Коледа 2013 - тема 4

• 80 450
  • 570
  •   1
Отговори
# 210
  • До Балкана
Особено сега като включиха и новия изглед на постовете! Просто отвртително, чак не ми се поглежда вече...
Разкошни неща сте направили, галят ми очите! Браво!

# 211
  • Хасково
Здравейте, момичета! Онзи ден бях до сладкарския магазин, но тъй като бързах, питах дали имат РА продавачката каза да, и аз взех каквото ми даде и си тръгнах. Вкъщи видях, че всъщност това са белтъци на прах ето такива http://www.puratos.bg/bg/Products-recipes/our-product-range/pati … a%20Ovablanka.jsp Някоя от вас ползвала ли е ?  Hug

# 212
Привет момичета,
една доза от меденките на Джемма са вече в кутийте  Peace

# 213
Особено сега като включиха и новия изглед на постовете! Просто отвртително, чак не ми се поглежда вече...
Разкошни неща сте направили, галят ми очите! Браво!

Аз от вчера се включих и не мога да взема думата по новият облик! Не че не съм надничала, но  ...опитвам се да се включа във пейзажа....

# 214
  • София
Краси, жестока къща!

Айде да не обсъждаме и тук вида на форума.

# 215
Направих си сместта за епичния горещ шоколад...Просто е супер !
http://www.24kitchen.bg/recipe/epichen-goresht-shokolad
Сложи ли царевично брашно?

Да,сложих ! Даже мисля да прибавя още малко,за да стане още по-гъст !

Благодаря!

пп И аз мразя новата бгмама Simple Smile

# 216
  • София
А аз тия дни все през таблета го гледам и ми е много трудно. Тоя нов облик..не знам кое какво е и от къде е  Crazy  Едвам се ориентирах как да публикувам коментар....та да се похваля с ванилените кравайчета. Много хубави станаха и така хубаво ухаят. Но дали заради орехите децата се овъртаха но май не им допаднаха много...за разлика от мъжът ми... Mr. Green Направих и захарния фондан за меденките и масленките.  Grinning В неделя с децата ще украсяваме. Остават локумките....ако в събота ги направя дали ще е късно? Нещо времето не ми достигна... Blush

# 217
Sansil, уникални сладки! Вече няколко пъти ги отварям, за да ги разглеждам!
Krasi *, прекрасна къща! Аз моята съм я запланувала за неделя, ще видим какво ще сътворя  Laughing
И аз тази вечер правих фондан, за пръв път. Май се получи, ще видя как ще е когато започна да украсявам. Слепих си и маслените елхички
Скрит текст:
и изпекох половината от Коледните бастунчета, за всичките не ми стигна времето. Утре вечер ще ги довърша.

# 218
  • Балчик
Просто отвратителен облик, не ми се чете.

# 219
  • Козлодуй
Поздравления, момичета за красотите, които създавате и споделяте! Ето малко снимки и от моите творения, благодарение на Вашите рецепти и съвети.
http://kkraseto.snimka.bg/cooking/koleda.643031
Успех в сладкоправенето!

# 220
  • София
Направих си сместта за епичния горещ шоколад...Просто е супер !
http://www.24kitchen.bg/recipe/epichen-goresht-shokolad
Сложи ли царевично брашно?

Да,сложих ! Даже мисля да прибавя още малко,за да стане още по-гъст !

Благодаря!

пп И аз мразя новата бгмама Simple Smile

И аз най-сетне успях да го приготвя, много ни хареса.

kKraseto , страхотни!

# 221
цоп и аз тук  Heart Eyes

# 222
Браво, момичета! Прекрасни сладки сте сътворили.
Sansil, твоите са произведения на сладкарското изскуство. Направо не мога да им се нагледам...

Аз изпекох локумките. Излязоха ми над 200бр.Сигурно моите чаени чаши са над 230мл, защото ми пое около 1,2 кг брашно. Освен това вместо бяло, сложих домашно червено вино. Малкият ми син ме пита как съм докарала тоя розов цвят и аз му казвам - с вино. А той а, тогава аз няма да ям, ще се напия. Една го помолих да хапне една да ги опита, как са, че аз постя и не мога да ги пробвам. А сме сами в къщи. Като ги опита обаче, много ги хареса и изяде още няколко.

Джема, понеже ми свършиха металните кутии, съм ги сложила в две пласмасови. Дали е добре? Освен това се чудя къде да ги съхранвам - дали на терасата или в най-хладната стая. В апартамента няма обаче много студена стая, с изолация сме и дори да не се отопляват стаите са около 20гр.

Ето ги:

http://hrisia4o.snimka.bg/cooking/vkusno.717481.32215778

Така, до сега имам щолени, джинджифилови сладки, меденки, арменски сладки, които почти сме изяли, линцери и локумки. Мисля с това да приключа за Коледа. Освен ако не ме съблазните с още нещо. На 2 януари имам РД и за тогава ще спретна забравените, рохлички и двойно шоколадовите труфели.

# 223
  • България-Варна
Да се запиша в новата тема.Да ни е честито обновяването на сайта.

# 224
  • Русе
Чудни сладки и къщички видях!Поздравления!  bouquet
Аз най-накрая днес успях да започна с коледните сладки.Изпекох линцерите на Наталина.Много ми беше ронливо тестото,но добре че съм упорита и макар,че ме поизнервиха ги докарах до края.Изпекох и меденки по домашна рецепта,която майка ми използва откакто се помня.Сравних рецептата с тази на Джемма и установих,че са еднакви,така че въобще не се изненадвам защо това са най-харесваните меденки във форума! Джемма,  Hug !
Купих смлени бадеми и се чудя дали мога да ги използвам за ванилените кравайчета на Наталина или да меля лешници.
Показвам си първите опечени сладки,неслепени и неукрасени.

Общи условия

Активация на акаунт