СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 51 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Да - от 14.00 часа, но в неделя /15.12.2013/.

# 91
Инфо за Пловдив - последно, олимпиада по математика - тази събота от 9 часа, но добре е децата да са на линия в 8,30. За седмокласниците си е направо... задължителна. Изцяло по формата на НВО.
 В 14,00 след обед - олимпиада по физика. В неделя са преместили Коледното - който ще ходи, неделя, 15,12 от 10 часа . Олимпиадата по български - на 20,12,2013 , за точен час да питат в училището, вероятно е 9,00 сутринта.

# 92
Ако някое от децата е ходило на Салабашев в НПМГ- резултатите вече са качени!

# 93
Каква олимпиада ще се провежда сега в събота в София?
Мисля че в събота след училище е олимпиадата по физика, но активните дами по горе виждам че са дали информацията вече Simple Smile

Ох, дъщеря ми колкото и да се готви за контролни и класни все ще допусне някоя грешка, а учителката им е много взискателна и при 2 грешки от 26 въпроса направо се разделяш с 6-цата и отиваш на 5

# 94
Ако някое от децата е ходило на Салабашев в НПМГ- резултатите вече са качени!
Инфо за Пловдив - последно, олимпиада по математика - тази събота от 9 часа, но добре е децата да са на линия в 8,30. За седмокласниците си е направо... задължителна. Изцяло по формата на НВО.
 В 14,00 след обед - олимпиада по физика. В неделя са преместили Коледното - който ще ходи, неделя, 15,12 от 10 часа . Олимпиадата по български - на 20,12,2013 , за точен час да питат в училището, вероятно е 9,00 сутринта.

На дъщеря ми са казали , че олимпиадата по БЕЛ може да е от 14.00ч.  newsm78 за информация -записала се е на всичко , което предстои по твоя списък  Crazy

# 95
  • Пловдив
Не съм писала отдавна, но се опитвам да ви чета. Много ви завиждам и се възхищавам на ентусиазма, с който се движите в час и с математиката и с бел. Аз не успявам. х
Ицко ходи на всички състезания по мат и на Иван Рилски. Записах го и на Коледното.
Не съм доволна от резултатите на мат. състезания - 56 т. СМТ и 36 т - Салабашев.
На Иван Рилски също не очаквам висок резултат, тъй като не бяха взели част от материала.
Мързелът ни продължава да е огромен, много ми хареса духовната практика с наместването на чакрите.  Joy
От известно време Христо е с болки и в двете колене. Оказа се някакво възпалене, съпроводено с болки от интензивен растеж. Ходихме на физиотерапия. Но болките си останаха. Като дядо се движи.
Чакам с нетърпение коледната Ваканция да приложа малко от моето образование. Mr. Green

# 96
Аз също се възхищавам на ентусиазма най- вече на дечицата да учат. Моето дете не е ходило в живота си на състезания /изключвам спортните/. Тамън го навих да отиде на състезанието по БЕЛ и учителката казала, че нямало смисъл, защото не било като матурите.
В петък има класно по математика, но май аз съм по притеснена от него.
В момента учим "Опълченците на Шипка" - досега не осъзавах колко е дълго. Няма научаване това чудо.  Sad
Това за чакрите ми хареса. Започвам да го практикувам от днес.

# 97
Моля помогнете с примерни тестове за олимпиадата по история - общински кръг.

Присъединявам се и аз неделя е ..ама къде ?

# 98
  • Варна
Здравейте момичета! Обръщам се с молба към вас, ако имате желание да подкрепите нашето училище. Надявам се, че има желаещи да дойдат при нас тази година. Успех на всички на 21 и 23 май!
http://www.peticiq.com/za_ostavane_na_mg_v_nastoiashtata_i_sgrada

# 99
иланг - иланг и Акулска стръв, къде го видяхте този ентусиазъм  newsm78 е има единици деца които го притежават, но моето впечатление е че повечето гледат да се скатаят и добре че е строгостта и упоритостта на майките им, че да ги тика и намества чакрите  bowuu.

# 100
  • някъде ... тук ...
то май ентусиазма е повече у майките (и себе си вкл. в това число)  Laughing

аз, освен да се "похваля" с 2 по музика....

# 101
  • дядовата ръкавичка
иланг - иланг и Акулска стръв, къде го видяхте този ентусиазъм  newsm78 е има единици деца които го притежават, но моето впечатление е че повечето гледат да се скатаят и добре че е строгостта и упоритостта на майките им, че да ги тика и намества чакрите  bowuu.

Laughing
И моите наблюдения са такива.
От нашия клас почти 100% ще ходят на олимпиадите по БЕЛ и математика - "Да, ама защото родителите им ги карат" - според сина.

Ицко ходи на всички състезания по мат и на Иван Рилски. Записах го и на Коледното.
Не съм доволна от резултатите на мат. състезания - 56 т. СМТ и 36 т - Салабашев.

Много си взискателна. Ако моето изкара такива резултати ще съм страшно доволна, особено след като видях задачите на Салабашев.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 09:19 от Айяла

# 102
  • Варна
Тук има един Общински кръг по История от Пазарджик
http://www.regalia6.com/olimpiads/olimpiads_files/history.html

Още една пак от Пазарджик
http://sedmoklasnici.files.wordpress.com/2011/06/7ist2011.pdf

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 09:23 от Деска

# 103

Много си взискателна. Ако моето изкара такива резултати ще съм страшно доволна, особено след като видях задачите на Салабашев.
Точно. Моя е изкарал 33 т и аз съм много доволна:-) това му е най-високия резултат от салабашев досега:-) пък и като гледах масовите резултати са около средата..

# 104
  • дядовата ръкавичка
Браво на момчето, Johnny!

Общи условия

Активация на акаунт