Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Някой може ли да ми каже, откъде в София да купя книжките за Дръндьото на английски език.

Благодаря предварително!

Има ги и в книжарницата на първи етаж в Литекс тауърс - там също май е Буктрейдинг или Букпойнт.

# 76
Светле, то не е оформено съвсем като щанд, аз видях маса, 2 стола и голям плакат (както писах нямаше никой), но точно до едните ескалатори се намира, така можеш лесно да обясниш! Само че има два, но като пробват и двата, все ще стигнат до него, ако не се лъжа на 2-рия етаж. Но нямам представа дали там е на по-ниска цена от тази в сайта. Нека и друг, който е ходил и купил да сподели (говорим за Голямото приключение на малкото таласъмче).

estelliana, честити книжки! И аз се пибрах и с такава торбичка, но въобще не бях обърнала внимание какво пише. Simple Smile

!Yellow, и аз гарантирам за Booktrading, че ги имат със сигурност, купувала съм от тях за подарък, по-конкретно от мола на бул. България.

# 77
Аз ще ходя чак утре пък. Гледайте да не изкупите всичките книги.
Сиси, списъкът е чудесен, аз си направих още вчера отделен списък с всичко коледно.

# 78
Харесах и още една нова зимна книжка за мен, но ня взех на момента, на изд. Дамян Яков - Приказка за малък Мечо или кога Зайо спи зимен сън - http://www.book.store.bg/p38571/prikazka-za-malyk-mecho-ili-koga … iktor-paunov.html

Гале, май ще ти поръчам да ми вземеш таласъмчето.. Wink Ще ти се обадя, ако имаш възможност. Hug

# 79
  • Sofia
Честити придобвки, момичета! Simple Smile

Сиси, тази съм я набелязала от доста отдавна, но ей на, все не и' е излязъл късмета.  Wink

# 80
  • у дома
Светле, то не е оформено съвсем като щанд, аз видях маса, 2 стола и голям плакат (както писах нямаше никой), но точно до едните ескалатори се намира, така можеш лесно да обясниш! Само че има два, но като пробват и двата, все ще стигнат до него, ако не се лъжа на 2-рия етаж. Но нямам представа дали там е на по-ниска цена от тази в сайта. Нека и друг, който е ходил и купил да сподели (говорим за Голямото приключение на малкото таласъмче).

Аз питам за Клуб 2 %  Embarassed къде е...

# 81
Много се извинявам за закъснението днес, получило се е много кофти.
Сиси, ще се реванширам ако все пак се засечем.  bouquet

Щандът се намира на втория етаж до един от ескалаторите, но няма как да се обясни, да.

Цената е една и съща онлайн и на панаира. Много ми се искаше на панаира да предложим допълнителна отстъпка, но таксите за участите и другите разходи са просто убийствени. В интерес на истината най-вероятно ще бъде на загуба това участие, ама здраве да е - книжката ще достигне до още някое малко таласъмче. Simple Smile

# 82
  • Sofia
Г-н Райков, утре аз ще ви издирвам, дано ви намеря. Simple Smile

А днес получих (от stor.bg - отново съм много доволна от тях, добре че си оправиха "следенето на поръчките") тези трите книжки за подаръка в ПГ-то на Андреа (който, за да е съвсем точно изпълнен, ще съдържа и един плюшко на Беатрикс Потър):

# 83
Ако някой има впечатления от тази
Скрит текст:
 - http://hermesbooks.com/knigi/detska-literatura/chetiva-za-deca-i … e-vremena-cd.html да сподели,че съм я харесала и куп други де,добре че не сме в София,защото сигурно ще се разоря на панаира...
Светле, за деца, които обичат музиката е страхотна. Авторът е измислил някава история с коте, което минава през сезоните. На диска, музиката бива прекъсвана с обяснения за изразните средства...пияните селяни през есента, спокойствието на есенната гора - пуснаха ни част от диска да чуем - с две-три ръце ЗА. Цената от твоя линк е колкото е на панаира. И другите две от серията са страхотни, ама и без това влязох в преразход и нищо не взех Crazy Колежката взе за племеницата си Лебедово езеро.

Олеле, защо виждам тези неща чак след като се върнах  Confused Cry
Това изглежда супер яко, дъщеря ми много би му се израдвала.
Как забелязвате такива ценни находки? Аз ставам на разногледа и почти нищо случайно видяно не мога да харесам, ако не съм го набелязала предварително.

Ето ги моите придобивки:

# 84
В интерес на истината най-вероятно ще бъде на загуба това участие, ама здраве да е - книжката ще достигне до още някое малко таласъмче. Simple Smile
Все пак предстоят събота и неделя, които са най-силните дни. Повечето хора не могат да отидат през седмицата и основният пазар започва от утре. За съжаление съботата е работна, но въпреки това ще има повече хора, отколкото днес, вчера или в някой от предишните дни,
Дано да продадете много книжки!

# 85
В интерес на истината най-вероятно ще бъде на загуба това участие, ама здраве да е - книжката ще достигне до още някое малко таласъмче. Simple Smile

И аз го пожелавам и съм сигурна, че ще има много купувачи. Днес получих моята книжка, много и се зарадвах, спомних си как в по-малките ми години се радвах на всяка книжка. На големите таласъми Grinning вкъщи им хареса, ще видим малкото таласъмче как ще реагира, но на него Дядо Коледа ще му подарява книжката. Grinning
Благодаря за хубавия коледен подарък и за експедитивността!  bouquet

# 86
Все пак предстоят събота и неделя, които са най-силните дни. Повечето хора не могат да отидат през седмицата и основният пазар започва от утре. За съжаление съботата е работна, но въпреки това ще има повече хора, отколкото днес, вчера или в някой от предишните дни,
Да доста хора утре ще са в отпуск и ще могат да стигнат до панаира. Явно и аз ще търся таласъмчета.

Аз съм таласъмче, таласъмче, таласъмче.
Аз съм таласъмчо, таласъмчо, таласъмо.
А третият коплет е съвсем, ама съвсем различен  Joy.

# 87
  • Sofia
Сиси, да не съжаляваш, Грифин май не са на панаира  Thinking... поне не ги видях в списъка - http://www.abk.bg/articles/view/271
Аз тъкмо седнах да запиша книги, издателства, щандове... да се подкова за утре.  Laughing

Таласъмчетата и аз ги мисля за под елхата, както и някои други, затова ще ходя без детето, а то толкова иска да дойде, пък и на мен страшно ми се иска да е с мен, но... казва ми, че нямало да гледа какво купувам...  Sad 

# 88
А довършвайки списъка, попаднах на няколко коледни книжки на изд. Дамян Яков, моля впечатления и за тях:

[/quote]
Ние имаме тази, но дъщеря ми не я хареса и дори не сме я дочели. Текстовете са дълги, без много картинки. Има известни песни, приказки, коледни обичаи, рецепти. Предполагам за над 7-8г ще е по-интересна.

Аз пък купих днес от панаира освен всичко останало и две книжки за Петсън и Финдъс, но се оказа, че едната я имаме. Чудя се утре, ако отида, дали биха ми я сменили за друга.

Търсих Ваканция в Средните векове на Точица, но не можах да ги открия. Някой купил ли я е от панаира?

# 89
И аз не можах да я намеря, но аз по принцип съм много неориентирана и постоянно не знаех на кой етаж съм и в коя посока вървя. Не видях никъде издателство Точица. Приблизително на каква цена е книгата?
Много ми се искаше да взема Вълшебната флейта, но цената ме отказа  Confused

Общи условия

Активация на акаунт