МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 532
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 950
  • в 1001-та нощ
Евелин,ако ти си на аватара непременно се кандидатирай за следващия конкурс!

Само да има нов конкурс....и съм там,е, с малко по-различна физиономия от аватара амаааа Joy

Супер, е това е приказка   bouquet

Сега да се избистрят правилата, кой ще го организира, кога .... и бъдещите участнички да се подготвят - снимки, стратегии, настроение и т.н.  Blush Heart Eyes

# 1 951
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не съм ССФ. Нито един критерий не покривам Mr. Green.

# 1 952
  • London
Еми да го организира някой от фарфарите, които ми надуваха главата през целия конкурс.  Wink

# 1 953
  • София
Аз съм 50% ССФ. Срааам! Срам и позор  Cry

# 1 954
  • в 1001-та нощ
Еми да го организира някой от фарфарите, които ми надуваха главата през целия конкурс.  Wink

Скица  Hug да направим конкурс за организатор - всеки кандидат - да си изложи платформата и да гласуваме  Blush Mr. Green

# 1 955
  • London
Еми успех, аз такива потребности нямам. Peace

# 1 956
  • Варна
Боже, УЖАС! Аз съм ССФ Shocked

# 1 957
  • Варна
Някой да пуска тема как да догонваме Богиня!  Twisted Evil
Аз още много хляб трябва да изям за да кажа гордо:аз съм ССФ. Sad

Туй с хляба е грешка на езика-ще минавам на диета, защото имам едни излишни 500гр. Laughing

# 1 958
Покриването на всички тези критерии ми изглежда повече като на перфектната, а не средностатистическа...необходима е актуализация съгласно еволюирането на Ф през годините Laughing hahaha

# 1 959

Не си Wink Нали нямаш деца, т.е. не покриваш точка(едикояси,че не помня) Едва 99% си,остава ти 1% до съвършенството да бъдеш ССФ.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 10:57 от sparkling eyes

# 1 960
Прай бързо децата, по възможност близнаци да покриеш по-бързо несъвършенството си Joy

# 1 961
  • София
Не се подценявайте и не оставяйте Богинята да се вихри сама в подвърхието, госпожи с потенциал има много. Точките могат да се допълнят много сериозно, не снижавайте критериите!

# 1 962
  • В Космоса
Покриването на всички тези критерии ми изглежда повече като на перфектната, а не средностатистическа...необходима е актуализация съгласно еволюирането на Ф през годините Laughing hahaha

Работата е там, че повечето подвизаващи се тук съфорумки сме съвършени, та затова средно статистически онагледено критериите се покриват и Средно Статистическата Форумка е своего рода перфектната жена.

А за Богиня абревиатурата се чете Съвършено Създание Форумско, тя е въобще в друго измерение затова няма общо изискване с критериите на простосмъртните потребителки.

# 1 963

Работата е там, че повечето подвизаващи се тук съфорумки сме съвършени, та затова средно статистически онагледено критериите се покриват и Средно Статистическата Форумка е своего рода перфектната жена.

А за Богиня абревиатурата се чете Съвършено Създание Форумско, тя е въобще в друго измерение затова няма общо изискване с критериите на простосмъртните потребителки.

Аз съм от другите ,от по-малкото. Далеч съм и от средно-статистическото и два пъти по-далеч от съвършенството. Какво да се прави - живот!  Признавам си дори не мога да готвя (или по-скоро нямам желание и любов към готвенето),а това май е голям критерии,че заема цели 2 точки.
 Така сигурно се хвърлям сама в устата на вълка, ама да си кажа Mr. Green Може да ме посочите с пръст и нахокате - няма да се сърдя или обидя.Стига вие да не ме обиждате Naughty
А за съвършенството на една богиня пък - дори не мога да мечтая Crazy

# 1 964
  • В Космоса

Аз съм от другите ,от по-малкото.

А, това е другото качество на ССФ, на всичкото отгоре скромна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт