. Видяха, че темата им е позамряла и почнаха с провокациите. Остави ги, чудят се какво да си изсмучат от пръстите.
. Видяха, че темата им е позамряла и почнаха с провокациите. Остави ги, чудят се какво да си изсмучат от пръстите.
Жаве,радвам се ,че съм ти оправила деня щом е бил развален.Защо ли си мисля,че всеки ден ви е такъв на вас заядливките
Geraldine,в Пловдив сме,добре си ни дошла,можеш да ми се обадиш като дойдеш да живееш тук да те заведа да видиш нагледно.И си научете децата ,вие ,кучемразките,да не се хвърлят на вратовете на нашите кучета,защото мама и тати не им купуват тяхно собствено.Тук е времето да вмъкна една скорошна случка.Вървим си ние с моята прекрасна Дая и Христо в количката,хубаво временце,приятна разходка,разминаваме се с малко дете на около 4-5 годинки ,което държи пръчка в ръката и не далеч от него майка му.Детето видимо заинтригувано от кучето го гледа с едни голееми очи и аха да тръгне да го гали майка му подвиква "Мите,удари го с пръчката ,мамо "
Всъщност има ли някакъв проблем във външния свят, дето кучкарите да не са виновни за него? За глобалното затопляне може би? Или? Аз също имам някои впечатления, но подозирам че няма да ти харесат и ще ги запазя за себе си, за да не предизвиквам безмислени тиради от радетелите за свят без кучета. Препоръчани теми