Празници по италиански, тема 142

• 32 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз също гледах Август:, много ми хареса. Историята е тежка, но има кратки моменти , в които се разтоварва и явно това е 'комедийното'. Но да, странно е да се води комедийна драма...
Обиновено не издържам добре филми по пиеси. От филм очаквам повече пространства и действие, сцени, ситуации  - затворените пространства на действието ме отегчават във филм,  там фокуса е само в/у общуването и рядко има филм, който да кажа, че ми харесва . Обаче филмът ми хареса много. Както навремето ми беше харесал много Closer. Това което не ми хареса (парадокс) беше Мерил Стрийп. Тази жена с нейната предвидима гениалност ме уморява. Много добре я възприемам в по-леки филми ( Мамма мия, Джули и Джулия, онзи филм с А. Болдуин). Във филма за Тачер ми беше много интересна, този е пак от серията гениални и .. така де, аман от перфектност:) Джулия Р. е голяма работа, обаче насреща й в номинациите е една английска театрална актриса, която направи великолепна роля като поддръжка на Кейт Бланшет в Блу Джазмин и смятам, че е за статуетката.  Хареса ми в Дж.Робъртс че много ясно демонстира безстрашие пред остаряване, бръчки, .. съсухреност някаква, която можеше малко да се тушира, но евала, че не го направиха. Тия дни ще гледам American Hustle заради Ейми Адамс. За мен това е актриса, която много, ама много се развива. Засега най-любимата ми и силна й роля беше Sunshine cleaning, един филм, който пак е тежък, но е много, много слънчево обърнат към живота , семейството, приемането и на  най-тежките неща в крайна сметка от хората, които са истински важните в живота и тн.. Аз й пожелавам още сега Оскар, ама Кейт Бланшет мисля, че е без конкуренция.

# 586
Той лятото се пообръсва, но не може да ходи напълно обръснат защото му се получава дерматит, аз по-скоро му казах да се постриже и сега косата му е много по-къса, има снимки от преди да се запознаем където прилича на Исус.  Laughing

Кажете ми моля ви, какво бихте направили ако имахте 1000 лева. Бихте си купили нов лаптоп или бихте ги запазили за черни дни? Моята логика е, че като се преместя в ит няма да си купя лаптоп в близките години и съответно сега като съм сама мога да се порадвам на живота. Не знам доколко е умно това или е по-скоро манипулирано от желанието ми за нов комп.

# 587
ако не е наложително аз бих изчакала.
ако е - купувай.
моят лаптоп е на 7 години. м/увременно счупих 1-2, но все към него се връщам:)
"Тошко" няма 1/3 екран, няма няколко копчета обаче като върши работа - върши.
Лошото е, че не мога да кача едни програми, които ми трябват, защото изискват други ОС и процесор и вероятно ще трябва да го сменям по някое време..

# 588
Старият ми комп е за смяна на вентилатор и мислех да го подаря на нашите, за да си говорим по скайп като замина  Mr. Green Наложително, наложително не е. Но ако си остана със стария нашите ще купуват лаптоп втора употреба.

# 589
А нещо на изплащане?

# 590
О не, не искам на изплащане, то аз след 6 месеца няма да имам работа. Аз ест няма да си взема за 1000 лева, ще си взема за 600/700 лева.

# 591
Ами 6-700 лева ми се струва мн. добра цена за лаптоп, тук това което виждам рядко пада под 400 евро, въпреки че съм се била на едни намаления за един Пакард Бел който взехме за 300 евро и беше голяма пушка, докато не го залях с  капучино ( което е начина по който унищожавам всичките си компютри..)

# 592
Ето аз съм харесала тези двата
http://www.technomarket.bg/products/09129935/samsung-np270e5e-k01bg-notebook

http://www.technomarket.bg/products/09128781/toshiba-satellite-c855-276

наистина много ми харесват и много искам  Laughing

# 593
  • в едно миланско село
Ами 6-700 лева ми се струва мн. добра цена за лаптоп, тук това което виждам рядко пада под 400 евро, въпреки че съм се била на едни намаления за един Пакард Бел който взехме за 300 евро и беше голяма пушка, докато не го залях с  капучино ( което е начина по който унищожавам всичките си компютри..)

Joy Joy Joy Joy Joy

# 594
  • Milano
Купувай бе Якамоз, какви черни дни (втория вземи Laughing)?

Завърнах се и съм в ''термичен шок'' - минах от слънчево и топло (19гр.) на дъжд и ужасно време (градуси сигурно наполовина, ако не и повече).

Вчера останах много доволна от шопинга (жалко, че не бях взела куфар, а само ръчен багаж и че я нямаше моята приятелка с мен, защото щеше да последва шопинг компулсиво Laughing).

Имаше супер намаления, взех много хубаво дебело яке на малката за 9.99, блуза на Есприт за 6,45 и т.н.

Како, кво те интересува за фибромите?

# 595
Малко ми трябва да се убедя, мисля утре да се разходя в техномаркета и да видя дали ще се роди някоя нова любов.

# 596
  • в едно миланско село
глас за тошиба и от мен (ма изчакай наполитанската Деси  Peace)

Реджи, вече минах през домашния лекар, който е и гинеколог и честно казано, нищо, което не съм вече прочела не ми каза. ще търся хомеопат/натуропат, ако не - ще следвам интернетски съвети. да ме извиняват, ама само такива помогнаха при постоянните отити на малката, не виждам защо да не опитам  Crossing Arms

Лени, или МГ18, при положение че нямам скай, съвети за къде да изгледам снощните и днешни европейски по фигурно?

# 597
Матео каза, че и двата са ок, аз харесвам повече тошибата защото е бял и е страхотно красив Laughing (да знам, че не е основна причина да си купи човек комп, но тъй като прекарвам доста време на него искам също да е красив).
А туко що изгледах една презентация на тошибата, която напълно ме убеди да си я прегърна утре.

# 598
  • Milano
Фей, аз не съм запозната (щях да питам майка ми, тя имаше миома, незнам дали отговаря на фиброма, доколкото бях чела веднъж в едно списание би трябвало).

Как мина интервюто?

Якамоз, и аз съм с Тошиба Сателит и съм доволна (брат ми ми го подари, а той ги разбира тези работи).

# 599
Аз имах една тошиба сателит и доста бях доволна и затова съм им голям фен. Мен не ме притеснява толкова избора на марка, а дали изобщо да си го купя или не. От една страна мисля, че трябва сега да се задоволяват разни желания от сорта, от друга не искам да съм безотговорна  Rolling Eyes Ама май ще съм безотговорна пък каквото ще да става.

Общи условия

Активация на акаунт