Празници по италиански, тема 142

• 32 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Фей, мяма мързи ме, пускай тук, всички ни заинтригува с тия чисто зелени очи. Те и моите са зелени, но баш пък чисто не бих ги дефинирала, според мен нещо лееееличко им кафенее към зеницата, поне така ми се струва.
На големия очите са сини, кожата му е бяла и е светло кестеняв, с ужасно гъста коса, и от сега всички момиченца се зазяпват по него  Joy, направо го виждам като някой Казанова, само че той си е едно pesce in brodo, много е ingenuo милия.

# 46
Като сте заговорили за хубостта на чедата, аз пък да споделя нещо друго, което много силно впечатление ми прави. Обиколихме страни и континенти, Матео все по един и същи типаж момичета си пада, руси, леко доминантни. Вече три или четири такива фиданцате бележи историята.

Барбич, готина статия. Но аз подобна изложба не бих могла да я схвана напълно без подобна статия, а най-добре и по-подробни познания за естетическите и философски течения на века. Сякаш има повече мисъл, отколкото чисто внушение в тези творби.

# 47
Кой се съмнява в хубостта на моята Комшийка ? Shocked Laughing
Зелено око, естесв.червена коса .... Peace- е,редкост си е тя- не остава незабелязана ... Hug

Лени ,много хубав фенер. Peace
В Тайлант по НГ ли се пускат само ? В кит .магазини защо тогава са посветени на любовта ? newsm78
колко струва ?

Ами аз казах .. да, по Китайската нова година ги пускат.
Тук струват мисля 1.90 в китайските магазини.

а са за св. Валентин предполагам защото са поевропейчени за наш вкус и поводи фенери. Иначе са без надписи, но аз без надписи досега не съм виждала.
 Всъщност можеш да си напишеш желания сам с един фулмастер и да го пуснеш:) което ще направим на НГ:)

# 48
Тука тея дето гледах бяха 8 лева.

# 49
Тралала, според мен тези ориентации на децата датират от доста малки. Не казвам, че е дума божия естествено, но като се замисля мога да приведа някои примери:) брат ми напр. цял живот е клонил към един типаж гаджета, според мен повлиян от първата си любов в началното училище. Колкото гаджета е сменил все имат горе долу еднакви х-ки ( без 1-2, които бяха страшен дизастър). Като се огледам и сред приятели от детството  също. При момичетата май е по-различно. Сякаш не им влияят някакви си момченца от ДГ, а бащите, принцовете от приказките, после литературни герои и тн., които създават нагласата. Тя е подсъзнателна сигурно, но това което се азва, че момичетата се женят за бащите си не го намирам съвсем невярно.

# 50
Или за мъже пълни противоположности на бащите им  Laughing
Иначе съм съгласна.

# 51
http://apps.sho.com/masters-of-sex/quiz/

я тук едно тестче от друг характер  Simple Smile

# 52
Барбич, готина статия. Но аз подобна изложба не бих могла да я схвана напълно без подобна статия, а най-добре и по-подробни познания за естетическите и философски течения на века. Сякаш има повече мисъл, отколкото чисто внушение в тези творби.
Да, съгласна съм. Аз много се вълнувам от авангардното изкуство от първата половина на 20 в. именно поради заряда от смисъл и себеизразяване, което носи. Пикасо пък казва, че изкуството не е за "innocenti e ignoranti", така че и той е съгласен с теб. Laughing

# 53
Моят съпруг няма почти нищо общо с баща ми,освен че  е добър човек.

На НГ Лени ще пуска хвърчила ,аз пък ще лея оловни фигурки и по тях ще съдя за бъдещето... Flutter Mr. Green Joy

Тралала,това е немска традиция ако не знаеш. Едва тази пролет обаче ,се сдобих с окултните  оловни принадлежности.. Laughing hahaha  

# 54

Тук още на първия въпрос имахме кардинален сблъсък във философиите. Twisted Evil

# 55
молим става ?с за наука, не за философия
леви работи Grinning

# 56

Тук още на първия въпрос имахме кардинален сблъсък във философиите. Twisted Evil

You are Incorrect. The answer is true.  Laughing  Confused  Cry  Rolling Eyes

# 57
  • в едно миланско село
Фей, мяма мързи ме, пускай тук, всички ни заинтригува с тия чисто зелени очи. Те и моите са зелени, но баш пък чисто не бих ги дефинирала, според мен нещо лееееличко им кафенее към зеницата, поне така ми се струва.

кафяво няма грам, виж, имам жълто към зеницата. нали е ясно, че хомогенно чисто зелено само с леща или с фотошоп мож да се получи  Wink
отивам дагладя, че ми се наложи да изляза да купя 2 неща, криза-не криза, нема паркинг, опашки навсекъде, адски се изнервих. после ше ви чета за изкуството и вродените вкусове.

пс. забравих да кажа : трябваше да мина за две неща в парфюмерията (ФФР, тая вв Кузано, дето по-близо до нас, не тази до църквата), оставям настрана числото, което оставих (Барби1, скив, че не звучи добре  Mr. Green), но бабата пред мен похарчи 750 евро и я оставих да избира парфюми  Shocked и дори не изглеждаше добре за годините си  Rolling Eyes
започвам сериозно да се замислям да спестявам разходите от фирмена козметика за евентуален лифтинг след 3-4 години  Embarassed Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 15:47 от feiam

# 58
  • Milano
Мойто татенце също е с изцяло зелени очи. Братовчедките ми - също.

И понеже и аз не обръщам внимание на детайлите, сега му зумирах снимките, за да се уверя.

Обожавам светли очи и тъмна коса.

Ставам сутринта (по-скоро обед Laughing) и се звъни на домофона и една жена ми казва на български : ''търся еди-коя си (име и фамилия)'' и аз се облещих. Викам й ''аз съм''.

Обикаляла българите в зоната, за да им пускала некви откъси от Библията и да ги питала как си представят бъдещето, по-хубаво ли от настоящето и бла-бла (след Библията престанах да слушам внимателно  Mr. Green).

Казах, че не ме интересува и затворих, ама после ме хвана параноята тази откъде ми знае името, като на домофона не го пише?
И кви българи в зоната, като сме само аз и Джоя. newsm78

Добре говореше бг, но имаше руски акцент. Сега се сетих, че и друг път ми е звъняла за същите щуротии, но говореше на италиански.

Ама името откъде ми знае, като не го знаят и съседите? newsm78

Джоя при теб идва ли?

# 59
Реджи, сигурно си й го казала предишния път, а те много ги помнят тези неща, според мен си и записват, за да могат да са по-любезни и да влизат в личен контакт. (От Тестимони ди Джеова имам такива впечатления.)

Феиам, сумата Money за пари...

Общи условия

Активация на акаунт