Празници по италиански, тема 142

• 32 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Milano
Feiam, съгласна с всичко (не се случва често Laughing).
Може да не съм доразбрала за вашия израз...правя 100 неща наведнъж (привърших принтирането на бордните карти).

Барба, оплакваше се всеки ден момичето от Коледа насам че само валяло Laughing. Сега като се оправи времето сигурно е минала в Швейцарско. Laughing

Ако утре не мога да се включа (имам и да пазарувам), Весело изкарване на Нова Година на всички.

# 376
  • в едно миланско село
(привърших принтирането на бордните карти).

помня го този момент и знам колко се радваш  Sunglasses Heart Eyes

ако не се включиш, весело и на теб (тук ще сме много пенсионерски, но няма значение, за мен е момент на почивка и сън, живот и здраве, ще си наваксам по-натам  Laughing)

Нотте, дами  Hug

(пс. между другото, времето наистина беше отврат. за нас, камо ли за туристи. искрено се надявам да се радвам на късмета, който съм имала досега при пътуване)

(пс.2. забравих да кажа, че "на изток от запада" я изчетох за един следобед. имайки предвид, че в последните години изобщо не се хващам за книга. момчето пише като класик на съвременни и не съвсем тематики. напълни ми душата, разчувства ме и ме помири с българския литературен език, ужасно беше изстрадал, горкия, в последните години покрай псевдо писатели и журналисти. има надежда, значи  Wink събота и неделя ще погледна и всеобщия любимец ГГ. тръгвайки с предубеждение, но обещавам да съм честна  Mr. Green)

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 01:32 от feiam

# 377
Ако ми измислите как да пътувам сама с две бебета, обещавам да пробвам  Laughing. Бяхме с мъжа ми сами на Коледа, съответно и пътувахме заедно към Бари.

Като казахме грееше такова слънце, каквото сигурно от август не съм виждала в Кьолн Simple Smile. Но на мен това всъщност ми харесва само донякъде - за ваканция е супер, но като живеех тук, ми идваше в повече. Няма сезони, няма сняг, дъжд, няма трева, движение на времето, само слънце. Все едно времето е спряло, а развлечението на хората е да минат по главната.
Но в Кьолн имам достатъчно дъжд Simple Smile.
Обаче от летището са направили влакче до централна гара, което прави много добро впечатление.

# 378
Весело посрещане на новата година на всички. Дано новата година да бъде успешна за всички и да ви се случват само хубави неща.

# 379
  • в едно миланско село
значи, не ми се обяснява какъв мързел ме е налегнал  ooooh!
проготвих лазаньете за вечерята на щерката (и те по домашному ще карат, на компанията не и' се ходело на дискотека, естествено след 24.00 можело и да отскочат до една в околностите  Mr. Green),
сега ще забъркаме една руска салата, няколко кростини с пушена сьомга, пържоли,мариновани сурови тиквички и леща за след 12. и толко, мисля даже да си седя по домашни дрехи  Mr. Green

Както викаше Кала, наоколо съм, на тези дето не са, Весело посрещане!  Hug

# 380
Честита нова година! Hug Да е хубава!

# 381
Честита нова година! Ако смятате, че може да полезно за някоя от вас или за вашa близка: мой приятел  търси жена за гледане (той се изрази "компания") на възрастна жена, заплащане 1000-1200 евро + осигурена квартира, свободен ден - неделя, както и по 1 час дневно от понеделник до събота. Ако ви интересува, пишете ми на лични, за да ви дам негов телефон за връзка. Изискването е да говори поне малко италиански.

# 382
Честита Нова Година и от мен!

# 383
  • в едно миланско село
ей ме на и мен. много добре мина вечерта, не преядохме и не препихме, доволно. след полунощ си легна майка ми и малко след това и г-н мъж ми. и като си заседнах на музика и телефонни разговори до 3 и половина, когато се появи пълнолетната пуберка, сви ми една бутилка шампанско и се върна да празнува. в 8.30 се прибраха с приятелката и да спят, пък аз се пренесох от дивана в леглото и откарах до 13 и кусур  Embarassed

малката се върна от лагер, доволна и с червени бузи. половин час по-късно успя да нервира всички с претенции за утрешния си рожден ден  ooooh!
иде ми да и' плесна 2 шамара и да не се набирам като улава утре да оправям, заради няколко 10-годишни дрисли, 2 от които едвам си наложих да поканя, щото са бетер 60 годишни селски клюкарки   #Crazy

krasimilo, може да е удачно да кажеш за кой град става дума.

# 384
Предполагам, че става въпрос за Тревильо или друго градче в района на Милано. Семейството на приятеля ми е много сърдечно, много харесват България и българите; но за възрастната жена не зная повече подробности, затова и предпочитам ако някой иска инфо, да се обади лично, че... нали знаете за посредниците ...   bouquet

# 385
  • Milano
Честита Нова година!
Да бъде по-здрава, щастлива и спорна от предходната за всички ни.

ЧРД на съпруга на Ленчето и ако имате именници  - всичко добро!.

Само аз ли имах проблем с влизането в сайта цял следобед?

Току-що ставам от следобеден сън.

Ние пийнахме, потанцувахме. Леща не съм яла, не си падам.
Отказах да ходя при свекървата, че не обичам котекино с леща.

Какче, онез бордни карти за които си мислиш ти не мож ги разпечатам 7 месеца по-рано Laughing...за Барселона ставаше въпрос, където изчезвам след 10-тина дни.

Днес купИх билетите занатам. Майка ми вика ще ти върви на харч цяла година...аз пък я виждам по друг начин - дано ми върви на ексурзии. Laughing

Тревильо е бергамаска провинция, не на Милано.

# 386
Реджи, у нас точно противоположния проблем: свекърва ми изхвърлила лещата, защото била свъшила (имаше още около порция и половона) и почти непипнато котекино, понеже никой не ги ядял. Планирах да си ги вечерям, но не би.

# 387
Мерси за поздрава за Дамиано.
Играта, която му подарих си я е сложил на библиотеката така, че да го гледа като си обърне взора натам...в анфас изправена, подпряна на една вазичка:))
То пък с тези игри много всичко сериозно, направих й и застраховка  Shocked До няколко дни ще има и нов плейстейшън и видимо е много хепи.

ние изкарахме супер с менюто,
баницата с късмети, която изведнъж ми щукна да направя беше към 6 часа вечерта, когато реших да размразявам едни антични кори ( нищо им нямаше), обаче нямах нито сирене, нито извара и нарправих  с ементал. стана прилично, не с вкус на баница, но приятен вкус докара. тъпото е, че за 3ма души 3 късмета, нямаше нищо оригинално.
На полунощ пуснахме  китайска лантерна на която написахме желания ( реших да си напишем всичките желания, не само едно, пък ако/което хване..) ахаха, около нас бая фойерверки и пуцане, кучето полудя. след още час на дивана в чудене ядки ли да ядем, мандарини ли, решихме по-добре да лягаме, но не й преди да хапнем по 12 зърна грозде ( зор видях).... Laughing

днес почти като вчера - търкаляне по дивана, като се уморим лягаме да поспим , но правих за РД на Дамиано лазаня, ама много мързеланската, но тя пък стана все едно шест часа съм го правила това рагу

следобяд предимно превеждам док. филми на майка ми  , та ме заболя главата и устата от приказки

Феиам, изобщо не се връзвай на някакви хлапета раздавай правосъдие смело:)

# 388
  • в едно миланско село
Лени, извинявай, така се нервирах, че забравих да честитя на Дамиано и да се комплиментирам  за новата ти прическа - според колкото видях, много ти върви. освен, че ми напомни, че веждите ми са за оправяне  Embarassed

хора, аз сега се замислям, че пускам щерка ми в Белград, без да знам нищо за тези хора, освен, че сме се видяли в скайп (тя ги е видяла и във Виена). майка ми ми опя главата как може такава безотговорност, та поисках адрес и име, като че да мога да ги проверя  Twisted Evil

# 389
мерси и за Д. и за прическата- да видим как ще я поддържам че е малко по-различна от лятото. още не съм я мила утре сутрин ще видя каква е истината, защото издухана/изправена е едно, да я правиш сам - съвсем друго. веждите 1х годишно за 5 кинта ми ги оформя козметичка, после аз си ги поддържам ама в момента са мн. зле. нЕам нерви одя 5 за 4

приятелят, който ни беше на гости е метросексуален ли се казва - абе страшна поддръжка пада!!!
маникюри ( 1х седмично) усмивка, фитнеси изобщо не знам аспект, който да не му е доста поддържан. той много ме критикува  Twisted Evil
последно преди да си тръгне седнахме да се лакираме и му подарих един мой матиращ лак,мн бил подходящ за мъже... аз не съм разбрала:)

Общи условия

Активация на акаунт