Azzy, така и аз мисля, но има домове, в които се готви - по 2 пъти на ден + закуска. И обядът и вечерята е супа, второ и десерт. Тогава си е доста готвене, не е като да сложиш 3 бутчета в тавата и да ги метнеш в печката

О, разбира се.
Имам приятелка, писах малко по-рано за нея, с три деца и всичките харесват нещо различно като храна и никога не може да ги нахраниш с едно и също. А и мъжът и начело. И като се започне едно готвене за всеки по отделно, пък единият не ядял ориз, пък другият не ядял леща и все в този дух. Ако попаднеш в тях след работа - в кухнята включени всички котлони едновременно, плюс фурната, плюс скарата. С чистенето същата работа. Единият нямал време да си подреди стаята, защото бил имал класно, другият не можел, защото имал контролно, третият имал много натоварен делови ден и на всичкото отгоре и на работа ходи.
Иначе ако гледаш отстрани- хубава жена, прекрасен дом /нейните жилища печелят няколко пъти подред архитектурни и интериорни награди тип- къща на годината/, чисто нова кола, изобщо сбъдната мечта.