си права!
Разбирам човек да е на палатка и да си вземе подобен сух шампоан... но да го използва за да отложи къпането с ден, два.... мн яко  hahaha

# 770
Има коси, които не се омазняват. Щастливите собственички може да си ги носят и по месец.

# 771
За сух шампоан съм чувала само, при това от форума. На мен ми звучи като течен прах, т.е. абсурдно.

# 772
Малко хора ползват сух шампоан наистина преди всяко миене, както тези в темата.  Peace Аз го ползвам 2-3 пъти в годината, при наистина много спешни случаи.
И аз така го разбирам. Примерно ако изникне нещо мега спешно, а преди това си мислел, че ще си стоиш вкъщи.
Да се клепаш с него всяка седмица, най-много да ти опада косата. Кой знае каква химия има вътре.

# 773
Е може  на всеки час. Миене на ръце през 15мин. с вряла вода и после дезинфектант. Grinning

# 774
Ясно е,че сухият шампоан е за спешни случаи-нещо ти се налага и нямаш време да си измиеш косата.
Къпане на всеки час,смяна на дрехи на 2 часа-точно така Laughing
Трещерица,жените,чиито коси не се омазняват въобще,имат проблем,не са за завиждане.

# 775
 Та какъв е проблема на тези с нормална коса!?

# 776
Нормалната коса също се омазнява!Производството на себум е нормално и нужно.Мазна коса е,ако ти се омазни на следващия ден.Нормална е,ако са речем,си я измиеш в понеделник сутринта и в сряда-четвъртък вече е започнала да се омазнява.Говорим за корените.

# 777
Моята коса след раждането стана ужасна.  Измивах я сутринта и до вечерта на нищо не приличаше. Една фризьорка ми каза, че миенето всеки ден още повече влошава нещата, но пък и със сплескана коса да ходиш не е работа. Откакто започнах да й правя маски с различни масла и натурална къна, се нормализираха нещата.

# 778
Абе омазнява или не , косата се мърси .
Прах , миризми , какво ли не .
Супертъпо е това със сухия шампоан .
Не бих използвала никога .
Не разбирам каква е идеята вместо да се измиеш и да имаш усещане за чистота , да се ръсиш с някаква пудра ? Rolling Eyes

# 779

Не разбирам каква е идеята вместо да се измиеш и да имаш усещане за чистота , да се ръсиш с някаква пудра ? Rolling Eyes
Идеята е, че може да трябва спешно да излезеш, таман си мислела да влизаш в банята, а имаш 2 часа процедури по миене, маски и сушене на косата.

Общи условия

Активация на акаунт