За кучетата и хората

• 66 917
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 1 980
Аз пък като кучкарка имам наблюдения върху останалите всеки ден и абсолютно всеки,който аз познавам си спазва всичко.Излизаме с един куп документи на кучето,всеки си носи пликчета и събираме изпражненията на любимците си,дори и да се е изходило на тревна площ,това няма значение,винаги ги връзваме,когато ги разхождаме на място където има хора,а често и в гората минават хора,тогава пак ги връзваме.Моето куче още е малко и безобидно,то е бебе,но това само аз си го знам,има хора ,които се страхуват,за това го връзвам.На мен пък не ми е приятно примерно когато си разхождам кучето,при това вързано,някой случаен минувач да му се нахвърли на врата,да го милва ,да му се радва и да го лигави,а такива има много.Какво щв кажете за това? Явно не сме само ние неприятните.
celevra, не им се връзвай   Peace . Видяха, че темата им е позамряла и почнаха с провокациите. Остави ги, чудят се какво да си изсмучат от пръстите.
Точно същото щях да напиша и аз. Не ми се четат още сто страници кой какво лайно настъпил и как се е разболял от тения и какви неприятни усещания имал при разминаване с куче. Както и какви невъзпитани идиоти са кучкарите. Остави ги да си се самонавиват  - надявам се бързо да им омръзне.

# 1 981
  • София
милитана, можеш да се отпишеш от темата. Успех!
celevra , къде е това място , където всички си чистят след кучетата? Искам да живея там! Кажи , моля те!

# 1 982
милитана, можеш да се отпишеш от темата. Успех!

Мога разбира се, но мога и да не се отпиша. Това ще реша АЗ. Благодаря много за разяснението.

# 1 983
  • София
Разбира се, че ти ще решиш, кой друг да мисли за твоето спокойствие и комфорт. Ама и във форума сте сопнати  ooooh!

# 1 984
  • при късмета
Сутринта пратих поредната проверка на тези с немската овчарка в обект за продажба на храни и вечно пусната отпред. От инспектората ми обясниха, че биха приели снимка за доказателство. Не съм първата която сигнализира за тия собственици, жената каза, че са много агресивни и винаги отричат, че я пускат в обекта или от каишката. Чакам да ми се обадят за кога е проверката и ще отида на място с тях, да покажа снимките на полицая и да подпиша протокола като свидетел. Снимката няма да е доказателство, ако решат да обжалват акта в съда, но дори да ме викнат официално като свидетел, ще се приемеат само показанията. Като ги викам през седмица, ще им дойде акъла в главата на изрядните собственици.

# 1 985
Разбира се, че ти ще решиш, кой друг да мисли за твоето спокойствие и комфорт. Ама и във форума сте сопнати  ooooh!
Приятен ден и на теб. И аз те харесвам  Simple Smile

# 1 986
 Ами аз не съм го написала,за да се заяждам или това да породи караници,но не съобразих,че това все пак е форумът на Бг-змиите  Grinning  Жаве,радвам се ,че съм ти оправила деня щом е бил развален.Защо ли си мисля,че всеки ден ви е такъв на вас заядливките  newsm78 Geraldine,в Пловдив сме,добре си ни дошла,можеш да ми се обадиш като дойдеш да живееш тук да те заведа да видиш нагледно.И си научете децата ,вие ,кучемразките,да не се хвърлят на вратовете на нашите кучета,защото мама и тати не им купуват тяхно собствено.Тук е времето да вмъкна една скорошна случка.Вървим си ние с моята прекрасна Дая и Христо в количката,хубаво временце,приятна разходка,разминаваме се с малко дете на около 4-5 годинки ,което държи пръчка в ръката и не далеч от него майка му.Детето видимо заинтригувано от кучето го гледа с едни голееми очи и аха да тръгне да го гали майка му подвиква "Мите,удари го с пръчката ,мамо "  Shocked Направо останах без думи,нищо не можах да кажа,просто подминах.Ами утре-другиден това лапе наистина ще послуша майка си и ако не случи на куче,ще бъде захапано естествено и после пак кучкарите сме виновни.Искам дебело да подчертая,че моето куче си беше на повод и тази овца много добре виждаше,че не е някой помиар шляещ се из гората.

# 1 987
 Tired

Ех, Пънки, Пънки! До хора е, мила.....

# 1 988
  • при късмета
Мдааа, celevra направо доказа, че обидите и квалификациите започват от "кучемразците"  Laughing

# 1 989
  • София
Много е хубаво когато някой, който никога не е възпитавал дете  ти казва как да си възпитаваш своето.

Мисля, че на Брезичка бях писала , че ще снимам кучешкото ограждение до парк Овча купел, снимката е лоша, но предполагам става ясно за какво иде реч.
http://prikachi.com/images.php?images/877/7100877V.jpg

# 1 990
Мдааа, celevra направо доказа, че обидите и квалификациите започват от "кучемразците"  Laughing
Не, доказва единствено, че както вие имате неприятни преживявания от невъзпитани индивиди, така и собствениците на кучета имат подобни от пак толкова невъзпитани индивиди. Разликата в случая е, че едните притежават кучета, другите ги мразят. Но са еднакво несъобразителни и неприятни.

# 1 991
  • София
не, разликата е, че ри кучкарите са болшинство.

# 1 992
не, разликата е, че ри кучкарите са болшинство.
Това лично твое заключение ли е, или имаш някакви доказателства? Статистика може би?

# 1 993
  • София
Това е мое заключение, обобщение, общо впечатление и там както искаш го наречи. Когато са с животните си кучкарите са крайно несъобразителни. Също мисля, че 99% от тях са за глоба , ако имаше кой да ги глобява, разбира се.

# 1 994
Това е мое заключение, обобщение, общо впечатление и там както искаш го наречи. Когато са с животните си кучкарите са крайно несъобразителни. Също мисля, че 99% от тях са за глоба , ако имаше кой да ги глобява, разбира се.
Сигурно тези дето трябва, ама не ги глобяват също имат кучета и са от "лошите"  Simple Smile Всъщност има ли някакъв проблем  във външния свят, дето кучкарите да не са виновни за него? За глобалното затопляне може би? Или? Аз също имам някои впечатления, но подозирам че няма да ти харесат и ще ги запазя за себе си, за да не предизвиквам безмислени тиради от радетелите за свят без кучета.

Общи условия

Активация на акаунт